Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Osim turističkih atrakcija i mogućnosti za moto ugođaj, treći aspekt vrhunskog doživljaja na Kefaloniji je hrana. U ovom putopisu o njoj neću pisati već ću dati jednu korisnu informaciju onima koji tamo idu a interesuje ih ova problematika. Elem, smatra se da je med sa Kefalonije najbolji i najzdraviji u celoj Grčkoj. Mi smo to saznali tek kada smo napustili ostrvo i ostali praznih ruku. Toliko o hrani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan "Lik je malo mlađi od mene ali verovatno ima mnogo više iskustva. Od opreme na sebi ima sve: japanke, maramu na glavi i naočare za sunce. " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan I tako... Dok su tekli poslednji dani kefalonisanja, Tanja se javila našim prijateljima Mariji i Dioniziju koji žive na Zakintosu. Kada su čuli da smo na susednom ostrvu, nije bilo šanse da ne svratimo do njih. Umesto povratka kući, dodali smo još jedan dan za Zakintos. To je značila da do Sofije treba da idemo dužim putem i u jednom danu ali OK. Jesmo bajkeri ili ... nismo bajkeri. Onog trenutka kada smo trajektom prešli na Zakintos, ... ... podsetili smo se šta znači klasična turistička destinacija i koliko je Kefalonija različita. Da me ne shvatite pogrešno, Zakintost je jedno od najlepših ostrva na kojima smo bili: plaže su fenomenalne, priroda je prelepa, putevi su vijugavi i izazovni (kada nema nikog). Prosto, velika je gužva u špicu sezone. Mnogo opreznije vozim. Svuda naokolo zuje zablenuti turisti i lokalci koji vezanih očiju mogu da voze po ovim putevima (sindrom “Miško”). Kad smo već na severu ostrva, odlazimo do poznate plaže Navagio da bacimo pogled od gore. Uz put stajemo kod tezge sa medom da mama kupi svojoj ćerki med od ruže: “Da dete ponese u Beč.” Sreća da GS Adventure može dosta da natovari. Kad se koferi napune, unutrašnje torbe se prosto izvade i nakače se od gore. Time se dobija dodatnih 30-40 litara prostora (po koferu ) Ostatak dana je bio krajnje cool. Sa Marijom i Dionizijem smo se družili, išli na klopu i uveče na mohito. Umesto popodnevne dremke, otišli smo da popijemo kafu na Banana Beach-u. Tamo smo prošle godine sa decom proveli dosta vremena. Kao i prošle godine, pojavila su se četiri autobusa sa mladim srpskim turistima. Haos. Cenzura za fotografije. Za jedan dan na Zakintosu, toliko. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsalek 17 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sofija, Bugarska Motocikl: Kawasaki Versys Prijavi odgovor kao problematičan Još od sinoć pada sneg. Pogled preko balkona pokazuje da je već napadalo oko 15 cm. Čitanje moto-putopisa i opisi grčkih ostrva u trenutku me prenose iz vremena zamrznutih ušiju u vreme oznojenih zadnjica. Ohhh, jedva čekam proleće. A do tada mogu samo da se sećam koliko nam je bilo fenomenatlno sa vama na turi do Krfa. Moraćemo da napravimo i Part II 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Neki se ljudi rode, da pozitivnu energiju nose!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što je lepo ima kraj. Već je 26 juli, dan povratka. Ustali smo rano da uhvatimo prvi trajekt do kopna. Pred nama je nešto manje od hiljadarke do kuće. Ranije smo vozili i više kilometara u jednom danu ali je sada otežavajuća okolnost temperatura. Kada se oko 11h zabila na donjoj granici od 37 stepeni, nije se spustila do Sofije. Ne znam zašto baš 33 stepena, ali shvatio sam da je meni to granica iznad koje nema više nikakve veze da li idem brzo da se luftiram, da li nosim mash odelo ili letnje čizme. Kuvam se i pomoći nema. Ne znam otkud toliko osa ove godine. Do sada su nas tukle sa 3:0 i zato smo ceo put do kuće izvezli zakopčani do grla i bez otvaranja vizira. Kada smo predveče stigli domu svome, shvatili smo da je krajnji rezultat 5:3 ZA NAS. Evo šta smo istresli iz naših kaciga. Posle desetak dana i pređenih oko 2.500 kilometara, završio se naš predivni godišnji odmor. Sledi fotografija kao za kraj filma. Zaključak: Nema nikakve potrebe da idete na Kefaloniju... osim ako niste rešili da se dobro provedete, vozite motor predivnim putevima i kupate se na nekim od najlepših plaža na svetu. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan TVOJA OMILJENA MOTO SLIKA OPŠTE DISKUSIJE > Fotografija Idealna profilna slika bajkera za Facebook... Mrtav ladan krade komšiji paradajz. Kako nervirati kolege sa posla. Kad se pojave četiri autobusa sa srpskim turistima... Ta daaaam... Ajfelova kula. Kad započneš važan razgovor dok voziš... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Одличан одмор и описи су, као и увек, другачији и занимљиви. БРАВО!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan I kao što obično u životu biva... Dok smo uveče sedeli udobno uvaljeni, odmarali se od duge vožnje i razgledali fotografije sa upravo završenog puta, prva vest koju smo pročitali na Facebooku, totalno nas je razbila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan ŽELIMIR - ZBOGOM DRUŽE MOTOCIKLISTI > Crna Hronika Bio je uspešan u poslu, spreman za svaku avanturu i omiljen u društvu. Imao je osećaj za lepo i, ne slučajno, vozio je Ducati Diavel. Više ga nema. Krajem jula, vozeći svog ljubimca, u podnožju Kopaonika izleteo je sa puta. Nekoliko dana se hrabro borio za život ali je izgubio tu bitku. Na dan kada otvorimo novu moto sezonu, njega neće biti među nama. Jedan beli balon sa njegovim imenom poleteće ka nebu. Neka su mu široki putevi nebeski. 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da su pande ugrozena vrsta, a ja kazem da ovog naseg niko ne sme da pipne. Kapa dole za sve napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6690 Napisano Januar 26, 2014 MotoDJIR.com, 1368 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Ove godine sam tamo u drugoj polovni avgusta. Provericu sve navedeno. Ono u sta sam siguran da cu sigurno doci dva dana ranije(pre glavnog dela ekipe),da na miru obidjem zeljene destinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Pando, hvala ti puno, citajuci tvoj putopis prosla me upala misica od lopatanja snega ovih dana, ispisao si melem a ne putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna loša vest http://www.blic.rs/Vesti/Svet/437623/Snazan-zemljotres-pogodio-grcko-ostrvo-Kefaloniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 26, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da je Kefalonija najtrusnije podrucje u Evropi i da su zemljotresi mal'te ne svakodnevni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan E pa Pando svaka ti cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljujem malu pauzu u putopisu. 1. Nešto su mi se zeznule fotke na ImageShack-u 2. Neko je ubacio u dvorište ovu slatkoću i sada gledamo šta da radimo sa njim. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, moj duboki naklon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan putopis,duhovit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Najavljujem malu pauzu u putopisu. 1. Nešto su mi se zeznule fotke na ImageShack-u 2. Neko je ubacio u dvorište ovu slatkoću i sada gledamo šta da radimo sa njim. Sta da radite sa njim? Pa zadrzite ga slaze vam se uz plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18201 Napisano Januar 26, 2014 Integrisan, 8424 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj Nešo, tako je i nas zapanulo (našli jedno slično bolesno), pa smo sledećih 16 godina šetali isto 2-3 puta dnevno. I nikada se nismo pokajali... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Zadrzite ga, kao sto severian kaze, necete se pokajati. To je jedan spasen zivot, nije bilo sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh ja sad da izvedem moja dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Steta bi bilo da toliki talenat za pisanje ne podelis sa nama !!! Mnogo bi me razljutio ! Necu nista da hvalim al citam redovno Panda-lektiru i mogu da se javim na casu da odgovaram iz iste, sve sam zapamtio kao da sam putovao s njima !! Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...