Jump to content

Moto Zajednica

Moto susret MK 'Staaari Rokeri' Umag 2006.

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Pozivamo sve kolege motoriste na naš moto susret koji æe se održati od 12. do 14.05.2006. u kampu Stella Maris u Umagu. Svi motoristi imaju slobodan ulaz, osigurano besplatno kampiranje, sanitarni èvorovi sa toplom i hladnom vodom i tuševima ( 50 muških i 50 ženskih ), takoðe je moguæe unajmiti bungalove za 4 osobe po 29 eura na noæ ( 7,33 eura po osobi ). Nastupaju u petak Psihomodo pop, u subotu Let 3 ,a oba dana i cover band Razvaline iz Slovenije. U subotu na nedjelju veliki erotski show. ( oko 2.00 ). Osigurane nagrade za sve moto klubove, piæe dobrodošlice i besplatna hrana i piæe na defileu ( subota popodne ). Cijene piva na susretu 10 kn ( 1,36 eura ). Evo i slika od prošle godine !

Defile:

404.jpg

Atmosfera u subotu: ( Divlje jagode )

404.jpg

P.S. Nadamo se toplom vremenu, pa je i moguæe kupanje u moru, plaža

je udaljena 100 m od kampa !

Ostale informacije na www.staaarirokeri.hr

Dobrodošli ! COME IN PEACE OR STAY AT HOME

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odlicno zvuci i izgleda... Jedina je frka nama sto nam treba slovenacka viza...

Slovenacka???

Pa skup nije u Slo!

Ne kontam :shock:

Ups, mozda sam se ja za*ebo :D :roll:

• Svrati ponekad, 139 postova

hr??? izvinjotka al moram ovo da pitam nije bukvalno i nemoj da se uvredis pliz jer nije sigurno zlonamerno ,a sta ste po nacionalnosti ..............i dal bi mozda bilo kojih problema ....s obzirom na ....... a nacionalnost je bukvalno nebitna al pitam zbog .......

ako shvatis :)

• Zainteresovan, 981 postova
hr??? izvinjotka al moram ovo da pitam nije bukvalno i nemoj da se uvredis pliz jer nije sigurno zlonamerno ' date='a sta ste po nacionalnosti ..............i dal bi mozda bilo kojih problema ....s obzirom na ....... a nacionalnost je bukvalno nebitna al pitam zbog .......

ako shvatis :)[/quote']

A STA BI BILI PO NACIONALNOSTI ETIOPLJANI?!?

Lepo ti pise ispod posta:

COME IN PEACE OR STAY AT HOME

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

hehehe jesi malo...malo ispod granice sa Slovenijom...ja sam tamo igrao teniski turnir kad sam bio klinja, extra je lepo mesto leti!

Pablo jel moze da se otvori neki link sa npr pocetne strane , gde bi se ubacivale mape regiona itd, sve koje su vec postavljene ovde, i nove, pa da tacno znamo gde da ih trazimo.

Mislim da je ideja profy i very helpfull a i znaccice renomeu sajta :)

Oldbiker, znas sta mene jedino malo plasi. Tamo ce biti pijanih ljudi, kao i na svim moto skupovima, pa da ne bude nekog sranja. Taman da su svi ok i jedan pijan i problematican i ode sve u qrac...

Hvala na pozivu, u svakom slucaju. :kul:

Pablo jel moze da se otvori neki link sa npr pocetne strane ' date=' gde bi se ubacivale mape regiona itd, sve koje su vec postavljene ovde, i nove, pa da tacno znamo gde da ih trazimo.

Mislim da je ideja profy i very helpfull a i znaccice renomeu sajta :)[/quote']

Odlicna ideja, zabelezio sam. ;):D Aj da ne idemo u off... Pricacemo jos.

ma da...pa kad imam svoj sajt vec 3 godine, i ja tako samo zapisujem pa onda sprovedem u delo. Toliko dobrih ideja i tako malo vremena. moracu da se malo angazujem oko njega. sorry za off :)

• Drug član, 2245 postova
Oldbiker' date=' znas sta mene jedino malo plasi. Tamo ce biti pijanih ljudi, kao i na svim moto skupovima, pa da ne bude nekog sranja. Taman da su svi ok i jedan pijan i problematican i ode sve u qrac...

Hvala na pozivu, u svakom slucaju. :kul:[/quote']

Ja sam u HR bio valjda 20 puta za poslednjih 4,5 god. Nisam nikada imao ni najmanji problem (sto ne znaci da i tamo, kao i ovde nema budala). Ne verujem da bi ikom ista falilo, a u najgorem slucaju mozes da skines tablice.

Meni se ne uklapa u planove a otisao bih sigurno ako bismo se organizovali.

Icicu u narednih par nedelja do Zg-a da sednem sa Chalom na kafu. Ako ko ne zna sta ce sa sobom, moze sa mnom :)

Hvala na pozivu razmislitichemo...voleo bih da prodam moje luche :) pa da se pridruzim ili na nekoj 1000ki ili 900ki ili makar na 600ccm supersportu.....

videchemo druze Borkhes...

Ako je jos nas Cale u pitanju....

• Svrati ponekad, 139 postova

sto se mene tice "nacionalnost"se odnosila na onu fijukovu pricu na nekom sl,skupu mislim da je bilo negde u bosni ...gde je reko "ljudi ja sam po nacionalnosti bajker " ...bas zbog takvih stvari :? d nisam mislila nista lose

• Drug član, 2245 postova

Ako je jos nas Cale u pitanju....

:) Nije Cale, nego dr. Chala. Pojavljuje se i ovde na forumu, inace je na motori.hr

evo ti jedan od njegovih putopisa da vidis kako se lepo vozi"

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,10089.0.html a i motor mu nije los :wink:

PS onaj u avataru nije on, ne znam cija mu je to slika

• In memoriam, 884 postova

chika Boki, racunaj na mene za HR.. a sto se tice skupa, ja bih u principu isao, ali ako se lepo organizuje grupa, moram da priznam da bih voleo da odem na skup ali kao deo solidno osmisljene, dobro organizovane ekipe :) JBG sve je to lepo ali sto kaze neko, dovoljno je da jedna pijana budala naidje i eto problema koji moze da se izrodi u ruzne situacije...

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

pablo je lepo upitao oldbikera,hvala na pozivu ali ko moze da ti garantuje da nekom nece smetati to sto smo mi srbi,verujem da cim smo pozvani nece biti problema,ipak svi smo mi bajkeri,ali.....voleo bi da nam oldbiker kaze kakvo je misljenj ostalih u klubu staaari rokeri,jer ako oni nemaju nista protiv,mislim da nema razloga za diskusiju

:roll: :roll: :roll:

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Staaari rokeri sigurno nemaju problem, može da se desi nešto samo zbog padobranaca pod dejstvom... èega god, da ih napadne neki patriotizam itd. Jednom se živi, dok ne probaš ne možeš znati! Pablo, ja i još par nas je probalo u ''Dubrovniku'' i ništa se nije desilo. Govori tiho i nosi psa sa sobom :lol:

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Ovako dragi prijatelji ! Apsolutno nikakvih problema što se nacionalnosti tièe ! Na kraju krajeva i Bosanci dolaze veæ godinama, a meðu njima ima i Srba i Hrvata i Bošnjaka ! Uostalom neka vam Nikola isprièa kako su bez viza ( tada ) ušli u Hrvatsku, kako su barkom putovali do Hvara, kako im je bilo, a uz to prošli su kroz Hercegovinu gdje svi slove za 'najžešæe' Hrvate. Znaèi to je bilo prije 4,5 godina, imali su cijelo vrijeme svoje tablice i apsolutno im se ništa nije dogodilo. Ja sam bio u novembru u Beogradu sa HR tablicama i isto je sve prošlo 100% OK ! Što se tièe atmosfere u klubu, kao što sam i napisao - svi dobronamjerni su dobrodošli ! Na kraju krajeva svi smo motoristi koji su poznati po apolitiènosti i meðusobnom druženju. Uz to kolege iz Novog Sada su bili u 9.mjesecu prošle godine u Umagu i Puli, lijepo smo poprièali i družili se. Nikome nije ni na pamet palo da pita tko je što po nacionalnosti. Uz opasku o apolitiènosti na kraju krajeva i nekakav osnovni bonton nalaže da se èovjeka ne ispituje o vjeri i nacionalnosti. Još jednom ponavljam dobrodošli.

P.S. Ja sam prošle godine prošao Srbiju, Makedoniju Crnu Goru i mogu

reæi samo rijeèi pohvale. Dobrih ljudi nasreæu ima svugdje !

• Svrati ponekad, 118 postova

Hm, mislim da bismo trebali da rascistimo sa tim predrasudama oko nacio-etnickih neprijatnosti.Toga nema nigde ako ne pocnem sam da ih pravim i da dzaram po nekim pricama koje normalno ljute i vredjaju.

Pogotovu toga nema medju nama.Ja sam bio prosle godine u Varazdinu i niko me nije pitao ni kakva mi je boja ociju a kamoli da sam doziveo neku neprijatnost.A ovo sto prica oldbiker je sve tako i da vam kazem moji Arhangeli su nekoliko njih bili i bez pasosa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja