Makica 10 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Miha na voznji po ovakvom vremenu i terenu! Ja sad samo biciklu vozim ali mi i ona u krivinama proklizava po ovom ledu da hocu vrat da slomim,tako da se ne bih usudila da se sad vozim MZ-om. A i da je hladno,hladno je. Radi ipak MZ-jac ali u mestu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha ljudi posli na skijanje a ti u voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da sam jedini koji se vozi po ovoj hladnoci.Svaka cast. Ja sam nocas presao oko 120 km :D Floyde jesil' ti to zavrsio Jaworku?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ispali koferi nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 23, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu za ovu voznju! Ja se ne bi usudio voziti po ovakvom ledu. Non-stop bi mi se u glavi vrtele cene polomljenih delova pri mogucem padu. A tu su i novi koferi montirani sa tolikim trudom i paznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da sam jedini koji se vozi po ovoj hladnoci.Svaka cast. Ja sam nocas presao oko 120 km :D Floyde jesil' ti to zavrsio Jaworku?? Ma ne,apenom sam to :D Jawa ce do aprila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu za ovu voznju! Ja se ne bi usudio voziti po ovakvom ledu. Non-stop bi mi se u glavi vrtele cene polomljenih delova pri mogucem padu. A tu su i novi koferi montirani sa tolikim trudom i paznjom. e he to ima je test voznjica a bit ce ih jos moramih jednom full napubit pa na jednu takvu voznjicu da se uvjerim da je sve dobro sastavljeno hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ko ce nagodinu sam mnom tamo ??? :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D bilo bi fora otici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto im je naramak drva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan cuso sam dosta skupo nekih ko metar kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan He he, ima ovde svega, bilo bi zanimljivo otici. Kako je kampovati po snegu - nisam probao, mada opreme imam dosta. Verovatno bi za tako nesto trebalo imati i neku prikolicu, pa povuci stvari sa sobom ( a i drva ) . Znam samo da se ja bas ne bih po snegu i ladnoci vozio u tangama - ko sto su neki to tamo radili . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ja bi radije poneo plinsku bocu i neku grijalicu neg vuci onolka drva hehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e kreno ja danas malo nabacit jedan đir sklopio plan požega pakrac daruvar voćin cca 200km pa preko jankovca kuci al jeb nije islo emzo nije htio sra,,,nje jeb gust promet hehe i jeb eto sranja nece emzo da se pokrene malo pogledam i imam sta viditplatine se rasule i izgorila bobina aj bobinu imam rezernu al nemam platina a sta cu zovi kolegu davora da donese djelove pa da popravimo a tak je i bilo aj popravili mi to kad smo krenuli ja palim pilo ono davorov emzo ni da se javi koji sad kad ono osigurac se rastopio i nema kontakta nist prebrikaj zice pali pilu i bjezmo kuci heh aj makar ce ostat jedna zanimljiva prica i ak voznjica nije bila dovrsena po planu :respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto se dobro zavrsilo, a vidim da nemas problema ni sa dizanjem MF plastike ( sad kad imas kofere ) , pa se moze poraditi oko motora i na putu. Malo ti pretresi instalaciju, da nadjes uzrok crkavanja bobine i platina - da ti se ne desi kad podjes negde dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ... i bog stvori tiristor..... i hvala mu. Secam se koje su muke sa platinama i neujednacenim radom, da ne spominjem glupavu dinamu na 6v i mehanicki regler.... sreca pa toga vise nema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... i bog stvori tiristor..... i hvala mu. Secam se koje su muke sa platinama i neujednacenim radom, da ne spominjem glupavu dinamu na 6v i mehanicki regler.... sreca pa toga vise nema.... Sta je "tiristor" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2487 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Šta neće MZ-o da ide? Sve si mu nakitio i natovario i kad daš gas on jadan ne može da krene :) Joj kakve ospe dobijem kad vidim ovu sliku sa žicama i otvorenim deklijem! To je prokletsvo koje prati MZ, stereotip i prva asocijacija kada se kreće na put. Slika koja upropasti sve planove i koja lepo putovanje pretvori u osluškivanje i strahovanje, da li će sve biti u redu dok izađem na brdo, iz šume ili slično. Samo iz tog razloga prelazim na Japanca, za koga se nadam da će me posle dobro odrađenog servisa i pristojnog održavanja, odvesti i vratiti i da će me rasteretiti tog "pritiska" od mogućeg kvara. Moj komšo Pero rep išao skoro na turneju sa Yamahom super tenere. Šta sve nije obišao, između ostalog i ove lepote je video: http://www.ewallpapers.eu/view/13637 http://www.ewallpapers.eu/view/10772 http://www.ewallpapers.eu/view/11052 E,i ja hoću tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja hocu tamo! A gde je ovo bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu mozda plitvice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ''nas'' su jedino Plitvice takve. A tamo se može i MZ-om, ništa drugačiji motor nije u prednosti jer se sva motorna vozila ostavljaju na parkingu pa se po kompleksu ide peške u tri različite ture, kraća za početnike (par km) pa srednja i najveća. No, pešačenje je po prirodi uz kupanje u fenomenalnim jezerima kojih ima nekoliko hiljada. Voda je pitka bilo gde, i na vodopadu pa i na jezeru kraj obale, čistota kakvu planeta ne poznaje. LIKA! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2487 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da Plitvice, ja zaboravio da napišem ;D http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/'>http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/ (izeberete rezoluciju vašeg monitora) Ako vam se fotke sviđaju za pozadinu, imate još mnogo lepih na istom sajtu. http://www.ewallpapers.eu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ... i bog stvori tiristor..... i hvala mu. Secam se koje su muke sa platinama i neujednacenim radom, da ne spominjem glupavu dinamu na 6v i mehanicki regler.... sreca pa toga vise nema.... Moja glupava dinama od 6v je sljakala celo leto sa mehanickim reglerom a i rad na leru je bio zadovoljavajuci sa ukljucenim dugim svetlom tokom voznje Šta neće MZ-o da ide? Sve si mu nakitio i natovario i kad daš gas on jadan ne može da krene :) Joj kakve ospe dobijem kad vidim ovu sliku sa žicama i otvorenim deklijem! To je prokletsvo koje prati MZ, stereotip i prva asocijacija kada se kreće na put. Slika koja upropasti sve planove i koja lepo putovanje pretvori u osluškivanje i strahovanje, da li će sve biti u redu dok izađem na brdo, iz šume ili slično. Samo iz tog razloga prelazim na Japanca, za koga se nadam da će me posle dobro odrađenog servisa i pristojnog održavanja, odvesti i vratiti i da će me rasteretiti tog "pritiska" od mogućeg kvara. Ne pravi MZ ozbiljne probleme u voznji a uradi i njemu ozbiljan servis pa vidi.Mzo ako stane cacnes malo i pici dalje japanac kad ti stane mozes samo da places Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da Plitvice, ja zaboravio da napišem ;D http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/'>http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/ (izeberete rezoluciju vašeg monitora) Ako vam se fotke sviđaju za pozadinu, imate još mnogo lepih na istom sajtu. http://www.ewallpapers.eu/ E kad je bio, trebao je i da napravi neku svoju sliku, il bar da slika motor ( ja bar tako radim ). Ovo su slike sa net-a , mozda i nije bio tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan I ja hocu tamo! A gde je ovo bio? ajte do mene pa idemo zajedno do plitvicki jezera hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2487 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan E kad je bio, trebao je i da napravi neku svoju sliku, il bar da slika motor ( ja bar tako radim ). Ovo su slike sa net-a , mozda i nije bio tamo. ----------- Ništa onda ,neka se oseti prozvanim da postavi neke od fotki iz njegove prebogate arhive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...