GixxerK6 641 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 1356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Bucking Bronco Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje trotineta iz Matighofena KTM Delta Promenio April 1 član GixxerK6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
bracabgd 640 Napisano April 1 BJB Maxi Scooter Club, 1873 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Sasha P На шта сад прећи ? Твоји омиљени овлашћени сервисери Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Sasha P 3888 Napisano April 2 MotoDJIR.com, 1205 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1190 Adventure R ; Piaggio Beverly 300ie Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd Druže, znaš kako.... velike korporacije gaze male ljude. I male firme. Delta je već duže vreme uvoznik za BMW motocikle, a takođe i za Hondu. Znam da glupo zvuči, ali iako je ista firma, postoji velika razlika između servisa. Delta je ovo preuzela od 1.1. ove godine. O ekipi iz BMW sam već svašta napisao ja, a znam mnoge koji mogu isto, čak i gore i lošije. Takođe, o ekipi koja radi Hondu sam čuo i lično se uverio sve najbolje. Deo ekipe koja se bavi Hondom, prelazi da radi KTM. Tako da možda nije sve tako crno. Videćemo... Ono što je meni u ovoj priči više žao, jeste što su neki dobri ljudi izgubili posao. Mislim na ProMoto i Zexa, Srđana i sve ostale koji su bili i disali KTM u mnogo godina unazad. Toliko ima promena u zadnjih godinu dana, a na temu svega, da mi je ovo prosto, ne mogu da kažem logično, već ono sa početka teksta: "veliki gaze male". Srećno, svima nama! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
milosn 40 Napisano April 2 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Delta BMW i Delta Honda sasvim različito pristupaju kupcima , a i servis, bar je tako moje iskustvo.Ja se samo nadam da su zaposlili još ljudi za servis, jer ako deo sa Honde samo predje ili dodatno radi KTM biće loše, ne može se to postići sa sadasnjim kadrom, u sezoni pogotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
DjoleLO 666 Napisano April 2 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Loznica Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Onaj Promoto je bio tuga i jad. Nadam se da ce ovi pametnije raditi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
MilosSani 109 Napisano April 2 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd Druže, znaš kako.... velike korporacije gaze male ljude. I male firme. Delta je već duže vreme uvoznik za BMW motocikle, a takođe i za Hondu. Znam da glupo zvuči, ali iako je ista firma, postoji velika razlika između servisa. Delta je ovo preuzela od 1.1. ove godine. O ekipi iz BMW sam već svašta napisao ja, a znam mnoge koji mogu isto, čak i gore i lošije. Takođe, o ekipi koja radi Hondu sam čuo i lično se uverio sve najbolje. Deo ekipe koja se bavi Hondom, prelazi da radi KTM. Tako da možda nije sve tako crno. Videćemo... Ono što je meni u ovoj priči više žao, jeste što su neki dobri ljudi izgubili posao. Mislim na ProMoto i Zexa, Srđana i sve ostale koji su bili i disali KTM u mnogo godina unazad. Toliko ima promena u zadnjih godinu dana, a na temu svega, da mi je ovo prosto, ne mogu da kažem logično, već ono sa početka teksta: "veliki gaze male". Srećno, svima nama! I ja kazem da BMW nista ne valja u svakom smislu, samo Stutgart Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
mrgud 78 Napisano April 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vec kupovao rezervne delove za KTM kod Delte? Imaju li na stanju sitnije stvari tipa srafovi, dihtunzi, filteri? Promenio April 6 član mrgud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites