bikus 17 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da vidimo sta kaze statistika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan kolega. ja glasao naravno pozitivno i dalje imam oziljak na nozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam glasao da nisam. Sta se desava ako do zakljucenja glasanja ljoljnem? Da li smem da dam dva glasa ili cete da me diskvalifikujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam glasao da nisam. Sta se desava ako do zakljucenja glasanja ljoljnem? Da li smem da dam dva glasa ili cete da me diskvalifikujete? Potrudi se da ne padnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put sam pao prosle godine u januaru i istego ligamente, a preprosle godine sam pao 4 puta jer sam divljao skuterom ali nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam padao, a s obzirom da sam blizu 30, nadam se da ce tako i ostati. Ali zato sam sa bicikla padao za medalju...i to svaki put je bilo preko 20kmh, a sreca da retko pedalam preko 40kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Januar 30, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan samo 2007 nisam, ranije skoro pad po sezoni, nekoliko ozbiljnijih, jos imam oziljke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vishe puta u proshloj i pretproshloj sezoni. Tachnije jedanput u pretproshloj. A u proshloj 3 puta sa zadnjeg, ozziljci po rukama i nogama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Opalio par puta, nista strasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 30, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za dve sezone na ozbiljnijim motorima jos nisam pao, a nadam se i da necu, jer cinim sve sto je u mojoj moci da izbegnem situacije koje bi dovele do pada. E sad, uvek je tu visa sila i situacije na koje ne mozemo da uticemo, ali na srecu takvih nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put sa MZ-a 1980-te pri brzini od 25-30kmh. Kliznuo mi zadnji tocak na kocenju. Potpuno bezveze. Od tada ne vozim krseve i ne padam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 30, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan JEDNOM(za sad) proslog leta okin`o sa jedno 50-60kmh,al` ne svojom krivicom,skine me majstor passat-om u prestrojavanju(isao sam bukvalno uporedo sa njim),otklizao 10-tak metara ja se za njim kotrljao toliko i pored ugruvanosti nista drugo osim odranih kolena(jbg bilo preko 35C pa san navuk`o 3/4 pantalone,al da ne bi jakne,kacige i rukavica pitanje sta bi jos odr`o ???). Svi pogadjate sta mi je rekao kad se zaustavio i vratio: Br`te ........ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom ali dobro na pocetku prosle sezone al sve OK sem malo oziljaka Spreman za novu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nisam i nadam se da neću, jer imam lepu jaknu i ne bih da je ogulim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednom ozbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mastio i mastiJo.... Prošle i pretprošle godine po koji put...Čisto da ne zaboravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Februar 1, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan Mastio i mastiJo.... Prošle i pretprošle godine po koji put...Čisto da ne zaboravim. :D dobra....mora da si ostavio poveliko udubljenje na putu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Februar 1, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan sorry dex,mor`o sam...a ne bi da te nisam vid`o na dedamrazijadi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 1, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kao klinac u osnovnoj shkoli padao i padao... kad se samo setim kad sam reshio da vozim na zadnjaka koliko sam puta ljosnuo a motor preko mene fala Bogu pa sam na vreme dig'o ruke od pokushavanja ;D nisam imao ni jedan ozbiljan pad, samo sam se gulio i tociljao, za sad, a i nadam se za u buduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Februar 1, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj padao! Ja sam leteo sda motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Februar 2, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Jdnom ali vredno!! ;D 7. osnovne sa 50 km/h u majci bez rukava,sorcu i bez kacige. 2 meseca kao mumija. rezultat = kraca desna noga za 2.5 cm i brdo oziljaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Februar 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pre godinu i po, sa tdr-om sam uleteo u kanal(ispravio sam krivinu) Ishod: naprsnuce ramena, i opekotina na desnoj nozi koja mi jos uvek nije zarasla kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ponovim, mada ima detaljniji opis u temi padovi. Dakle vise stotina puta, ali samo jednom operacija.. Sada imam platinastu butnu kost LJudi cuvajte se, oni sto su gledali kazu da mi je glava prosla par milimetara ispod kamiona...nisam nosio kacigu, pa da je bio i ceo metar, malo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nikada nisam pao sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prosle sezone dvapu,jednom na adi na sljunku i drugi put me pokupio mitsubisi kolt na raskrsnici. Srecom od svega toga samo oguljeno koleno.......................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...