Rumba 591 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tim, ali isto mi npr odgovara da ima wifi sto sj4000 nema a ako kupim sa wifi onda je mala razlika sa cenom za npr sj5000 koja po onim testovima malo bolji kvalitet daje. Jos se razmisljam Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока SJ4000 има WiFi. Знам то, јер је поседујем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad stanem malo da odmorim, mogu pregledati lepo kako je snimala na telefon ili tablet, a u slucaju da ja sedim a npr drugarar vozi to mogu da gledam odma. Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ta sj4000 wifi je oko 70e A sj5000 wifi je oko 90 Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto se zakacis sa smartfonom na kameru i vidis sta snimas, podesavas preko telefona "u letu"... birajMalo li je ovo, kao razlog što treba wifiI ja bih samo sa wifi gledao, bez toga nikako. Jedno malo pitanje usput, kada nema wifi konekcije kamera se povezuje na mobilnu mrežu? @dzi, M10+ wifi košta oko 85-90evra ona mala kocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ta mala kocka, a gledao sam poredjenja jako je dobra. Ali opet sve jos razmisljam. Ima neka akcija na ali 29.03 popust neki daju pa mi dosta i taj 1e sto cu postaru dati :) a do tad razmisljam. Mada ja bih najradije gopro ali kad pogledam poredjenja mala razlika, a u cijeni masu. Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto se zakacis sa smartfonom na kameru i vidis sta snimas, podesavas preko telefona "u letu"... biraj Ja imam i ekran na kameri i WiFi doduse ali retko gledam. Tek kad dodjem kući.Dok sam na motoru ne mogu da gledam šta snimam na smart fonu(iz razumljivih razloga). A imam pored ove i kamericu bez ekrana(HTC RE) koju koristim sa sve drugo sem motora i oduševljen sam njom jer pravi jako dobre fotografije. Elem, ne bih mi WiFi bio neka "zvezda vodilja" u kupovini. U korišćenju kamere na motoru sam shvatio da je zapravo najvažnije stvar kod ovih kamera-daljinski. Jako je lepo kada možeš da je uključiš i ugasiš kada hoćeš. Tu već ima većeg smisla neka bežična komunikacija. Naravno, može preko telefona ali to je jako nezgodno pri vožnji a i troši bateriju kao ludo. Tako da bi ja zapravo na daljinsom više insistirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek koristim WiFi, da bih bio siguran da ne hvata kacigu ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4436 Napisano Mart 23, 2016 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto se zakacis sa smartfonom na kameru i vidis sta snimas, podesavas preko telefona "u letu"... birajMalo li je ovo, kao razlog što treba wifiI ja bih samo sa wifi gledao, bez toga nikako. Jedno malo pitanje usput, kada nema wifi konekcije kamera se povezuje na mobilnu mrežu? @dzi, M10+ wifi košta oko 85-90evra ona mala kocka Kamera je preko WiFi-a povezana sa telefonom, ne sa internetom tako da nemaš tih problema.. Jedini momenat kada ti treba net jeste ako se ažurira firmware ili ako postoji neka opcija automatskog upload-a snimaka na net. Prvo ćeš uraditi jednom, kod kuće a za ovo drugo nisam ni siguran da postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan @gliga slazem se, a za ovaj daljinac manje vise. Kupe se 2,3 baterije i auto punjac ja kod mene mogu da punim imam ono za upaljac i kad se potrosi 1 baterija upalim da se druga puni i tako vazda rotiram i nek snima sto vise. Zamisli imas kameru i ugasis je a ono se desi nesto lepo a ti nisi stigao da upalis j uhvatis taj trenutak... Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Mart 24, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto se zakacis sa smartfonom na kameru i vidis sta snimas, podesavas preko telefona "u letu"... birajMalo li je ovo, kao razlog što treba wifiI ja bih samo sa wifi gledao, bez toga nikako. Jedno malo pitanje usput, kada nema wifi konekcije kamera se povezuje na mobilnu mrežu? @dzi, M10+ wifi košta oko 85-90evra ona mala kocka Ne kaci se kamera nigde. vec ti mobilni privezes na kameru. Kamera daje signal zatvorene mrze. izaberes u wifi opcijama na telefonu tu mrezu.ukucas sifru i povezes se. imas program na telefonu..njega otovoris i pokazace ti se sta se snima. plus opcije za ukljucivanje iskljucivanje..biranje rezima rada, osvetljenja itd..lakse nego da ganjas opcije na samoj kameri. wifi je mnogo dobra stvar..ali mnogo dobra stvar je i 20 eura u dzepu :9 svakom svoje. moze i bez wifi ali pitanje komoditeta.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je najmanja brzina upisa dovoljna na kartici za snimanje u HDu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 20e u dzepu lepo ali kad sam planirao 100e isto mi dodje. A ako ostane nekih parica uzmem bateriju rezerve nek imam 3 kom. Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 25, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pile ja ne bih gledao za takve stvari ispod "class 10" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ovu od drugara e sad da li je ona dobra ili moram uzeti neku drugu (da ne bi doslo do toga da mi snimci budu upropasteni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi koji je klas ako je 10 onda je extra, jer ta klasa oznacava brzinu upisa na karticu. Ako je 1 onda je spor unos i moze da secka prilikom snimanja. Ali sve zavisi i do rezolucije snimka. Ali svakako za sta god da je koristis prvo je formatiraj. Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Mart 26, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pored klase bitan je i ovaj podatak sa kartice 80MB/s , što veći to bolji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj pise 48mb/s sta mislite jel to dovoljno ili sam bacio pare i trebao bi traziti nesto bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da radi posao, msm da nisu bacene pare. Nadambse da ce te lepo sluziti, srecna kupovina Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan @pile, Ta radi sigurno i vise nego sto ti treba ako je originalna samsung, uostalom mozes skinuti CrystalDiskMark, pa proveriti realnu brzinu i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 4, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan sj4000 e sad..ono sto se snimak zamuti na trenutak je do youtuba.video nije cackan u editovanju i pre snimanja namerno namesteno na fabricko. primeti se prejaka plava boja neba. kome je to bitno neka obrati paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Brate jebo si mu kevu sa muzikom kao da gledam "in memoriam" odgledao 5 min i nisam mogao vise,a kamerica je odlicna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 5, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan muzika je sa youtuba..nisam editovao snimak al nisam hteo ni da se cuje konstantan sum od vetra. a to je jedina free numera te duzine a da nema ubacenih reklama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano April 5, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka I sa SooCoo S60 kamere . . . .sa Maxi Scooter Enduro vožnje . . . (izabrati 720p I settings-u YouTube) https://youtu.be/Sg5N9YGHwxs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 5, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio EKEN H9R (verzija sa daljinskim), sad jos samo da docekam da stigne i da je istestiram Snima 1080p pri pravih 60fps (za razliku od sj4000 koja snima dupliranih 30fps, dakle laznih 60fps), a i ovaj daljinski mi se cini kao odlicna stvar. Ima i wifi naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 12, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan sj4000 e sad..ono sto se snimak zamuti na trenutak je do youtuba.video nije cackan u editovanju i pre snimanja namerno namesteno na fabricko. primeti se prejaka plava boja neba. kome je to bitno neka obrati paznju. Sve kamere sa NTK ili Novatek96650 čipsetom imaju izražene hladne boje... to je problem čipseta, ne podešavanja... Korekcija je moguća, mala, nedovoljna... Uglavnom se to u postprodukciji da srediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...