Jump to content

Moto Zajednica

RankoBg87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1064
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: RankoBg87

  1. RankoBg87

    NC750X 2016

    Stavio sam trw sinter na 2022 god, zadovoljan sam, nisam trkac da bi video da li će se promeni sta kad se zagreje ali ovako je osecaj bolji nego sa fabrickim.
  2. Jes al treba i to iskopati, od Fiat i lade su mu kratki, imam oba i nisam nasao preko 115, mislim da vagen ima nesto duze srafove ali ne znam koju su M.
  3. Zar nemas nalepnicu na zadnjoj viljušci, pise lanac koliko zategnut i gume na koliko se duvaju. Od prilike neki standard je 2.5-2.9 Ako skakuće onda manje
  4. Ma nek je i 30 metar mnogo je, pogledao sam nesto slucajno u levi retrovizor ili preko ramena, bila je bar 10 metar iza mene spustena glava, prolazi pored mene bar 10 metara ode ispred i dalje vidim glava dole, sta god jebo ih telefon, kazna za telefon treba biti 50k pa da vidimo hoce li ga ko vaditi iz dzepa.
  5. Danas devojka na mostu na Adi, sigurno jedno 50 metara je vozila spustene glave tj gledala u telefon. Mislim se da je neko svirnuo samo koja bi bila njena reakcija, kocenje ili cimanje volana u neku stranu.
  6. Imas Šrafko u Zemunu, Prvomajska, na kraju V Stepe s leve strane al zaboravih kako se zove radnja, napisem kad se setim. Imbus je 10.9 al ne bi bas rekao, uzimao sam za auto nesto pa se sjebo ko da je od alu. Najbolje od nekih masina iskopati ako ti toliko bitno. Znam firmu koja uvozi srafove al to ne moze na komad.
  7. Danas je išla kolona od jedno 40-50 motociklista za Obrenovac, zena se uključuje s leve strane da ide desno, izlazi na put, staje autobus posto mu je takoreci preprecila put a bio je blizu nje, nama preseca kolonu bukvalno na pola koja je isla nekih 40 na sat. Posle kazu motociklista kriv.
  8. A ne znam, po meni je turiranje haos, pogotovo danas, em crkva em pop sto juce umro tu kovceg u crkvi.
  9. Samo Zoki i ja imamo kosu Super bilo, jedina zamerka je turiranje.
  10. Konja si zaboravio a covek ce da se mrzne zbog vas
  11. Ima tema Nc750 2016 i 2023, tamo ces naci sve sto te zanima.
  12. Kuda ces iz Lipovice, ja cu do Umke preko Visa tj onaj stari put sto se izadje kod Nis pumpe.
  13. Pa zavisi, eno gledao s drugarom road 6, Nc ko sto rekoh 220kg i 59 ks, njegova Yamaha Tracer 9, pise obicne a Tracer 9GT da nosi road 6GT.
  14. Onda Umka, cekam posle Umke prvo mesto gde ima mesta, ima onih firmi s leve strane pa cu tu negde, samo da tacno vreme vidimo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja