Mire019 446 Napisano Februar 24, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da objasnim. Na sajmu turizma koji se odrzava od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu, grad Zajecar ce predstaviti svoju turisticku ponudu u okviru koje se nalazi i moto skup kluba "Triumph" Za tu namenu nam je potreban motocikl (iz Beograda) da ne bismo dovlacili neki iz Zajecara. Motor treba da se postavi na izlozbeno mesto u sredu popodne. Motor bi tebao da bude chopper, cruiser, custom ili trike. Ako je neko voljan da nam izadje u susret (i pride da izreklamira motor ) neka se javi na 063/71-23-199, Dusan. To je nas clan koji studira u Beogradu i on ce vam detaljnije pojasniti. Unapred zahvalan, MK "Triumph" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Komsije, ako je VAMA problem da do Bgd-a dovucete neki od Vasih motora iz ZA, evo ja se prijavljujem da Vam isti, po Vasem izboru odvezem (vozim) do BGD-a, pod uslovom da su u voznom stanju... Kostace Vas samo koliko putni troskovi, i pljeskavica na Zelenom Vencu. Pivo ja castim, al' pod uslovom da ga podelimo... Za komsije se toliko mogu zrtvovati. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 24, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komso, ali to mozemo i sami da se organizujemo A za pivo cemo da se dogovorimo u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prezentujete Zajecar sa motorom iz BGD. Zamisli tu glupost da je još i tablica iz BGD... Ako imate u Zajecaru odgovarajuci motor, zar nije najbolje da bude baš "vaš" klubski... Dobijate legitimitet, dobijate posjećenost i dobijate pitanje "da li je to vaš" zamisli da objašnjavaš "ne nije, znate iz bgd je ..." Zato prikolica - kombee i vozi lokalnog, svog ... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju copere ili kruzere u klubu a nece da priznaju pa sad kao ako moze neko da pomogne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 24, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Svaba ima 5 komada, tako da mi mozemo komotno da vozimo R-ove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 24, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Prezentujete Zajecar sa motorom iz BGD. Zamisli tu glupost da je još i tablica iz BGD... Ako imate u Zajecaru odgovarajuci motor, zar nije najbolje da bude baš "vaš" klubski... Dobijate legitimitet, dobijate posjećenost i dobijate pitanje "da li je to vaš" zamisli da objašnjavaš "ne nije, znate iz bgd je ..." Zato prikolica - kombee i vozi lokalnog, svog ... Zasto je bitno? Prezentujemo moto skup. Tablica se lako skine ako je to problem. Imas da ponudis neki motor ili ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vjeruj mi jako bitno. JAKO! da ti ne objašnjavam sada u sitna crevca, samo ukratko: Ako prezentuješ moraš da bude iskren i tvoj lični odnos prema tome treba da bude iskren. Onog momenta kada ti znaš da je nešto laž a pokušavaš da to prezentuješ kao istinu (a nisi naučen da lažeš) - gubiš kredibilitet i imaš kontra efekat. Oseća se. Zato bolje bilo kakav vaš originalni motor, nego najbolji BGD. Druga mogućnost, ali ponovo pogrešno gadjanje tržišta je da dovučeš motor iz nekog trećeg grada i na njega natovariš bisage, kofer, šator... Ono što bih ja uradio je - dovukao bilo kakav motor... APN 6 recimo, Hondu C90... razapeo šator i u njega postavio vreću za spavanje, uzeo plekanu kofu i napunio je vodom i u nju stavio pivo sponzora. Na šator okačio bilbord i završio posao na taj način. cjena - smješna, iskreno 100%, i pokazuješ šta očekuješ od ljudi da rade na skupu. Ako se kitiš perjem koje ne možeš da dokučiš, padaš... no nažalost ta lekcija marketinga u Srbiji nije naučena 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 24, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Moj klub je pre dve godine na sajmu turizma imao pocket bike...staje u gepek šta da ti kažem a istankov je napisao poentu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 25, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ok je to za poentu, ali ja nisam trazio misljenje, vec motor. Hvala svima koji su mi izasli u susret po tom pitanju, motor nadjen (Iz Beograda, z'inat). Lock 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...