Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja ove godine celih 3.500km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neke,neka.Tako i treba.Nas dvojica smo nedavno nosili gipseve,pa se još uvek sećamo tog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ee majstori danas je moto skup u batini (hr) pa ako je tko blize granice da malo naleti inace svira zabranjeno pušenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i uživaj i za mene,ja sam za tastaturom na POSLU. Ćao P.S. Danas i sutra je skup i u Svilajncu (SRB) pa ako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ee majstori danas je moto skup u batini (hr) pa ako je tko blize granice da malo naleti inace svira zabranjeno pušenje Bio sam nešto nervozan pa sam seo na Hondu i otišao do Svakaka u Zagreb. Tamo sam proveo dva fenomenalna dana i zahvaljujući sjajnom domaćinu i požrtvovanoj domaćici video sam Zagreb na nabolji mogući način. Iz Zagreba sam produžio za Poreč i evo tu sam trenutno. Moja glad za kilometrima je splasnula jer sam u svakom kraju našao nešto što treba videti pa sam se od osvajača autoputeva transformisao u turistu. Sada je kiša i to me drži u Poreču jer nije vreme za duže puteve a kratki me ne interesuju. Ako baš budem morao teleportovaću se za dan do kuće mada bih se još vozio. Ovo što radim nema nikakvog smisla, nemaqm nikakav plan, neznam ni gde idem niti koliko se na svakom od punktova zadržavam i da nije bilo Svakaka verovatno bih se i na putu dovde izgubio. Hteo sam prvobitno da se Dalmacijom spustim do Herceg Novog a onda preko CG nazad ali sam od te rute odustao zbog mnogo razloga. Odavde je Trst jako blizu, ukupno oko 100 km pa može da se ode bez obzira na kišu samo što, kako mi kažu ovde, u Trst ne bih trebao ni da idem: prljavo je ???, gužva je, nema šta da se vidi... jednom rečju u Istri je bolje. Verujem da je tako, Istra je sjajna samo sam ostao bez ideje za dalje, da li pravolinijski kući ili još negde? Ima li neko predlog gde da idem odavde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ee majstori danas je moto skup u batini (hr) pa ako je tko blize granice da malo naleti inace svira zabranjeno pušenje Bio sam nešto nervozan pa sam seo na Hondu i otišao do Svakaka u Zagreb. Tamo sam proveo dva fenomenalna dana i zahvaljujući sjajnom domaćinu i požrtvovanoj domaćici video sam Zagreb na nabolji mogući način. Iz Zagreba sam produžio za Poreč i evo tu sam trenutno. Moja glad za kilometrima je splasnula jer sam u svakom kraju našao nešto što treba videti pa sam se od osvajača autoputeva transformisao u turistu. Sada je kiša i to me drži u Poreču jer nije vreme za duže puteve a kratki me ne interesuju. Ako baš budem morao teleportovaću se za dan do kuće mada bih se još vozio. Ovo što radim nema nikakvog smisla, nemaqm nikakav plan, neznam ni gde idem niti koliko se na svakom od punktova zadržavam i da nije bilo Svakaka verovatno bih se i na putu dovde izgubio. Hteo sam prvobitno da se Dalmacijom spustim do Herceg Novog a onda preko CG nazad ali sam od te rute odustao zbog mnogo razloga. Odavde je Trst jako blizu, ukupno oko 100 km pa može da se ode bez obzira na kišu samo što, kako mi kažu ovde, u Trst ne bih trebao ni da idem: prljavo je ???, gužva je, nema šta da se vidi... jednom rečju u Istri je bolje. Verujem da je tako, Istra je sjajna samo sam ostao bez ideje za dalje, da li pravolinijski kući ili još negde? Ima li neko predlog gde da idem odavde? Bravo Vujo legendo...... :D :D Bilo gde da krenes neka ti je srecan put! A nekada bi mogao da se spustis i do Nisa. Nije usput i nije mozda nesto senzacionalno ali ima dobrih ljudi ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ee majstori danas je moto skup u batini (hr) pa ako je tko blize granice da malo naleti inace svira zabranjeno pušenje Bio sam nešto nervozan pa sam seo na Hondu i otišao do Svakaka u Zagreb. Tamo sam proveo dva fenomenalna dana i zahvaljujući sjajnom domaćinu i požrtvovanoj domaćici video sam Zagreb na nabolji mogući način. Iz Zagreba sam produžio za Poreč i evo tu sam trenutno. Moja glad za kilometrima je splasnula jer sam u svakom kraju našao nešto što treba videti pa sam se od osvajača autoputeva transformisao u turistu. Sada je kiša i to me drži u Poreču jer nije vreme za duže puteve a kratki me ne interesuju. Ako baš budem morao teleportovaću se za dan do kuće mada bih se još vozio. Ovo što radim nema nikakvog smisla, nemaqm nikakav plan, neznam ni gde idem niti koliko se na svakom od punktova zadržavam i da nije bilo Svakaka verovatno bih se i na putu dovde izgubio. Hteo sam prvobitno da se Dalmacijom spustim do Herceg Novog a onda preko CG nazad ali sam od te rute odustao zbog mnogo razloga. Odavde je Trst jako blizu, ukupno oko 100 km pa može da se ode bez obzira na kišu samo što, kako mi kažu ovde, u Trst ne bih trebao ni da idem: prljavo je ???, gužva je, nema šta da se vidi... jednom rečju u Istri je bolje. Verujem da je tako, Istra je sjajna samo sam ostao bez ideje za dalje, da li pravolinijski kući ili još negde? Ima li neko predlog gde da idem odavde? Znači nisi otišao u Beograd? Čuj, prognoza je od sutra - samo sunce http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=porec Znači kartu pred sebe i kreni. Ako baš nećeš po Dalmaciji, možeš lagano preko Bosne. Ako ćeš preko Bosne, onda obavezno proći onaj dio kanjona Une što sam ti pričao, naravno prvo staneš u Bihaću u restoran Una gdje pojedeš odlične ćevape s kajmakom Ideš Unom Bihać - Krupa - Novi Grad, Dubica, gdje pređeš granicu i uđeš u RH. Posjetiš Jasnovac, pa ideš starom cestom prema Novoj Gradišci. Tu možeš prespavati i onda Slavonijom ideš u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje ideje vezane su samo za Istru,a ti bi trebalo da slušaš Mihu (sad videh njegov predlog) i mnogo mi se sviđa. Pali majstore i ne zaboravi da dišeš (punim plućima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Znači nisi otišao u Beograd? Ipak nisam, nisu mi dali da idem a u Istri ima mnogo toga što treba videti. Kiša me nije sprečila da se vozam po lokalu mada sam se unervozio, dosta sam odsutan od kuće i opet me hvata glad za kilometrima pa se neću dugo zadržavati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ti poznajes geografiju EX-YU!! Imao si takodje oko sto i nesto km do AJDOVSCINE (SLO) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan evo koja fotkica iz batine Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo sta je ona mrlja od ulja? Koji bendovi svirali na skupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ma to je moja mrlja. mjesavina nove generacije. motor sam pravi mjesavinu. vuce ulje iz mjenjaca. ahaha u toj mrlji je vise bilo goriva nego ulja al ajd. probio mi je semering i pomjeso gorivo i ulje pa sam kadkad moro ispustit mjesavinu da mi ne curi poi tocku i patikama. semering je zamjenjen i emza stukla vec po mojoj procjeni 250-300 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo sta je ona mrlja od ulja? Koji bendovi svirali na skupu? ZABRANJENO PUŠENJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas,moja sqwo i ja,otišli do Stare Pazove na 5 Motorijadu GROMOVA. Domaćini na ulazu u kamp sačekivali goste s rakijicom i osmehom.Ulaz je bio 200 din po motoru.U tu cenu uračunate su i porcije pasulja s mesom.Pasulj je stvarno fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kamp je fenomenalan.Ima ladovine i kompletan sanitarni čvor.Za čistunce i tuševi su spremljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U obilasku kampa nailazimo i na poznate ljude s foruma.Prvo smo naišli na Lord_obliviona.Pošto ga lično nisam znao,prepoznao sam prvo motor a onda zahvaljujući pročitanom putopisu : http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=57972.0 i vlasnika motora.Tu se upoznajemo i sa Roberom.Treći član ekipe s putovanja oko Bele Crkve,Deki, nedostaje.Čovek nije imao sreće ,radio je. Od tog momenta Lord nas upoznaje s dosta ljudi,normalno,polovini se imena ne sećam,ali nije strašno.Videčemo se ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Obilazimo skup i gledamo razne mašine.Neke da ti pamet stane,neke otkačene - opet da ti pamet stane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na programu su razna takmičenja.Takmičenje ko će sporije da vozi motor,zatim povlačenje konopca,takmičenje ko če duže da se sulja na stomaku po mokroj podlozi,skokovi u bazen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po rečima Lorda_o, Gromovi su poznati po izuzetnoj organizovanosti.Zakazani defile za 18.00 počinje tačno u minut.A posle defilea počinje svirka.Dok je društvo defilovalo po gradu,muzičari su se spremali za nastup,tako da je po povratku s defilea ih dočekala live svirka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Veče već uveliko pada na ovaj veseli skup.Priča se o motorima i problematici vezanoj za iste.Ceo skup je pod budnim okom drugova u plavim uniformama,ali niko ih ne gleda kao neke čuvare reda već kao sastavni deo folklora.Moja sqwo i ja smo poprilično lako obučeni i posle pozdrava i mahanja poznatim i nepoznatim ljudima krećemo na put ka Beogradu.Vožnja opuštena,švaler gas je u opticaju.Sve u svemu lepo proveden dan u prijatnom društvu.Za moju sqwo i mene jedno novo i lepo iskustvo.Odlazimo s obećanjem:Vidimo se ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ssam bio na skupu u Cacku ovaj vikend pa evo malo slicica... ;D ;D a da i Drumskalisica bio na slupu... Dustvance i Pozerevcaaa..... :D a za ostalo evo link... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56166.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @ Kingbg - ko je jednom bio, dolazice uvek Meni jedino smeta sto je jako blizu Beograda, pa smo u odlasku isli Surcin-Jakovo-Kupinovo-Asanja-Dec-Simanovci-Vojka-Pazova A u povratku Golubinci-Pecinci-Obrez-Kupinovo-Jakovo-Surcin ;D ;D ;D ps. Jos nisam smislio kojim cu putem ici na skup Familije na Avalu (15km mi od kuce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan @ Kingbg - ko je jednom bio, dolazice uvek Meni jedino smeta sto je jako blizu Beograda, pa smo u odlasku isli Surcin-Jakovo-Kupinovo-Asanja-Dec-Simanovci-Vojka-Pazova A u povratku Golubinci-Pecinci-Obrez-Kupinovo-Jakovo-Surcin ;D ;D ;D ps. Jos nisam smislio kojim cu putem ici na skup Familije na Avalu (15km mi od kuce) Pa preko Nisa,na ovamo,zna se ;D ;D ;D Meni posto je ispred nosa,nosicu motor na ledjima do gore...... Ijaooo,ipak je na ADI....odlicno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 24, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni i Ada 15-16km od zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...