Biker Q 1657 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neobicno ali radi posao, poliranje hromiranih delova isprobano u praksi, ko ne veruje neka pokusa na nekom manje vidom mestu da ne bi krivio mene. Nisam slikao da vam pokazem ali sam se iznenadio kako je dobar efekat i kako dobro ova kombinacija polira i cisti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Neobicno ali radi posao, poliranje hromiranih delova isprobano u praksi, ko ne veruje neka pokusa na nekom manje vidom mestu da ne bi krivio mene. Nisam slikao da vam pokazem ali sam se iznenadio kako je dobar efekat i kako dobro ova kombinacija polira i cisti... Ajd sad objasni i sam postupak, dao si nam samo sastojke, napiši i recept Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo interesuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10660 Napisano Februar 7, 2014 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao na YouTube kako to rade sa alu-folijom i Coca Cola i funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan alu folija je jaca od prljavstine i laka ali od samog aluminijuma hroma itd nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 8, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postupak je vrlo prost, zguzvas malo folije kako bi ti bilo lakse da drzis i trljas, prskas sretstvom za stakla to sto hoces da ocistis i trljas, ekstra cisti. E sada mozda moze i koka kola ili mozda sirce to ne znam ali ovo je moja keva otkrila ribajuci alfu (nije auto nego sporet:-)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je davno jedan lik prodao foru kako da ocistim bandas na biciklu,sve isto ali sa vodom,e sad sigurno je sve bolje od vode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koka kola sadrži ortofosfornu kiselinu, istina nikako da napišu u kojem procentu. A istu tu fosfornu kiselinu ima i svaki korodip i slične stvari za uklanjanje rđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Februar 8, 2014 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Još je moj stari sa alu "papirom od čokolade" polirao branike od Tristaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...