Jump to content

Moto Zajednica

VOŽNJE I PUTOVANJA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Svaka cast Miha na voznji po ovakvom vremenu i terenu!

Ja sad samo biciklu vozim ali mi i ona u krivinama proklizava po ovom ledu da hocu vrat da slomim,tako da se ne bih usudila da se sad vozim MZ-om. A i da je hladno,hladno je. Radi ipak MZ-jac ali u mestu  :).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Mislio sam da sam jedini koji se vozi po ovoj hladnoci.Svaka cast. Ja sam nocas presao oko 120 km  :D :D

Floyde jesil' ti to zavrsio Jaworku??

• ,, 1032 postova

Skidam kapu za ovu voznju!  ;)

Ja se ne bi usudio voziti po ovakvom ledu. Non-stop bi mi se u glavi vrtele cene polomljenih delova pri mogucem padu. A tu su i novi koferi montirani sa tolikim trudom i paznjom.   

• Drug član, 1702 postova

Mislio sam da sam jedini koji se vozi po ovoj hladnoci.Svaka cast. Ja sam nocas presao oko 120 km  :D :D

Floyde jesil' ti to zavrsio Jaworku??

Ma ne,apenom sam to  :D :D  Jawa ce do aprila...

• Zainteresovan, 599 postova

Skidam kapu za ovu voznju!  ;)

Ja se ne bi usudio voziti po ovakvom ledu. Non-stop bi mi se u glavi vrtele cene polomljenih delova pri mogucem padu. A tu su i novi koferi montirani sa tolikim trudom i paznjom.   

e he to ima je test voznjica a bit ce ih jos moramih jednom full napubit pa na jednu takvu voznjicu da se uvjerim da je sve dobro sastavljeno hehe

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

He he, ima ovde svega, bilo bi zanimljivo otici. Kako je kampovati po snegu - nisam probao, mada opreme imam dosta. Verovatno bi za tako nesto trebalo imati i neku prikolicu, pa povuci stvari sa sobom ( a i drva ) .  Znam samo da se ja bas ne bih po snegu i ladnoci vozio u tangama - ko sto su neki to tamo radili .  ;D    ;D    ;D

• Zainteresovan, 599 postova

e kreno ja danas malo nabacit jedan đir sklopio plan požega pakrac daruvar voćin cca 200km pa preko jankovca kuci al jeb nije islo emzo nije htio sra,,,nje

10_10_karta_1.jpg

10_1_2.jpg

10_3_1.jpg

10_4_1.jpg

jeb gust promet hehe

10_5_1.jpg

10_6_1.jpg

i jeb eto sranja nece emzo da se pokrene malo pogledam i imam sta viditplatine se rasule i izgorila bobina aj bobinu imam rezernu al nemam platina a sta cu zovi kolegu davora da donese djelove pa da popravimo a tak je i bilo

10_7_1.jpg

10_8_1.jpg

aj popravili mi to kad smo krenuli ja palim pilo ono davorov emzo ni da se javi koji sad kad ono osigurac se rastopio i nema kontakta nist prebrikaj zice pali pilu i bjezmo kuci

10_9_1.jpg

heh aj makar ce ostat jedna zanimljiva prica i  ak voznjica nije bila dovrsena po planu  :respect

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Dobro je sto se dobro zavrsilo, a vidim da nemas problema ni sa dizanjem MF plastike ( sad kad imas kofere ) , pa se moze poraditi oko motora i na putu.  Malo ti pretresi instalaciju, da nadjes uzrok crkavanja bobine i platina - da ti se ne desi kad podjes negde dalje .

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

... i bog stvori tiristor..... i hvala mu. Secam se koje su muke sa platinama i neujednacenim radom, da ne spominjem glupavu dinamu na 6v i mehanicki regler.... sreca pa toga vise nema....

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

... i bog stvori tiristor..... i hvala mu. Secam se koje su muke sa platinama i neujednacenim radom, da ne spominjem glupavu dinamu na 6v i mehanicki regler.... sreca pa toga vise nema....

Sta je "tiristor" ?

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Šta neće MZ-o da ide?

Sve si mu nakitio i natovario i kad daš gas on jadan ne može da krene :) :)

Joj kakve ospe dobijem kad vidim ovu sliku sa žicama i otvorenim deklijem!

To je prokletsvo koje prati MZ, stereotip i prva asocijacija kada se kreće na put.

Slika koja upropasti sve planove i koja lepo putovanje pretvori u osluškivanje i strahovanje,

da li će sve biti u redu dok izađem na brdo, iz šume ili slično.

Samo iz tog razloga prelazim na Japanca, za koga se nadam da će me posle dobro odrađenog servisa

i pristojnog održavanja, odvesti i vratiti i da će me rasteretiti tog "pritiska" od mogućeg kvara.

Moj komšo Pero rep išao skoro na turneju sa Yamahom super tenere.

Šta sve nije obišao, između ostalog i ove lepote je video:

http://www.ewallpapers.eu/view/13637

http://www.ewallpapers.eu/view/10772

http://www.ewallpapers.eu/view/11052

E,i ja hoću tamo :)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Kod ''nas'' su jedino Plitvice takve.

A tamo se može i MZ-om, ništa drugačiji motor nije u prednosti jer se sva motorna vozila ostavljaju na parkingu pa se po kompleksu ide peške u tri različite ture, kraća za početnike (par km) pa srednja i najveća. No, pešačenje je po prirodi uz kupanje u fenomenalnim jezerima kojih ima nekoliko hiljada.

Voda je pitka bilo gde, i na vodopadu pa i na jezeru kraj obale, čistota kakvu planeta ne poznaje.

LIKA! :-*

Da Plitvice, ja zaboravio da napišem  ;D

http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/'>http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/

(izeberete rezoluciju vašeg monitora)

Ako vam se fotke sviđaju za pozadinu,

imate još mnogo lepih na istom sajtu.

http://www.ewallpapers.eu/

• Zainteresovan, 577 postova
  • Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter,

Moja glupava dinama od 6v je sljakala celo leto sa mehanickim reglerom a i rad na leru je bio zadovoljavajuci sa ukljucenim dugim svetlom tokom voznje

Šta neće MZ-o da ide?

Sve si mu nakitio i natovario i kad daš gas on jadan ne može da krene :) :)

Joj kakve ospe dobijem kad vidim ovu sliku sa žicama i otvorenim deklijem!

To je prokletsvo koje prati MZ, stereotip i prva asocijacija kada se kreće na put.

Slika koja upropasti sve planove i koja lepo putovanje pretvori u osluškivanje i strahovanje,

da li će sve biti u redu dok izađem na brdo, iz šume ili slično.

Samo iz tog razloga prelazim na Japanca, za koga se nadam da će me posle dobro odrađenog servisa

i pristojnog održavanja, odvesti i vratiti i da će me rasteretiti tog "pritiska" od mogućeg kvara.

Ne pravi MZ ozbiljne probleme u voznji a uradi i njemu ozbiljan servis pa vidi.Mzo ako stane cacnes malo i pici dalje japanac kad ti stane mozes samo da places

Da Plitvice, ja zaboravio da napišem  ;D

http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/'>http://www.ewallpapers.eu/search/plitvice/

(izeberete rezoluciju vašeg monitora)

Ako vam se fotke sviđaju za pozadinu,

imate još mnogo lepih na istom sajtu.

http://www.ewallpapers.eu/

E kad je bio, trebao je i da napravi neku svoju sliku, il bar da slika motor ( ja bar tako radim ).  Ovo su slike sa net-a , mozda i nije bio tamo.

E kad je bio, trebao je i da napravi neku svoju sliku, il bar da slika motor ( ja bar tako radim ).  Ovo su slike sa net-a , mozda i nije bio tamo.

-----------

Ništa onda ,neka se oseti prozvanim da postavi neke od fotki iz njegove prebogate arhive.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja