Djordjino 254 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neki su otisli a neki ostaju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stavio bajonet na ktm ako naleti na divljac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam zamerku organizatorima. Sto bas ovaj vikend. Em lose vreme, em danas i sutra u Kraljevu imaju moto trke. Ionako imamo malo ovakvih manifestacija em se podudaraju. Gde da idem, pitanje je sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Surb Svez vazduh, lepa priroda, sjajno drustvo, vozis umesto sto gledas kako to drugi rade...ne znam zasto se uopste dvoumis. Da imam slobodan vikend ne bih se uopste zapitao, vec bih bio gore. Drustvo zelim vam lepo vreme, jos bolju voznju i dan bez povreda. Nemate pojma koliko vam zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Još ih je vreme i poslužilo... Ski camere (dole pri dnu se vidi barem nešto od trke)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 21, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Endurasi svaka cast, lepo se provedite i bezbedno vozite. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio sa Kopaaonika. Dosta motora a organizacija 0. Takmicari neznaju ni gde treba da voze ni koliko krugova. Poneki su se vracali i po nekoliko puta na istu trasu. Vreme hladno, svega 7 stepeni. Lepo je videti veliki broj motorai to je sve. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 21, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo se sa nekim učesnicima i posatraćima i svi su oduševljeni... kolko mi je drago zbog njih tolko mi je krivo sto nisam mogao da budem tamo... Jel znam da bi tamo bio srećan k'o englez na EGZIT-u 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce se neko sazalit i na nas koji nismo mogli da budemo tamo i pocastit kojom slikom celog dogadjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve poprilicno lepo I dobro osim oko boljeg obelezavanja staze I znacajnije boljeg obelezavanja cilja... Ja sam vozio 3 kruga umesto 2... Prvi deo staze za A mi se posebno dopao jer je izuzetna I divlja vododerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 21, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice fotki ljudi, ufotkala sam svaki motor kod te vododerine...Samo da se vratimo u Bg sutra veche, malo sredim fotke pa cu kachim Sent from One touch 997 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je feeeeennooommeeeenaaaalnnnoooo ,bice malo i slikica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan https://db.tt/s7qBgQBc 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo polako,ovo je samo delic,ne zamerite slikano je mobilnim 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Богами,терен је био баш жесток и захтеван!Верујем да сте се лепо провели. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi afrikanac Ruska i ja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Богами,терен је био баш жесток и захтеван!Верујем да сте се лепо провели. Zaista je bilo dobro ali mislim da ce sutra biti jos bolje,jer poznajem teren u prste i znam gde sutra idu tako da se unapred radujem tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja iz bolnice iz novog pazara. Mene su prevarili neki likovi koji su nesto majstorisali sa kamionom. Pokazali mi pogrešno skretanje. Što je najgore na tom putu uhvatim markere. Pratim ih 20 km i padnem. Ležao sam pola sata misleći da sam polomio kuk ili karlicu. Signala nema, motora nema. Skupim muda i ustanem. Vristeci vozim još 20 km i izadjem na asfalt gde sretnem teskase. Vozim koji km i onda me pokupi ambulanta. Generalno sam dobro krenuo ali su me prevaranti sa kAmionom i mArkeri moji su isti za subotu i nedelju izjebali. I umesto dobrog plasmana sad ležim u novom pazaru u bolnici 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 21, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auh Gavro, pa neverujem šta te snađe? Nadam se da nisi nešto polomio, oporavljaj se brzo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja iz bolnice iz novog pazara. Mene su prevarili neki likovi koji su nesto majstorisali sa kamionom. Pokazali mi pogrešno skretanje. Što je najgore na tom putu uhvatim markere. Pratim ih 20 km i padnem. Ležao sam pola sata misleći da sam polomio kuk ili karlicu. Signala nema, motora nema. Skupim muda i ustanem. Vristeci vozim još 20 km i izadjem na asfalt gde sretnem teskase. Vozim koji km i onda me pokupi ambulanta. Generalno sam dobro krenuo ali su me prevaranti sa kAmionom i mArkeri moji su isti za subotu i nedelju izjebali. I umesto dobrog plasmana sad ležim u novom pazaru u bolnici Gavro,znaci tebe smo kod hotela Putnik ubacili u Ambulantna kola? Jel slomljeno nesto,kako si? Brz oporavak ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekog i ovo zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Jun 21, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neki uspon tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...