pit 237 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko sa foruma znam mozda ovaj motor ili vlasnika....pise da kupljen u Srbiji i zanimala bi me svaka informacija o njemu...moze i na pp ako je nesto poverljivo http://www.polovniautomobili.com/oglas4400438/bmw_r1150r/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Dugo gledam taj oglas , svidja mi se i to bih sledece hteo da kupim ... da ima ABS sad bih otisao po njega . ovako jos trazim ono za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mi skroz ok...mada slika ume i da prevari.Abs mi nije toliko bitan...cena je dobra ...ako spusti jos malo ko zna mozda se i dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mozda motor i ima ABS samo vlasnik nije naveo.Par puta mi se desilo da motor koji gledam ima vise ili manje opreme od onoga sto je navedeno u oglasu.Inace na slikama deluje sasvim pristojno a ni cena nije visoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano April 19, 2014 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda motor i ima ABS samo vlasnik nije naveo.Par puta mi se desilo da motor koji gledam ima vise ili manje opreme od onoga sto je navedeno u oglasu.Inace na slikama deluje sasvim pristojno a ni cena nije visoka. Vidi se na slikama da nema ABS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nisam obratio paznju, sad vidim da nema onog zupcanika kod diskova, imao sam R1100R . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 20, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sta vas interesuje o ovom motoru..Znam vlasnika a i motor....Znam i prethodnog vlasnika jer je motor uzet u zameni za Jamahu FZ1 I doplatu...Ovaj momak ga nije vozio dva puta od jesenas od kada ga je i uzeo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sta vas interesuje o ovom motoru..Znam vlasnika a i motor....Znam i prethodnog vlasnika jer je motor uzet u zameni za Jamahu FZ1 I doplatu...Ovaj momak ga nije vozio dva puta od jesenas od kada ga je i uzeo.... Interesuje me da li stvarna kilometraza ,da li je padano sa njim tj da l i je imao nekih ostecenja,da li je bilo nekih kvarova.Da li je prethodni vlasnik koga pominjes ujedno i prvi vlasnik posto pise da je kupljen nov u Srbiji.Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sta vas interesuje o ovom motoru..Znam vlasnika a i motor....Znam i prethodnog vlasnika jer je motor uzet u zameni za Jamahu FZ1 I doplatu...Ovaj momak ga nije vozio dva puta od jesenas od kada ga je i uzeo.... Interesuje me da li stvarna kilometraza ,da li je padano sa njim tj da l i je imao nekih ostecenja,da li je bilo nekih kvarova.Da li je prethodni vlasnik koga pominjes ujedno i prvi vlasnik posto pise da je kupljen nov u Srbiji.Hvala unapred na odgovorima. Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano April 20, 2014 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A šta jeste? Padano sa njega ? Imao kvarove i oštećenja ? Jeste prava kilometraža ? Jeste prethodni vlasni bio prvi vlasnik ? Ako već želite da odgovorite na pitanje odgovorite malo preciznije a ne ovako da se čovek samo nepotrebno zbunjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...