Clyde 182 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je da više ne rade članstvo za motocikle. Samo što ja imam člansku kartu dok se ne vratim sa puta, pošto oni svoje zaposlene nisu obavestili... Takođe ne postoji ni jedno osiguranje ili slični pružalac ovakvih usluga u zemlji koji daje podršku za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano April 28, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Ово као да је пародија нека хаххаха. А јел зна неко за онај атлас, како они раде? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan koji haos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2019. at 23:34, Clyde je napisao: Takođe ne postoji ni jedno osiguranje ili slični pružalac ovakvih usluga u zemlji koji daje podršku za motocikle. Triglav Osiguranje za sada jedini Poslali su mi i detaljnije informacije na mejl (cenovnike, uslove itd) pa ako nekog zanima mogu da okacim ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Okači, korisno će biti sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano April 29, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Дај молим те Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan asistencija.pdf Tabela za AAS.pdf tarife.pdf Us-aas-11-10.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokejac 7 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Yamaha tdr 125 , Kawasaki Versys 300x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo i mene otkacili iz AMSS .Uplatio onlajn ,sad cekam novac da vrate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Maj 14, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Onda je onaj post sa brojevima telefona najmerodavnija pomoc na putu kod nas i u blizoj okolini, a za inostranstvo ako se samiluje neki kolega iz te zemlje pa pripomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokejac 7 Napisano Maj 15, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Yamaha tdr 125 , Kawasaki Versys 300x Prijavi odgovor kao problematičan E pa motoristi , avantura nam je garantovana !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 15, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj AMC Da li osiguravaju motore jel koristi neko mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 15, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne osiguravaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokejac 7 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Yamaha tdr 125 , Kawasaki Versys 300x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Atlas osiguranje ?!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni Atlas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2019. at 13:05, PaPaja je napisao: a ovaj AMC Da li osiguravaju motore jel koristi neko mozda? Od kradje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 19, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, vlad77 said: Od kradje? Pomoc na putu za Evropu - gde se uclaniti? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14512 Napisano Maj 19, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zuri na 100 pa zaboravi detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 20, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, PaPaja je napisao: Pomoc na putu za Evropu - gde se uclaniti? Ne znam gde se uclaniti. Verovatno neko na temi zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Pa pise vam na temi, jedino triglav radi motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan u pokusaju da resim dilemu, odem u ruzveltovu: dam saobracajnu i pitam mogu li postati clan? odgovor NE nemamo mogucnosti da vam pruzimo pomoc. Pokazem clansku kartu i pitam sta je ovo? Odgovor to je vazeca clanarina za godinu dana!? Ok vratite mi pare, napravili su kopiju racuna, licne katre i uzeli svoju karticu. Novac cekam obecali su da ce to biti do kraja nedelje. Jedva su mi dali potvrdu (ovu iz priloga), tek kad sam rekao da zovem trzisnu inspekciju, komunalnu ili interventu, sta god oni izaberu!!! Obilazite ih u sirokom luku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 20, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to treba uzeti advokata i odrati ih za takvo ponašanje... Ili još bolje zovneš i kažeš treba mi pomoć, oni kažu žao nam je, a onda tužba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 21, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas cuo sa ovima iz AMSS direktno u centralu zvao. Kazu vi ste se pre 2 meseca uclanili ne spadate pod kategoriju sa izmenama. Vama I svima koje su se do valjda polovine ili kraja marta uclanili pruzamo usluge bez problema dok vam traju clanske kartice do sledece godine ali kako kaze nove vise necemo izdavati do daljneg za motocikle. Problem im je kazu: -Njihovi majstori ne rade popravke za motocikle - Jako su udaljeni servisi za motocikle, valjda nije isplatljivo A ono sto pruzaju I sigurno mogu da pruze je: -Dopuna akumulatora na putu -Dopuna benzina - Pumpanje guma - Slepovanje (al koliko sam razumeo u slučaju ostecenja, nesrece, havarije, dakle izgleda da nemaju adekvatnu opremu za slep u pravilnom uspravnom polozaju) - Smestaj karta za bus u slučaju nesrece I slicno Naravno rekli su mi mozete doci da vam ponistimo karticu I da dobijete povracaj novca. E sad. Dal Triglav radi sve ovo sto ovi ne rade, i jel postoji garancija za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 da ne mogu da pruze uslugu, a ti mozes da budes clan???!!! meni je vec danas lego povracaj novca. te tako sam zavrsio tu pricu sa njima! sad da vidimo sta dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 21, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego kazu da ce pruzati usluge nama navodno koji smo ranije uclanjeni al mogu samo ovo sto sam naveo. Ili da mi poniste karticu I vrate novac, moze I to. Ma, ne verujem nista... Moze preko Triglava, al dal oni imaju pojma uopste nesto ili su pro forme stavili i osiguranje za motocikle kao Amss?? Da ne bude ista prica toga se plasim. Pruzamo pomoc a kad dodje do ne daj Boze pomoci, e onda ipak ne mozemo jer vam je daleko serviser, jer nemamo kaiseve za transport itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao triglav, nemaju ni jednu polisu uradjenu za motor, u teoriji moze , salje se zahtev za vozilo (ocitana saobracajna) i oni to prosledjuju dalje sluzbi za rizik na odobrenje. Na pitanje za funkcionisanje svega toga na terenu nema odgovora sem da to sve dobro funkcionise za kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...