djolji 1273 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, već sada mi se voza po Sloveniji, ... (nemam reči da opišem kako vam zavidim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno uživanje za čitanje i gledanje. Nije me privukao naslov na prvu, ali mi je mnogo drago što sam pročitao odjednom sva putovanja! Prelepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan U silasku nanizasmo drugu polovinu čuvenih serpentina, preostalih 25.Vozimo dolinom Soče i zveramo okolo ne bi li ugledali neki restorančić. Ogladnelo se, a i baš mi se prijelo nešto toplo, na kašiku.Već sam bio izgubio nadu da ćemo jesti pre Boveca, a možda i Kobarida kad ugledasmo jedan restorančić, gostišće Andrejc.Preporuka za klopu. Na parkingu dosta motora, ovo je izgleda obavezna usputna stanica pri penjanju ili silasku na Vršič. Nova desetka Rocket Teto, ja bi' pasulj ako ima. -Ima, ima...sad će brzo I stvarno stiže brzo, nisam skoro bolji jeo...a možda sam i bio puno gladan. Inače teta priča 3 il' 4 jezika...kaže mora zbog posla, puno stranaca svraća na klopu i spavanje... E da, u toaletu naleteh na jednu pošalicu...morao sam da se vratim po telefon da fotkam Za one sa slabijim vidom evo malo bliže Tu ćemo levo, prema Bovecu. I rodjak je stao, da pogleda gde dalje.Posle smo se malo i vozili zajedno.Ide vespa lepo, čini mi se malko nabrijana... Gs-ci u formaciji 4+1 napadaju Vršič...ne vidoh do sada nijednog solo, obično su u grupi.Nije smešno nego samo primećujem Mada, ima ih i u ovoj formaciji...ona tera gs-a, a on Afriku... Imamo sreće da je baš lep i prijatan dan za vožnju.Soča izgleda prelepo.Napuštamo ovaj muško ženski dvojac ispred nas i skrećemo levo.Taj put ide za Podbrdo.Protector je pisao o ovoj deonici pa mi se učinilo da bi valjalo skrenuti i videti šta tu ima. Ima rečica po imenu Bača koja prati ovu glavnu džadu.Put je onako,i nije baš nekog kvaliteta ali ne smeta. Još jedan bikers frendly restorančić.Nismo svraćali ali videh da imaju bazene sa pastrmkom Mislim da je ovo Podbrdo. Ovde skrenusmo levo prema Bohinju.Penjemo se preko Soriške planine pa sledi spust prema Bledu i lagano do Mojstrane.Nisam zapisao kilometražu ali mislim da je bilo nešto preko 200 km današnje vožnje. I to bi bilo to što se tiče ovog putopisa Sutradan sledi povratak kući i redovnim obavezama. Na ovoj mini turi smo bili 7 dana i prešli malo manje od 3000 km.Ovaj put smo više vozili po Italiji i Austriji, a prošle godine smo više špartali po Sloveniji.Svuda je lepo samo da se vozi Smeštaj je opet bio isti i stvarno mogu da ga preporučim od srca.Bilo je još forumaša kod ovih ljudi i mislim da imaju ista iskustva Što se tiče cene, mi smo imali mali popust jer smo postali skoro redovni Inače, mislim da ide od 40 eura pa na gore, zavisi od same sobe tj apartmana. Koga zanima kontakt od smeštaja neka pusti pp. Kolega je pitao za troškove putovanja.To je već individualno, od čoveka do čoveka.Malo mi je i neprijatno da o tome pišem.Uglavnom, nije bilo jeftino...Ono pravilo o xxx eura po danu kod nas ovaj put nije važilo, premašili smo taj budžet... To bi bilo otprilike to, nadam se da je bilo ok.Ako je bilo nekih grešaka, praštajte 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Februar 15, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično odvozan mini odmor. Ja sam, za mene i ženu računao minimum 150E po danu, bez vinjeta i putarina + fond za ne daj bože. Zato sam i pitao da vidim da li sam pogodio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura po danu je i vise nego dovoljno.Tu uklapas i varijantu da možeš da svratiš i u restoran svaki dan da klopaš, bez da misliš dal će da zafali. Vinjeta je jeftina,skoro neprimetan trošak, a putarine nismo nigde plaćali jer nema potrebe. Dosta love ode na kojekakve ulaznice, suvenire i tako to. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 15, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putešestvije, bravo Milanče !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 926 Napisano Februar 15, 2017 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste..ono mesto je bilo Podbrdo. Put tamo je nazalost loš. Lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je jako lep, lepe slike. Bas si me podsetio na prelepe Slovenacke predele. Od Lendave do Kopra, celu sam Sloveniju prespartao i uzduz i popreko. Nema gr. prelaza na koji nisam presao. Ta zamlja je za mene raj za zivot. Nama tako blizu, a ispred nas jedno 20god. Sutra bih se tamo preselio. Na svakih 3 meseca idem u Sloveniju da se vozikam i uzivam, naputnim baterije, pa se vratim u ovo nase sivilo. Po celoj Slo imam puno prijatelja, svi su predivni, gostoljubivi i prijatni za druzenje. Poceo sam da osecam Sloveniju kao drugu kucu, a ako se sve kockice sloze, bice i prva kuca. Hvala ti sto si podelio tvoj odmor i uzivanje sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putešestvije, bravo Milanče !!! Hvala druže Ajde javljaj kad stigne maccina da ga vidimo i čestitamo Jeste..ono mesto je bilo Podbrdo. Put tamo je nazalost loš. Lep putopis. I meni se čini da je Podbrdo..jel pastrmka dobra Putopis je jako lep, lepe slike. Bas si me podsetio na prelepe Slovenacke predele. Od Lendave do Kopra, celu sam Sloveniju prespartao i uzduz i popreko. Nema gr. prelaza na koji nisam presao. Ta zamlja je za mene raj za zivot. Nama tako blizu, a ispred nas jedno 20god. Sutra bih se tamo preselio. Na svakih 3 meseca idem u Sloveniju da se vozikam i uzivam, naputnim baterije, pa se vratim u ovo nase sivilo. Po celoj Slo imam puno prijatelja, svi su predivni, gostoljubivi i prijatni za druzenje. Poceo sam da osecam Sloveniju kao drugu kucu, a ako se sve kockice sloze, bice i prva kuca. Hvala ti sto si podelio tvoj odmor i uzivanje sa nama. Hvala Lepo je tamo, baš lepo... Ako se preseliš taman da budeš vodič po tim krajevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lepo je tamo, baš lepo... Ako se preseliš taman da budeš vodič po tim krajevima Za Sloveniju ti ne treba nikakav vodic. Gde god da krenes, bilo kojim putem da podjes, ne mozes da zalutas, jer je svudge prelepo. Slovenci su od svakog obicnog sela napravili turisticku atrakciju i svugde ima nesto zanimljivo da se obidje. Nije u opste mala drzava. Ako hoces mora - ima, ako hoces planina - prelepi Alpi, ako hoces ravnice - od Maribora i Ptuja prema Madjarskoj. Ima tu da se voza i obilazi svega i svacega. Preko leta, pogotovo. Sve je cisto, uredno, kuce sa puno cveca po terasama, uradjeno sa stilom i ukusom. A, sto je najzanimljivije, cene po radnjama/pumpama/motelima iste kao i kod nas, a cesto i jeftinije, s'tim sto ima mnogo veci izbor nego u Srb. Kad god se vracam iz Slovenije, vec posle Zupanje me hvata neka tuga, jer se vracam u ova nasa sivila. Zmurecki mozes da osetis kada si usao u Srb, pocne da ti trese volan/korman. Ostalo da i ne pominjem. Blizu su nam samo oko 450km, ali daleko 20 godina. Svaku novu godinu cekam u Slo. Ma necu vise da pisem, samo se iznerviram. Tvoje divne slike i moje iskustvo me uvek podstaknu na tako nesto. Jedva cekam sada lepo vreme, pa da se opet putuje u te krajeve Izvinjavam ti se, ako sam bio malo duzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Napokon videh sličice koje su extra, hvala. Update-ovao sam tapatalk i sve mi se otvorilo. Btw, onakvog Bmw 1602 sa jedne sličice ja imo svojevremeno, mnogo dobar auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Super Meni su svi ti stariji automobili jako lepi...taj dan sam se osećao kao da sam seo u neki vremeplov Evo još jedna fotka od beemer-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 18, 2017 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovi predeli jednostavno ne mogu da dosade. U to vreme, i ja sam sa ekipom razisljao o Alpima, vec je dosta proslo od prethodne posete...ali odlucismo da idemo na drugu stranu. Mada mora malo ponovo, cisto da ne zaboravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Super Meni su svi ti stariji automobili jako lepi...taj dan sam se osećao kao da sam seo u neki vremeplov Evo još jedna fotka od beemer-a Ljepotan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam vozio iza Milana po nekim krivinama na brdu iznad Lazarevca i primetim da mu ne radi štopaljka. Zaustavim ga i kažem mu to , a on meni " ma radi nego ja ne kočim", a ja mislio da je piroćanac pa ne troši pločice. Sada mi je jasno zašto može tako da vozi kada svake godine TRENIRA krivine po alpima. EKSTRA putopis, slike, predeli,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovi predeli jednostavno ne mogu da dosade. U to vreme, i ja sam sa ekipom razisljao o Alpima, vec je dosta proslo od prethodne posete...ali odlucismo da idemo na drugu stranu. Mada mora malo ponovo, cisto da ne zaboravimo. Jes' vala, Alpi su Ljepotan ! Klasičan bezvremenski dizajn Jednom sam vozio iza Milana po nekim krivinama na brdu iznad Lazarevca i primetim da mu ne radi štopaljka. Zaustavim ga i kažem mu to , a on meni " ma radi nego ja ne kočim", a ja mislio da je piroćanac pa ne troši pločice. Sada mi je jasno zašto može tako da vozi kada svake godine TRENIRA krivine po alpima. EKSTRA putopis, slike, predeli,... Vi'š da je kriza...mora da se čuva makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 21, 2017 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan K'o što rekoh idemo do Pirana. On je odmah tu iza ćoška, možda 2 kilometra dalje.Još je manji ali i lepši nego Portorož.Kupio nas na prvu, a vala i na drugu E znao sam da sam se zahebao što ga letos ne obiđoh.. Doduše, išli smo kolima, sa malom bebom..obiđosmo Kopar isolu i krenuli u Piran i Portorož, ali krenu neki pljusak i odlučismo se samo za Portorož. Ovaj drvored pre Strunjana mi je i dan-danas u sećanju kao upečatljiv detalj prirodnih lepota Slovenije.. Inače, banka mi daje solidan kredit, taman da na leto obiđem Austriju na tvoj način. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 21, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @ Skols Lep je i Portorož ali Piran mi je mnogo ubav Taman na leto da mu se posvetiš, natenane....za kredit vidi ako ima neki bespovratni, čuo sam da su takvi najbolji Hvala i samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...