doktor 4739 Napisano Jun 13, 2019 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije legalno, al' je legitimno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1893 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, doktor je napisao: Mozda nije legalno, al' je legitimno. Nije mi legalnost bila na pameti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Jun 13, 2019 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan potpuno si u pravu... sto se mene tice,slobodno mozes da brises moje poruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6720 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако то ишта сада значи, измени или бриши и моје, пошто ја не могу да их преправим... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jun 17, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan kupio Lexin B4FM komunikatore ,testirani na brizini od 100-120 km/h. sve radi ok. Varijanta je bila vozac- suvozac. jedino nisam probao radio za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazao u praksi Lexin LX-B4FM i ja ga imam u planu za nabavku, pa me interesuje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Septembar 26, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2019 at 1:23 PM, nebojsaperic said: Kako se pokazao u praksi Lexin LX-B4FM i ja ga imam u planu za nabavku, pa me interesuje iskustvo. U principu ja sam zadovoljan, FM radio po lokalu radi Ok, van naselja vec malo gubi stanice. u konekciji sa drugim komunikatorom na vecim brzinama se mora pojacati da bih lepo cuo sagovornika. Konekcija je dobra ,lepo radi i sa vise uparenih uredjeja (komunikator ,telefon ,Navi) Baterija oko 4-5 h ako slusas radio, ako koristis za telefon ili navi moze i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Septembar 26, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga cekao na popustu imaces dva u novembru ako ti se nezuri November 11 GLOBAL SHOPPING FESTIVAL 11.11 2019. Biggest day for online retail sales. November 29 Black Friday Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Januar 7, 2020 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je ovaj Lexin bolja opcija od fodsport ili freedconn? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Januar 14, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan On 1/7/2020 at 5:10 PM, godovic said: Dali je ovaj Lexin bolja opcija od fodsport ili freedconn? Neznam nisam posedovao druga dva da bih pravio pordjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 287 Napisano Januar 14, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Freedconn radi korektno sasvim,mozda za nijansu teze uparivanje uredjaja i malo ume da bude svojeglav,danas uparen sutra kao nece i sam se upari u voznji,za daljinu lazu onih 1200m,realno 600 do 700m na cistom prostoru mereno cajgerom. Cuje se sasvim lepo najveci problem pravi kaciga,na flip up do 80kmh mozd da se prica,na 100 se raspoznaje a preko toga slabo. Ista situacija Schubert C3 i Caberg,HJC full face je vec razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 23, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Neko ima iskustva sa ovim? Cellularline Interphone Tour... Nađoh na nekom popustu pa me zanima vredi li pažnje... Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 28, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema iskustva? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan On 1/23/2020 at 9:25 PM, moustaki said: Neko ima iskustva sa ovim? Cellularline Interphone Tour... Nađoh na nekom popustu pa me zanima vredi li pažnje... Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Odlicna komunikacija za sasvim OK cenu. Lepo radi, imas i app za telefon, zvuk je dobar i preko 100km/h. Baterija je odlicna moze da izvuce oko 10h konstantnog rada (meni konkretno vozac-suvozac non stop radi). Imas mogucnost da je povezes i s telefonom pa u toku voznje prekida se interkom izmedju vozaca/suvozaca. Takodje mozes da slusas muziku s telefona itd. Stvarno dobra komunikacija, opet kazem za OK cenu. Uzeo sam je od kolege s foruma Neša (BalkanLover - nick). On definitivno ima najbolje cene i preporuka je da ga kontaktiras, covek je stvarno super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 28, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Pa prevashodno bi mi trebalo za put koji planiram tj više komada ove sezone, a pošto je duo imam i sa kim po pola da uzmem... Po gradu bi nešto preterano i ne treba... @Funky Išao bih uskoro van zemlje, da mi dupe vidi put što bi rekli, pa sam našao u jednoj radnji u Italiji poprilično jeftinije u odnosu na Louis ili FC npr... Tako da ne znam koliko dengi je kod kolege forumaša... Hvala puno na opisu! Jel ima nešto na šta bih trebalo da obratim pažnju pri kupovini? Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacija je odlicna jedino na sta treba da obratis paznju je da li zelis komunikaciju vozac/suvozac ili vozac/suvozac/jos vozaca jer ti to diktira koju uzimas Tour/Link/Sport itd. Ja sam takodje gledao cene u ITA posto cesto putujem i veruj mi bila je bolja ponuda kod kolege, zaprati ga na forumu i ako zelis kontaktiraj. Moja preporuka svakako ide za njega jer se time bavi jako dugo i moze ti pomoci u odabiru one komunikacije koja ti treba kao sto je meni pomogao. Ja sam uzeo na kraju LINK model pomenutog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 31, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kao da si znao da uskoro tamo idem Čini mi se da je sjajan popust, reda veličine 250e, ali kontaktiraću kolegu sa foruma svakako! Cilj bi bio povezivanje dva vozača za sad, ali ko će ga znati da li će se čopor o povećavati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1025 Napisano Februar 1, 2020 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... ima li neko iskustva sa Cardo freecom 2+ i Cardo freecom 4+ modelima komunikacije?Trenutno ima neki popust u Louis-u tako da 2+ izlazi oko 250e, a 4+ 350e. Prvenstveno bi koristila za komunikaciju sa suvozacicom i povezivanje na telefon zbog navigacije, tako da razlika u dometu nije presudna. Osim povezivanja broja korisnika , ima li neke realno upotrebljive razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 30, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege imam jedan problem. Prosle godine sam kupio bluetooth za kacigu. Namontirao sam ga, krenuo u voznju i posle nekoliko skidanja kacige sa glave - po*ebao ga. Verovatno je do grube i velike glave ali i do uredjaja koji je razocaravajuce svilen. Pokidala mi se USB uticnica od headset-a (micro-b) i polomio se mikrofon. Da li popravljati ovo (i kako) ili kupiti drugi headset? Centrala je ispravna i u redu samo je headset ostecen. Da li mozda ima da se negde kupi taj headset odvojeno kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Mart 30, 2020 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si bio zadovoljan?Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 30, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde da se kupi samo headset sa micro usb konektorom, bez BT receiver-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko81 mislim da ces tesko naci samo slusalice (malo sam lutao po net-u i video da iskljucivo prodaju komplet) napomenuo bih da je ovo obicna bluetooth "musica" napravljena za kacigu,nije komunikacija Dodao bih da je nesto slicno napravio i Cellularline i zove se twiins (obicno sam ih prodavao osobama koje su ih ugradjivali u ski kacige) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Kako rade te neke povoljnije komunikacije?Na primer, ova sa linka:ROMAN M2 Bluetooth Anti-interference For Motorcycle Helmet Riding Hands Free Headphone bluetooth motorcycle helmet headset RÖMISCHEN M2 Bluetooth Anti störungen Für Motorrad Helm Reiten Hände Frei Kopfhörer bluetooth motorrad helm headset-in Handy-Ohrhörer und Kopfhörer aus Verbraucherelektronik bei AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Mart 31, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu komunikaciju neke dve godine, prezadovjan sam, uglavnom sluzi za telefon, muziku i razgovor sa suvozacem, sa ostalim vozacima nisam povezivao.. inace ja sam je tada pazario na nekoj akciji njihovoj 2kom za manje od 5000rsd, evo vec dve godine me sluzi besprekorno.. Sada se razmisljam da kupim novi model istog proizvodjaca. https://a.aliexpress.com/_d72oCta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 31, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Rik Mislim da ovo nije komunikacija vec bluetooth "musica" namenjena za kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...