XSR 62 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan neko ovde rece da je u tom cenovnom rangu agv stealth,stoga definitivno nju bi uzeo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ovde,pa biraj http://www.louis.de/_40eb170fea73f91434eb6e26843a7c1912/index.php?topic=list Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj neko ovde rece da je u tom cenovnom rangu agv stealth,stoga definitivno nju bi uzeo .. +1, i moj glas josh za Nolan n62 gemini replica stoner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kakva kaciga za 100 evrica+troskovi slanja.Na kraju te izadje oko 115 evra.Neznam meni se svidja. CABERG 104 MI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan I ova dobro izgleda.Za sam 130 evrica+troskovi... CABERG V2 407 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 22, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su IXS kacige, konkretno HX-240 (125e) ?? Probao sam je, deluje mi ok, ali nisam siguran. Kupujem kacigu prvi put pa da se ne zeznem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 24, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj po vama koja je najbolja kaciga do 200 eura,po vama. ja se razmisljm o Rajkovoj FM. Da cujem vase misljenje koja je kaciga najbolja za te pare... Za te pare nemaš ni blizu, a kamoli bolju kacigu od FM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Do 200 jevreja naj izbor HJC ZF 9, trokompozitna, nikad ne magli, ima stitnik za dah, ima zavesicu ispod brade, unutrasnjost se vadi i pere, ima homologaciju za stazu i nije mnogo bucna. Hvala na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 199 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan A Suomy, zar nisu njihove kacige najbolji odnos cena/kvalitet kod nas jer imaju neke damping cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih postovane kolege da kad predlazu sta kupiti od kaciga da ostave neki broj telefona ili gde se to moze pogledati posto sam i ja u slicnom problemu kupio bih kacigu pa pratim sve predloge i misljenja, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 199 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan suomy, honda centars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Centar S - Triše Kaclerovića, kod Autokomande (ulica kojom ide 18-ica) Što se tiče HJC ZF9 - ok je kaciga, magli relativno, a i čini mi se da je malčice bučnija nego što bi trebala da bude... BTW, imam je tako da ovo pričam iz ličnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Februar 25, 2008 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Protiv sam AGV-a jer sam imao lose iskustvo. Nosim Nolan N83 i vrlo sam zadovoljan, presao sam sa njom oko 45000km.Placena je 180E. Sada je izasao novi model N84. Sledecu kacigu kupujem verovatno Caberg Justissimo ili Nolan N103, flip-up, jako dobra stvar za putovanja, a razlika u ceni je oko 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Do 200 jevreja naj izbor HJC ZF 9, trokompozitna, nikad ne magli, ima stitnik za dah, ima zavesicu ispod brade, unutrasnjost se vadi i pere, ima homologaciju za stazu i nije mnogo bucna. Hvala na paznji. ZF 9 nemagli nikad ako nisi dirao ili cistio vizir sa unutrasnje strane, cak sta vise nemoguce je naterati da zamagli vizir. Ja je imam i govorim iz iskustva naravno. Lalajko je takodje ima, pa moze da iznese svoja iskustva. Mislim da je on testirao u prilicno ekstremnim uslovima (mislim na magljenje vizira) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan E biće onda da je to problem, ja sam moj prao... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Februar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan HJC ZF-9 I ja sam prao vizir, a i celu kacigu po uputstvu koja se dobije uz nju: magicna krpa, blago nasapunjana obicnim sapunom za pranje ruku. Kaciga se neverovatno sija, vizir nije maglio cele zime i pored toga sto nisam montirao stitnik za dah. Nisam probao mnogo kaciga, pa nemam bas sa cim da je poredim, od moje stare je mnoooogo bolja. Aerodinamicna je iz svih uglova - ne pomera glavu ako je okrenete levo-desno. Kad se potpuno zatvori vizir skoro nista od spolja se ne cuje, sem suma vetra Unutrasnjost se lako vadi za pranje. Cak sam se i na onaj vez navikao, vezem i odvezem za par sekundi. U Gevari ima rezervnih vizira, pa i onih tamnijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam je prao tako, ali mi vizir i dalje magli. Ponovio sam to nekoliko puta i ostaje magljenje. Čak sam nakon pranja, uzeo krpu i sa njome glancao i unutrašnju i vanjsku stranu viziri i ostaje magljenje. Na kraju sam digao ruke. Izgleda da se tvoja i moja kaciga Lalajko, definitino razlikuju. Ova moja i pišti i svira, čak i kad je sve zatvoreno... A možda sam i ja malo lud... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Februar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Izgleda da se tvoja i moja kaciga Lalajko, definitino razlikuju. Ova moja i pišti i svira, čak i kad je sve zatvoreno... Moguce je da ima razlike. Ribolovac mi je pricao da je bio u Gevari i proucavao ZF-9 i da je bio razocaran dihtovanjem vizira koji nije dobro nalegao na kacigu. Prilikom kupovine treba dobro proveriti svaki konkretan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Do 200 jevreja naj izbor HJC ZF 9, trokompozitna, nikad ne magli, ima stitnik za dah, ima zavesicu ispod brade, unutrasnjost se vadi i pere, ima homologaciju za stazu i nije mnogo bucna. Hvala na paznji. ZF 9 nemagli nikad ako nisi dirao ili cistio vizir sa unutrasnje strane, cak sta vise nemoguce je naterati da zamagli vizir i ja savetovah ZF9 ali niko nece da slusa! ;D najbitnije u celoj prici je da je ta kaciga TROKOMPOZITNA. jel ima leka za nas koji smo muljali po viziru? meni se jako malo zamagli sa gornje strane, kad je bas bas hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Koju god kacigu kupovali , iz cenovnog ranga, i uvazavajuci preporuke MORATE je probati u vasoj velicini. I opet cete se iznenaditi da odredjeni proizvodjaci jednostavno nemaju kacigu za vasu glavu. Moje licno iskustvo je bilo da, Caberg (vise modela) ima strahovit pritisak na teme glave ,HJC ZF 9 pored iznenadjujuce loseg primerka (u smislu zavrsne obrade) jako stiska slepoocnice. Prirodnom selekcijom izbor je pao na AGV K-seriju.Jednostavno kaciga je legla na glavu bez osetno bolnih (nezgodnih) tacaka. Prihvatljiv je bio pritisak jastucica na obraze, sto vremenom legne. I da napomenem da sam u tadasnjem izboru ,videvsi sta je bitnije , totalno zanemario boju ili saru kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 26, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Ribolovac . Ja sam probao nekoliko modela Caberg-a i HJC-a, a na kraju sam kupio IXS HX 250 . Najbolje mi je lezala i nekako sam sam se najprijatnije osecao u njoj . Izbor je prilicno individualan, treba isprobati sto vise modela pa onda odluciti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim zf-9 vec sezonu-dve @lalajko ja sam isao u gevaru da pitam za savet kako da resim dihtovanje sa donje strane jer mi tuda pici vetar i kad je napolju hladno idu mi suze jer onaj dodatak za dah usmerava hladan vazduh pravo u oci rekli su mi da mazem glicerinom gumu oko vizira,verovatno je ona promenila svojstva pa zato ne dihtuje dobro @castor i meni magli ali samo kad je bas hladno i kad stojim u mestu i disem dublje,pa tad podignem vizir na prvi stepen takodje se slazem da je bucna na vecim brzinama ali za te pare ne moze se ovde kupiti bolje to su ujedno i jedine mane koje sam nasao inace sam prezadovoljan u pocetku mi je stezala usi i bolele su me posle duze voznje ali to je verovatno sto sam klempav mada sam primetio osetnu razliku kad sam probao FG-15 koja mi steze obraze a za usi kao da su napravili dodatnog (taman) mesta,takodje unutrasnjost na FG-15 je najudobnija koju sam do sad probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...