revolution 52 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo podsecanje na legendu motosporta, a bogami i mog omiljenog lika John Britten-a. Ako neko nije cuo za njega, idealno je da gugli malo pa da shvati da je pokojni britten izmislio motor koji ima malo kila, malo cilindara i mnogo konja. Da mi ne zamere ljubiteli Ducatija, Honde vtr i Suzukija TLR ipak su to motori koji su primenili ono sto je godinama osporavano, a jedan covek u svojoj garazi skoro sam sve napravio. Nema razloga da mu ne skinemo kapu i mi kao ljubitelji 4 cil. i japanskih novotarija, ali da nije njega i dalje bi terali morore od 250 kg. Nezaboravite sve se desava pocetkom devedesetih, kada je top motorcikl bio gsxr 1100 i yamaha 1000 exup. Ko ih je gurao kad ostanu bez goriva zna da to i nisu tako laki motorcikli. Hvala mu za sve..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ajde ti nama to malo opiši, daj neke slike i slično, sastavi jedan lep članak pa da čitamo i uživamo, a ne ovako tajnovito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 24, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutni genije u svetu moto trka, na žalost preminuo prerano. Prvi počeo da koristi kompozitne materijale, telemetriju..... http://en.wikipedia.org/wiki/John_Britten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam na discoveriju emisiju o njemu,svaka mu cast,covek je imao neprevazidjen kliker za posao ali cika raka ga uze pre vremena. ko zna kakvi bi mu bili sledeci motori i verujem da bi postao visoko kotiran u moto industriji da je ostao ziv, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svetski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Peki, ovo mi deluje kao pravi zadatak za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 25, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, ovo mi deluje kao pravi zadatak za tebe Evo obećavam textić na tu temu uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Peki, ovo mi deluje kao pravi zadatak za tebe Evo obećavam textić na tu temu uskoro! Odlicno, jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Januar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan imam film o stvaranju tog motora, 90 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove filmic? Da probamo da nadjemo torrent negde i okacimo ovde za skidanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Januar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.racing-underground.com/index.ru?cls=5&id=5890&view=1 mislim da treba registracija za racing-underground. Ako ne upali link traziti pod britten. 145 kg je imao one godine. mozda ovako https://www.racing-underground.com/dwld.ru/5890/The.Britten.Bike.Story.One.Mans.Dream.VHS.DVD.recode.x264.English-avih.avi.torrent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poceo da pisem tekst o J. Brittenu pre par dana , sad samo jos da se dogovorim sa Pekijem ko ce da ga zavrsi ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da vam kazem, drago mi je da postoji ta kolicina obozavalaca njegovog lika i dela. Nadam se da ce mladji forumasi imati prilike da vide kako se pravi motor u garazi (ne mislim na orange counti shoperse, sa naglaskom na zadnju rec u imenu). Lepo bi bilo pomenuti i kompanije koje se bave proizvodnjom ramova i specijalki , kao sto su Martin, Martek, Rickman-Metisse, Magni, Bimota, Krauser, i sl, zbog beskompromisnih resenje i novativnost u dizajnu motorcikala. Treba napomenuti i prvu klasu coperasa kao sto je Ness koji je pretvorio posao kastomizacije u umetnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...