Shaft021 387 Napisano April 2, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Odlucih da malo pocastim ovog debeljka vizirom i bocnim maskicama oko hladnjaka,a takodje je dobio i sire retrovizore...vizir je kappa sa 4 tacke kacenja,s tim da je gornji deo napravio Ivan.Bocne maskice su sa e -bay i to dva poliesterska totalno asimetricna komada pa je varijanta uradi sam do kraja...ofarbao sam ih dvokomponentnom akrilnom bojom,nalepio one mrezice i napravio drugacije nosace sirena.Ispolirao vodenjarom 2000 i polir pastom.Kod strugara sam napravio duze nosace za retrovizore i to je to.Sad samo VATRA! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je ovaj debeljko Kako te sluzi ovaj dodatak od Ivana? Meni je na proslom modelu stvarao jake turbulencije preko 80km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano April 3, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu priche jer je u pitanju naked,mada sam ga cepao i 140 km/h pa se solidno ponasa...Dosta je sirok taj vizir pa je i tu prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Po meni mislim da si uradio pogresnu stvar...Aj ok ovaj donji vizir bi mu sad legao lepo....al brate sto stavi ove odvratne maske preko hladnjaka,pa ovaj nastavak na vizir i ove kamionske retrovizore...gsx je velik i lep motor a ti si ga sa ovim predimenzionisanim dodatcima ucinio da izgleda mali... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano April 3, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Po meni mislim da si uradio pogresnu stvar...Aj ok ovaj donji vizir bi mu sad legao lepo....al brate sto stavi ove odvratne maske preko hladnjaka,pa ovaj nastavak na vizir i ove kamionske retrovizore...gsx je velik i lep motor a ti si ga sa ovim predimenzionisanim dodatcima ucinio da izgleda mali... Da su meni odvratne,ja ih ne bi stavio.Retrovizori inace sluze da mozes da vidis sta se desava iza tebe,a posto sam sa prvobitnim video svoja ramena a ne iza mene eto i razloga za druge retrovizore.Kada se nesto veliko predimenzionira ne moze biti manje,moze samo biti vece.Kad bi video motor uzivo,promenio bi misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto je motor kao motor veliki jer si stavio ogromnan vizir i retrovizore...to sad deluje ovako.. http://i644.photobucket.com/albums/uu164/DicksBoatFS/33089330005_large.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano April 3, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,gde ga nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne treba raspravljati, ali meni je ovo idealno,retrovizori taman da se prati celokupni saobracaj iza,a vizir da stiti od vetra cemu je i namenjen,sto se tice plastika na hladnjaku izgleda mnogo mocnije . Poz i predivan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano April 3, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ovaj motor, koje je godište, koliko troši, koliko je prešao... Čitao sam da malo troše... Ima jedan u Mostaru K6, prodaje se, 5000e, crni sa crvenim oprugama... Šteta što su zadnjoj seriji oduzeli drugi auspuh, meni je dosta ljepši sa dva, kao kod tebe, još dvije Jošimure da staviš, mmmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano April 4, 2014 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Motor fenomenalno izgleda, sve mi se svidja sem tih plastikica koje si dodao, stoje mu kao piletu sise Mozda kad bi ih ofarbao u plavo belu da prati boje rezervoara bi bilo bolje, ovako bas strce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano April 4, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da,fale mu plave lajsne ali poradicu i na tome...Opisao sam sve o ovom motoru u "Vozili smo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da,fale mu plave lajsne ali poradicu i na tome...Opisao sam sve o ovom motoru u "Vozili smo"... Čitao sam, veoma slabo si ga opisao, ali nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano April 4, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da,fale mu plave lajsne ali poradicu i na tome...Opisao sam sve o ovom motoru u "Vozili smo"... Čitao sam, veoma slabo si ga opisao, ali nema veze. Trosi on po gradu boga mi 8 litara,a na otvorenom 6 l. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1511 Napisano April 4, 2014 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bas sada dok sma se vracao kuci lik stoji parkiran sa takvim identicne boje itd (osim vetrobrana). Znam da mi je odmah zapao za oko jer deluje mocno, ogroman motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano April 4, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Bas sada dok sma se vracao kuci lik stoji parkiran sa takvim identicne boje itd (osim vetrobrana). Znam da mi je odmah zapao za oko jer deluje mocno, ogroman motor. Znaci ima ih,ali slabo po forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovo prokomentarisati, Stvarno zašto nagrdi tako lep motor sa tom plastikom.Vizir mu lepo stoji a i potreban je. To je, po meni, pored zephyra jedan od najlepsih nakeda.Ja trenutno vozim bandita 1200 s ima malu zastitu od vetra i koristi ali naked je naked.Nemoj ga više ulepsavati lep je sam po sebi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Evo nemogu vise da cutim ........gledam ja ove slike a taj motor mene gleda sa ekrana .....i ja samo mogu da pomognem ali stvarno ozbiljan ne u sali !! Da kolegi Shaft021....pomognem da ubije monotoniju sa drugim nekim modelom jer.... .poznato je da motor izgustiras za godinu do 2..... e sad.......ja bih veoma rado od SRCA i iz duse kupio taj motoric.......a on lepo da kupi drugi pa da se lepo zanima i uziva u novom modelu...... evo dda pokazem ozbiljnost ....ostavicu i licni telefon.....0638129618 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...