Stefan Perovic 18 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je nekada izgledao nalepljena je bila folija karbon bela i pri jednom padu mi je imalo malo vise ogrebotina kidanje zmigavca itd. i ove zime sam resio da ga sredim krenuo sam u rastavljanje motora. To je izgledalo ovako am i neki sitni delovi su bili na peskarenju evo kako je to izgledalo posle peskarenja Resio sam da poliram felne rubove a unutra da ih ofarbam. Poceo sam skidanje farbe sa body 700 Tri puta namazano sa body Posto imam strug kuci to mi je malo olaksavajuca okolnost bila da ne trljam vec samo da drzim smirglu dok strug okrece felnu Ovako je izgledalo posle malo poliranja Sledi nabacivanje podloge :D Zavrsavanje rama i jos po nekih delova Zadnja viljuska Amortizer Felne posle poliranja i farbanja Ovo je kada sam postavio sve metalne delove na njega I evo kako izgleda kada je sve sklopljeno :) To je to Bela boja na suncu presijava u plavo danas nije imalo sunca pa se ne vidi kako treba Ne znam da li sam trebao ovu temu da zapocnem ovde ili na neko drugo mesto nadam se da ne smeta i da li se isplatio trud i rad izgled motora ocenite 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10997 Napisano Februar 21, 2014 Hronični Motociklopata, 7530 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan fantasticno odredjeno, pogotovo tockovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su me pitali kako imam zivaca sa tim, ali ipak je to moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 177 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odradjeno, veoma interesantan motor. Cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda, imao sam istu ovu cagivu pre nekoliko godina, kao prvi veci motor posle 50cc, neverovatan je za svoju kubikazu kako dobro ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu, a vidi se da si trud izvukao iz volje koju imas. Jako lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vase misljenje da li bih bilo lepse da se ofarba auspuh u crno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan BombonDZa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Izgleda kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vase misljenje da li bih bilo lepse da se ofarba auspuh u crno Moje misljenje je da ce lepse izgledati crni auspuh kompletan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10997 Napisano Februar 22, 2014 Hronični Motociklopata, 7530 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ja najvise volim kad su topopvi hromirani (ili polirani) crno mi nekako bzvz, eventualno da se uradi crna karbon folija to bi podneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja najvise volim kad su topopvi hromirani (ili polirani) crno mi nekako bzvz, eventualno da se uradi crna karbon folija to bi podneo Pa hteo sam tako ali me mrzelo da poliram neka ga ovako pa cu da smislim nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tazmanija 28 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: Aprilia Rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast skidam Kapu za tvoj trud, za tvoje srtpljive zivce Masina izgleda bolje nego nova To ce ostali isto da potvrde Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 23, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicno uradjeno , svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Februar 23, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si uradio, ali imam par zamerki a to su Sto bre nisi rasturio glavcinu volana tj. trouglove, svuda na slikama od peskarenja do farbanja ona je na ramu...ono ciscenje, nova mast i tako to... I isto vazi za zadnju viljusku, iglicasti lezajevi, vidim da je sve ofarbano u plavo... Ma u stvari samo ti zavidim sto imas strug u kuci svaka cast na trudu, sada ces jos vise uzivati u voznji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to bilo malo zasticeno i ocisceno pre postavljanja nema problema nista A nemam u kuci strug nego u radionici, imam dva struga glodalicu i jos 4 masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Februar 23, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^ e sad ti stvarno zavidim...rekao bih po tablicama da si negde iz Raske oblasti a tako bih se rado pojavio sa felnama da isto to uradim al daleko si mi.... Svaka cast na radionici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Raski zivim samo mi je drugar malo zeznuo tablicu, biser uzeo krpu na koju je bio prosut razredjivac da je prebrise od prasine pa mi skinuo slova hahah Sad je to ispravljeno zasticeno lepo trakom i ofarbana slova opet crnom farbom A felne ne radim to sam samo meni i namucio sam se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :care: Svaka cast Stefane, al da mene nije bilo da pazim da ne zajebes nesto, nista ne bi bilo ali dobro necemo o tome ovde Sad samo jos neki 32 dellorto da padne i cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije potreban, vec se rastura cela masina Zamena lezajeva semeringa karike i klipnjaca Mislio sam da moze jos malo ali ne vredi desi se Ne seri molim te nisi doso ni da vidis kako napreduju radovi da popijemo po jednu a kamo li da gledas dal sam nesto pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa ne pijem ja vise kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...