BIGDADDY 451 Napisano Avgust 13, 2017 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze koja je minimalna konfiguracija da radi ziv snimak na kompu 1080 60 fps? Imam dual kore pentium intel 2.7 2 gb ram dd3 Hd grafika nije integrisana 512 i integrisan audio Ali mi koci snimak ..nzm sta da pojacam tu. 60fps na tjubu radi ali ziv snimak u kompu secka. Tj zvuk i slika ne idu zajedno. Hvala Za velike fajlove nije toliko bitan procesor i graficka karta. Treba ti RAM memorije i brz hard disk,po mogucstvu SSD.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Svaler said: Овај дечко нема појма... "Вероватно знате чему ово служи" је недопустиво рећи у рецензији. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Aли је дечко исто тако и показао шта се са тиме ради Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan А кад је показао? Рече: " Знате ви вероватно чему ово служи" и баци га у најлону са стране... Рецензија служи да се покажу могућности камере а не да мени оставља да сам претпоставим шта и како. Пре свега је камера морала да буде монтирана НА КАЦИГУ да би ја као гледалац могао да оценим углове како ме позива човек који ради рецензију. ЕДИТ: Извини колега Svaler, не укапирах од прве да си то ти... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 13, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Svaler said: Aли је дечко исто тако и показао шта се са тиме ради Poceo si o sebi da pricas u trecem licu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @Sr3ckoНикакав проблем, нема љутње, све ти је на месту. Јако се трудим да скратим трајање видео клипа и да у што краћем времену кажем што више битнијих ствари али ми, види се, не полази баш за руком. Једноставно сам мислио да свако ко зна за шта служи акциона камера зна и за шта служе плочице и ови "екстендери" за монтажу камере.Такође сам видео да је клип већ отишао далеко са дужином трајања па сам мислио да оставим за други пут снимак са кациге. @СајберГастарбајтерДа знаш да ухватим себе некад и како персирам себи: "Јесте спремни колега?" -"Јесмо, професоре" ахахха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 13, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler To bas i nije persiranje sto si naveo, al' da ne trolujem dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 14, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na temu o kamerama izgleda da ce virb 360 biti sasvim ok, kako se polako pojavljuju programi koji mogu da upare kako treba RAW file 5.7k, a verovatno ce i youtube da popravi skript da kad se postavi video da to lici na nesto. Evo jedan video koji je snimljen kamerom na 5.7 (4k na youtube) i koji vec izgleda bolje. Ceo review na http://360labs.net/blog/garmin-virb-360-camera-review Sto se tice zamorcica, kupio sam kameru i stigla je jutros, pa cemo videti u nekom sledecem periodu na sta to lici u mojim rukama (neprofesionalca). No to ce sacekati mesec ili dva, dok ne budem mogao opet na motor (povreda ligamenta na palcu leve ruke na fudbalu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 16, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.digitalvipclub.com/ Ovo neki prevaranti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 16, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni mnogo nestvarno da bi bilo nesto ok...mada ko ce znati..kako ih samo nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Avgust 16, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prevara naravno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2638 Napisano Avgust 16, 2017 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A i Avast se buni, kaže da je neka zaraza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 16, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, bocca_bastard said: guys, ja uzeo juce Eken H9R sa svim dzidzbidzama koje dolaze uz nju i jako sam zadovoljan za sada. Колико пара ако није тајна и где пазарено? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.com/itm/Original-EKEN-H9-H9R-remote-Action-camera-Ultra-HD-4K-WiFi-1080P-60fps-2-0-LCD-/252433886382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo eken h9, 37$ , ali mi je na carini lik napisao da je vrednost 50$ i ocarinio sa 1200din dodatno. Prodavac je napisao daJe vrednost 11.8$ iako ja to nisam trazio, verovatno pise svima tako bas zbog carine, ali dzaba. 37$ kamera,1200din carina i 1200din kartica, sve u svemu nije lose. Evo i video jedan:ja sam prezadovoljan snimkom, definitivno iznad ocekivanja. Testiran u bazenu, slika odlicna... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Avgust 17, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo Eken H9 i posle 3 dana mi rikne dugme za snimanje, prodavac mi posalje novo dugme i vrati 50% para...Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 17, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedina negativna stvar kod Eken kamere je brzo trosenje baterije i relativno neprecizna ikonica na ekranu koliko je puna. Iako sam uzeo dve baterije, obe zajedno traju krace nego jedna baterija na GoPro session ili Hero+. No dobro cena je preovladjujuca i za te pare je odlicna kamerica. Ja sam samo na pocetku snimao van kucista i zvuk je bio skroz zagusen bukom. Kada se stavi u kuciste sa onim malim prorezima pozadi, vec je bolje. Nedostaje i svetlo pozadi da trepce kada radi, da znam da snima. Napred ima, ali svetlo nije bas vidljivo, tako da cesto nisam siguran da li sa dobro pritisnuo dugme za snimanje kada je suncano. Pored toga i samo dugme za snimanje nije bas najbolje podeseno tako da ne reaguje svaki put isto kada treba da se prekine snimak. Jos nisam uspeo da svaki put ugasim kada ja hocu. Neki put ugasi, neki put ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sam si rekao, koliko para toliko i muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 17, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Utjerivac upravo tako. @bocca_bastard 1080 60fps. Baterija 40 minuta snimanja. Probao sam sto se tice rezolucije i 4K 25fps ali nije za motor, za neke staticne snimke ili bez brzih pokreta sasvim ok, cak impresioniran kako izgleda snimak. Best buy za te pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 17, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da namestio sam na 1 minut da se gasi ekran. Takodje i eko opciju da se kamera gasi posle 3 minuta neaktivnosti. I da, obe baterije su sa zaobljenim ivicama. Kupio sam na aliexpressu od "sigurnog" tj. preporucenog dobavljaca, tako da racunam da nije onaj "fake" Eken. Kazem, malo mi je bezveze da se tako brzo istrosi baterija na 1080p. Mozda je zbog fps, a ne toliko zbog rezolucije. No posto je koristim kao pomocnu kameru pozadi kada vozim na stazi, nije toliko ni bitno, a ni ako se slomi pri eventualnom padu da mi ne padne tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 17, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je zbog kartice, jer mi je isto koju god da stavim, kingston class u3 64gb ili class u1 32gb ili 64gb. Probaj na 60fps pa kazi da li je isto ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1967 Napisano Avgust 17, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam na veoma simpaticnu kamericu, pa me zanima da li je neko imao priliku da se igra sa njom? u pitanju je SJCAM M20... za par dana mi registracija kola (turim ih na bicikli lopovsku) kako da kontam da je nabavim pocetkom septembra...sad me zanima da li je opravdano dati 50 dolara vise od EKEN-a? treba mi iskljucivo za kola i za motor, svidja mi se sto je uza od ostalih, deluje mi da bi bolje "legla" sa strane kacige, i uz nju dolazi sve sto treba za pocetak od dodataka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1967 Napisano Avgust 17, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ima gyro i stabilizaciju, dash cam car mode, ispravljanje fisheye efekta...nisam video to za externi mikrofon, tako da kontam da nema. meni je posao takav da uglavnom u kolima po gradu, tako da bih da jednim udarcem zamenim trenutnu dash cam koju je pregazilo vreme, a da opet imam kvalitetnu kamericu za motor. manja je od ostalih, dobija se sve sto mi je potrebno za motor i kacigu, podrzava sat za daljinsko upravljanje (koji koshta sicu para)...a opet nije ultra skupa sa svojom cenom od 100$...pregledao sam gomilu reviewa na YT, i ne nadjoh joj zamerku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 17, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je sta trazis i da li za tebe duplo skuplja kamera ima upravo te funkcije koje opravdavaju tu cenu i koje ti smatras korisnim. Za prosecnog korisnika Eken sa svojom cenom je prosto najbolje resenje, po meni. Sve preko toga su licne preference (da ne pricam o sebi) Evo uporedno jedna i druga eken i ta sjcam. Na 4:55 mi se cini da na snimku s ekenom je manje zamrljano zelenilo i da se lisce bolje ocrtava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 18, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda ocigledno nesto nije kako treba s mojom kamerom ili sa baterijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...