GixxerK6 819 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kozni prsluk nikada koriscen velicine M za 70eur. Po velicini rekao bih da pre odgovara nekoj bajkerki. Prsluk je svojevremeno donet iz Japana crne je boje spreda glatka koza, pozadi prevrnuta crna koza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E brate...na moto skupu u Pancevu...BOLJI prodat za 20....ali...ceni svoju robu...i izvini za off...ja kupio....svojoj dragoj....mozda je donet iz obliznje krcme...koga to zanima??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Šta vas dvojica tražite po oglasima od pre skoro 6god Momci da se razumemo niti znam čemu to služi, niti znam gde je posle 5.5 godina od kada je dat oglas, niti znam zašto sam dao oglas, kada bih znao bilo koga od vas poklonio bih ga Ja ga ni na poklon ne bih uzeo pa makar bio od Anđela pakla 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...