Jump to content

Moto Zajednica

Bojan_Jgd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1061
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bojan_Jgd

  1. Оде Кађива, а? А опрема није отишла када си имао овај ружни црвени кофер
  2. Предност Хонде по мени је у АБС-у и у много бољем распореду тежишта. Некако ми је код ТДМ-а тежиште високо и постоји тај "осећај тежине"...што мени јако смета.
  3. То што некоме дате пуномоћ не значи да ви и даље не можете да возите исти ауто/мотор. Тако да то није никакво оправдање пред законом. Мислим да ни уговор није нека заштита ако није урађен пренос власништва.
  4. Bojan_Jgd

    CBR 600F4

    Које су то године? Да знам колико имам форе А мотор изгледа као боНбоница...свака част.
  5. Ово је неки спој Т Макса и Хонде АДВ. Не смета ни мени али не би било лоше да дизајнирају неки пријемчив модел. Ово је ужас.
  6. Аух...'беммусунце...штаеово!? Ваљда само концепт који неће да заживи.
  7. Колико год да су дубоке, улази киша ако нису панталоне преко. А код овог магарета и кроз најмању бару да прођеш, до колена си ушљепан.
  8. Немој да те брине у каквом је стању. Ако није скупо, купи. Добар пластичар све среди јако добро.
  9. Хахахха...прво мала па велика
  10. Само ћу да кажем "туђим *урцем је лако глогиње млатити". У том духу ћу и ја да се придружим колегама које те охрабрују а никада нису/смо отишли даље од Грчке, Румуније или Бугарске на исток. Ја лично уживам у путописима људи који имају искуства вожње по блиском и далеком истоку и поштујем то што раде али ја не бих ишао...превелика је то авантура за моје поимање вожње мотора. Шта год да одлучиш-сретно било.
  11. Тропске врућине узимају данак
  12. Један од најгорих путева.
  13. Колико знам ни Минарели нема филтер уља(онај 250/300).
  14. Не знам тачно којим путем си ишао. Ја сам био у суботу по Кучају и усрао ме је један Шарпланинац. Доста је упоран био а ја зелен за офф и не могу да јурим па није било пријатно. А како ми кажу људи који туда возе, има их много по планини напуштених...треба човек да води рачуна о томе ако иде сам...није зајебанција. П.С. али ми ово код тебе на снимку дефинитивно више личи на вука.
  15. Имао сам и ја врло прецизну визију путева по којим сам хтео да возим али јбга, налетех на пар деоница које се нису уклапале у то...
  16. Ма и ја сам драо...до пре коју годину...није ми било равног. А онда ми се покварио PS2 и то је био крај моје каријере
  17. Е види, мени је то исто сметало док сам возио БМВ- Ф800СТ...просто ми жао.
  18. Па није спорно то по гасу...али има и кривина па баш нисам сигуран како би "смотао". И мени делује да ми друге гуме не би много помогле јер се клиза цела подлога а не само мотор. Дефинитивно сам ја много " зелен" па је то било пресудно.
  19. Па тако некако је било
  20. Као да си описао моју вожњу...идентична ситуација. А сво време видим да ако мотор мало убрза-нема више стајања. Баш непријатно искуство. Али кад нисам одмах хтео да слушам што се гума тиче, тако ми и треба. Знам за други пут
  21. Највећи хорор ми је била низбрдица са крупним шодером/камењем. Клиза се најстрашније...нема кочења уопште. Беше баш зајебано. Не знам колико би ми друге гуме помогле ту...ове апсолутно ништа не држе на тој подлози.
  22. Нећеш добити паметан одговор овде...или ако га буде, тешко ћеш га исфилтрирати у мору различитих савета. Свако има различиту филозофију вожње мотора и како то треба да изгледа. Мој ти је савет да ако си задовољан оним што имаш-не мењај. Бар не док не будеш имао довољно пара за оно што желиш.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja