ts-chopper 113 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi ove ekoloske akcoije potraju i imacu dobru kilometrazu do kraja sezone. Ovog vikenda sam isao malo do Vranja. Posto nikada ne putujem autoputem imao sam malih poteskoca kroz Leskovac, u kome nema ni jedne table ili putokaza koji bii me uputio na Vranje. Inace voznja od Leskovca do Vranja je prava uzivancija. Put bez rupa, pun blagih krivina, okruzen brdima vodi kroz klisuru sve do Vladicinog Hana, gde smo doruckovali, a potom nastavili starim putem ka Vranju sve do sela Jovac, koje ne postoji ni na jednoj karti. 5km po makadamu je doslo kao pravo razgibavanje mojim amotrizerima. U povratku sam malo dao po gasu (cisto da ga malo produvam) sa prosecnom brzinom od oko 110-120km/h me niko nije obisao sve do Nisa. Ono sto me je zabrinulo su neke "kapljice" metala koje su se nalepile na elektrodu svecice, sto sam primetio tek juce, pri redovnoj kontroli svecice. Nemam bas mnogo vremena ali moracu ovih dana (uz pomoc cure koja voli MZ-a skoro kao i ja ), da skinem cilindar i vidim o cemu se radi. Sumnjam da sam preterao sa povecanjem kompresije, tj. da mi mozda klip malcice "cese" o glavu zilindra. Na zalost nemam fotografija sa ovog putavanja ali mozda uspem da nabavim neke iz samog Jovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko nista ne pise evo da se opet javim, da tema ne bi zamrla. Juce sam napravio kratku voznjicu do Vucja, 17km od Leskovca u podnozju Kukavice. Do Leskovca je bilo nekoliko dugih pravaca bez vetra pa sam na trenutke TS-a produvao kako je zasluzio ali ne preko 135km/h, sumnnjam da bi, cak i sa ovako laganom suvazicom, mogao jos najvise 5m/h preko. Vucje je je predivno mesto i preporucujem svima da obidju najstariju hidrocentralu iz 1903. koja jos uvek proizvodi struju. U povratku mi je jak bocni i ceoni vetar ogranicio putnu brzinu na 80-90km/h, ali je sve u svemu bila prijatna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To sve govori da si mašinu dobro sklopio i da ćeš na skup bez problema. Ustvari sa nama problema nemožeš da imaš, sa motorom isto a za suvozačicu već neznam, sam si je birao. :D Ovaj sam post shvatio kao nešto jako ozbiljno, nešto u najavi... ;D Živa nam bila TS ChopperKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malo vožnje, i odmora za moje stare kosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 4, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika je ekstra! Svaka cast, a usput koristim priliku da ti cestitam za masinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta je život! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi se cini, ili je ovo slikano bas kod kampa u Ovcar banji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi se cini, ili je ovo slikano bas kod kampa u Ovcar banji ? Da, na mostiću koji vodi do samog kampa Slika je ekstra! Svaka cast, a usput koristim priliku da ti cestitam za masinu! Hvala,hvala, eto malo promovišem Suzuki i lepote Čačka i okoline Eto šta je život! Još jedan spec pozz za Vuja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sam post shvatio kao nešto jako ozbiljno, nešto u najavi... ;D Živa nam bila TS ChopperKA. ;) Nadam se da ces imati priliku da je upoznas na skupu 23. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I mi se nadamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Poslom sam obilazio neka sela u svilajnackoj i despotovackoj opstini...Spojio lepo i korisno ;D (vise na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35579.new#new) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ali je vojska najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja... ;D ;D ;D Ovog puta sam imao bas zanimljivu voznjicu. Posle ekoloske akcije u Knjazevcu, sledila je zanimljiva voznja po krivinama ka selu Cusnica 50-ak km ka " Babinom zubu". Nocna voznja po iskopanom putu nije ni malo prijatna pogotovu kada pratite auto koji oblak prasine baca direktno u vas. Sve u svemu bezbetno sam stigao, (stajci na fuzasterima vise nego sedeci). U tom selu smo vecerali, druzili se uz po koje pivce i logorsku vatru, a sve to praceno zvukom gitare. U nedlju ujutru smo se uputili ka "Babinom zubu". Opet jos dvadetestak km po krivinama prepunim peskom. I do tamo je MZ besprekorno dimio. Ono sto je sledilo kao nagrada je neverovatan prizor, koji covek mora videti svojim ocima, da bi razumeo o cemu pricam. E onda je proradio avanturisticki duh (ili bolje receno moja ludost), pa sam resio da MZ-om krenem planinarskim stazama ka "Midzoru", najvisem vrhu Srbije. Put je bio bas, najblaze receno, zaj*ban. Presao sam oko trecinu puta (sa drugaricom iza sebe) i dalje nije moglo. Pa sam nenako uspeo da isparkiram motor i producio pesaka jos koji kilometar. Kazu da su neki likovi pre par godina uspeli nekim zescim krosevima da izadju do kraja ali MZ nije bio spreman za tako nesto, proklizavao je, skakao po kamenju i travi i kratka zadnji viljuska nije dozvoljavala pun gas pe je [par puta hteo da se dize prednji kraj. Povratak je bio jos gori ali sam se bezbedno spustio do planinarskog doma. Promasivsi skretanje za Knjazevac, imao sam priliku da se provozam nekim nepoznatim putem koji me je doveo pravo u Svrljig i odatle do Nisha . Sve u svemu napravih nekih 200km fine voznjice. Evo par fotografija sa ove avanture, slike su sa mobilnog a kada dobijem ostale okacicu ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike,a ima i snega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev danas malo nabacio voznjicu po pozeskim vinogradima(hr) http://tinypic.com/player.php?v=359zo7k&s=5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Miha, covece, kratko, ni slavuj ne otpeva pesmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo "ciu" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan I video sam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao evo jos par fotografija, sa moje avanture. Prva je sa "Babinog zuba", a druge dve su sa planinarskih staza ka "Midzoru". Obratite paznju na uspon, nije ni cudo sto TS nije mogao dalje ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Predivno,imam odavno zelju da izadjem na Midzor. Juce bese lepa voznja Jagodina,Batocina,Raca,Topola,Arandjelovac,Orasac,Topola,Kragujevac,Batocina i Jagodina.Oko 200 km.U KG udarim po neko pivce sa vojakisom,saletom i peacemekerom koji me natovario delovima za Gucija koji su mu visak.Vreme polaska je bilo 11 a povratak u 22 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 22, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ts-chopper, to sto si pokusao zove se "Hill Climb" mozda si neki put gledao na DSF-u, ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ts-chopper, to sto si pokusao zove se "Hill Climb" mozda si neki put gledao na DSF-u, ?? To sto sam JA probao zove se ludost bez grama mozga.... ali sta da se radi ,ubi me zelja za avanturom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 23, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa nisam bio bas ovoliko ambiciozan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelji opet da se javim. Ovog vikenda sam iskoristio hladnu subotu i toplu nedelju za jos jednu voznjicu. Trasa je bila sledeca: subota ujutru- polazak iz Nisa ka Zagubici (preko Knjazevca, Zajecara, Bora, i Crnog Vrha). Na pet minuta od Zagubice nas je uvatila kisa koja je pored neveroatne hladnoce dosla kao slag na torti. Kako nema zive duse na tom putu, spas od kise je bila gusta krosja lipe koja nije propustila ni jednu kap, citavih 45minuta intenzivnih padavina. Povratak je sledio u nedelju prepodne uz laganu voznju i posetu Borskom jezeru, i prijateljima u Zajecaru i Knjazevcu, uz zadrzavanja od po par sati tako da smo se u Nis vratili tek oko 18-19h. Sve u svemu zanimljiva voznjica od oko 400-450km po raznim brdima uz prijatne zvuke TS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...