Jump to content

Moto Zajednica

RankoBg87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1096
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: RankoBg87

  1. Jes to igrao GTA? Ma mora da se vozi, vozi, vozi, par njih kazu, odes na Tranalpinu i ako tamo ne skontas nije za tebe, pisao sam vec, evo vozim god dana, 8200 km, ja pre mesec dana i danas nebo i zemlja, prosto je kliknulo, imam jos dosta da vezbam al sad je ono mnogoooo bolje, moram popravim putanju kroz krivinu.
  2. Verzija 2, Pao mi u mestu pa sam sad napravio malo duzi, blago je pipnuo izduv pa reko daj da produzim bar malo.
  3. Ako ne znate gde i sta, rusim kuhinju pa ko ima viska energije taman da utrosi
  4. Kad god dosli javite se pa ce nesto da se smisli.
  5. RankoBg87

    NC750X 2016

    Znaci svi muku mucimo sa istom gumom, ja cu Road 6 ili Metzeler se 01 ili kako vec bese.
  6. Napisao sam, ima na Amazonu, samo je sad pitanje koju velicinu uzeti, imaju dve, pisu mere ali nije to to dok se ne postavi na motor.
  7. Mislis po principu uzece neko drugu sigurno
  8. E sad da li uzeti vecu ili manju, veca uvek da ali da li ima mesta i da li smeta, imaju dimenzije ali nije to to dok se ne postavi.
  9. Na Amazonu 104 dolara, ima veca i manja, sad pitanje sta odgovora, meni bi ovo za neki put da stavim sitnice da ne moram da otvaram tank.
  10. Meni su rekli da uvek vozim 70% svojih mogućnosti a ostalo je ako zatreba, probao sam malo Stroma 2021 god mnogo lakse se vozi od mog, obara bez problema i osecaj mi bio mnogo sigurniji. Imas dosta nasih klipova po yt, od stranih Rus Moto Control, Amer MotoJitsu. U krivinama sto rece kolega idi napred telom i videces koliko je lakse ako mislis da ides previše ili se ne osecas ok kad to radis probaj podigni korman da bi ti on bio blizi.
  11. Onda idi na neki kurs sto ima kod nas, meni je pomoglo dosta, vozim tek god dana tj 8000 km, isto sam imao takav strah, ukočen, telo se pomeri ali ruke budu ukočene, bukvalno mi je skoro ono kliknulo da se celo telo oslobodi i bude opusteno, pogled tj okretanje glave je to sto te vodi i okrece telo.
  12. RankoBg87

    NC750X 2016

    Svratio danas kod @N.F.S. Njegov Nc je nov da noviji ne moze biti, bas dobro izgleda, ono ko uzme ima da uziva i nista ne pipa.
  13. Cena za nov je po meni velika, klot je. Vozio sam ga po Nbg dok moj bio na servisu, odusevio sam se kako se vozi i koliko je udoban, da imam para da menjam bez razmisljanja bi ga uzeo.
  14. RankoBg87

    NC750X 2016

    Slicne maglenke imam i ja tj nas par, dobro sijaju za te pare, prelistaj temu kacio sam klip sa maglenkama i bez.
  15. S obzirom da nemaju bas neku opremu nadam se da ce biti dobro. U Bg-u je takva guzva da se sve manje isplati voziti auto pa cak i ici prevozom, drugar je jutros krenuo autom, Gazela stoji, vratio se po motor i prosao sve.
  16. RankoBg87

    NC750X 2016

    Pa ni ove nize ne mogu da ugradim. Ove nize sam obecao Ramizu, dam mu ovih dana kad se javi. Ti i ja se vidimo do kraja nedelje samo da vidim sutra koji cu dan.
  17. RankoBg87

    NC750X 2016

    Ti podizaci su bas veliki al bi meni npr ti odgovarali, nekad cu nesto resiti.
  18. Ne znam kako ga krstis al taj i ona devojka sto su bili na gs1250.
  19. Paaaa bice, jedan kolega je slikao svasta nesto, jedna devojka snimala ceo put i tamo isto, rekla je kad sredi da ce da posalje nekom da okaci.
  20. Kod nas se na kraju sve okrene na komediju Uskoro kad budem dolazio javim jesu li me zaustavljali.
  21. Sledeci put kad vidim Darka ima da mu okacim Pezo privezak
  22. RankoBg87

    NC750X 2016

    Taj i imam pa sve zategne, da se stavi samo ravni znaci sigurno. Kad izadje iz garancije zamenim creva od kocnice pa ce onda moci da se resi.
  23. Mnogo ljudi bude, aj da je 10 pa se upoznas sa svima a ovako tesko, od cele grupe znam 6-8 ljudi. Moj Nc je bio parkiran pored Ktm, tvoj motor npr nisam ni primetio. Da li se zna koja je ono Tv bila sto je snimala malo kod skupštine?
  24. Pusti mu poruku na Fb ili Instagram, odgovorice od utorka cim prodje praznik.
  25. Super je bilo, spremili su nam i malu priredbu. Nase malo njima znaci puno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja