Nikola-Pera 207 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam čitajući ,a Valdanos.....najlepši zaliv-uvala na južnom Jadranu,letovao sam godinama dok je bila u vlasništvu vojske.Vraćaju se lepe uspomene na to vreme. Nisi jedini koji je zalutao tamo oko Andrijevice,ti si išao uz Taru a ja sam išao preko neke planine a ni dan danas nemam pojma kuda sam prošao do Kolašina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan PRAVO UZIVANJE JE CITATI!! Jos samo da stavis bar jednu fotografiju bez kacige da te ceo svet vidi !!!:zvizduk::zvizduk::zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Каква дескрипција !!! Свака част!!! Посебно ми се свиђа како описујеш само скупљање кинте за овакав подухват и колико се види у том описивању свега колико је слађе када се полако скупи неки динар и то све кнап, али нема везе иде се и тако и треба!!! Ја никада нисам имао пара да кад кренем на неку вожњу да кажем е имам колико ми треба и за сваки случај још толико него је све на кнап!!! Шта да радимо када је тако али нема везе више се и цени и где си био и више се ужива јер знаш колико одрицања је било да би себи приуштио овако нешто!!! Ја још од Октобра скупљам за наш други поход на Хиландар,Крф и Кајмакчалан ако бог да ... а путовање је тек у Мају... полако мењам на мотору све што треба и полако скупљам паре .. и све ми мило када скупим 10 евра па их ставим у штек који је за то предвиђен!!! Само настави јако добар путопис !!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Jasno mi je šta hoćeš da kažeš. Veći je gušt kada se na ovakav način planira putovanje. Jedino je moglo biti zeznuto da sam bio kažnjen, onda to "knap" i nije preporučljivo. Ali svi mi idemo da se vozimo, ne da budemo kažnjavani... Želim ti svu sreću u drugom pohodu na Hilandar. Ja ću sigurno ići na Hilandar. Najviše bih voleo da to bude spontano, baš kao i ovo putovanje... Odlicno, odlicno, zaista uzivam. Kad budes sredjivao onu stazu na nasipu/kanalu kod tebe, zovi obavezno Hvala. BIćete obavešteni s proleća, neće da ne bude. Uživao sam čitajući ,a Valdanos.....najlepši zaliv-uvala na južnom Jadranu,letovao sam godinama dok je bila u vlasništvu vojske.Vraćaju se lepe uspomene na to vreme. Nisi jedini koji je zalutao tamo oko Andrijevice,ti si išao uz Taru a ja sam išao preko neke planine a ni dan danas nemam pojma kuda sam prošao do Kolašina.. Razumete me onda kako sam se osećao, kada sam posetio ovu uvalu. Nije nešto poznata, ali je se ja sećam baš zbog toga. Inače put Andrijevica-Podgorica je stvarno super put, ali ja nisam znao da je put isuviše spor, s obzirom da sam prešao veliku kilometražu tog dana. Da sam išao kanjonom Morače, stigao bih na vreme, ali kanjon Morače je već viđen više puta, tako da skoro neću ići njime. PRAVO UZIVANJE JE CITATI!! Jos samo da stavis bar jednu fotografiju bez kacige da te ceo svet vidi !!!:zvizduk::zvizduk::zvizduk: Ja pre kampa... Ja posle kampa... :D Hvala na kontinentima (što bi plavuše rekle)! 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, ne mogu da verujem! Kliknuo sam back, taman kad sam bio pri kraju! Taman sam sve lepo napisao. Sad ću u inat još lepše da napišem. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha koji si ti car a slike su ti fenomenalne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 22, 2014 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ceka se nastavak! Inace, nema veze sto je mnogo njih opisalo put do CG, svako prozivi i preprica svoj put na poseban nacin i uvek je interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 22, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хахахахаха врло духовит момак а пре свега елоквентан... свака част на овом путопису!!! Већ два дана са великом пажњом читам и ишчекујем наставак .. пролазио сам кроз Лазарево када смо ишли мало до Темишвара и Вршца моја банда и ја ... ако и даље време послужи долазим да се упознамо ... иначе стварно си ми поставио неке више стандарде у писању путописа и потрудићу се да моји следећи путописи буду тако детаљни као твоји!!! Само тако настави свака част видиш колико си нам свима улепшао ове зимске дане!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan :Mina:Prava avantura...lepo, bas lepo... zamisljam se u prolece na motoru i putevima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 3. dan Prethodne noći sam zaspao negde oko 23h. Nisam ni skidao opremu sa sebe, legao sam sa sve pantalonama i jaknom sa protektorima i pokrio sam se sa dva ćebeta, koje sam uzeo gde i sunđer, i naravno ništa bez vunenih čarapa, koje nosim i kad je leto na put. . Pošto sam spavao na platou ispred Gornjeg Ostroga, hladan vetar je zujao sa svih strana i šamarao isturene delove tela. U neko doba noći budim se i uzimam potkapu iz torbe, jer je bilo jako hladno. Konačno sam mogao da zaspim. Dok sam spavao, osetio sam da me nešto budi iz sna. U tom trenutku nisam bio siguran šta je bilo u pitanju. Polako otvaram oči i primećujem da kiša sipi, ništa strašno. Nije mi se ustajalo iz "kreveta", jer je bilo fino i toplo. Napolju je sigurno bilo oko nule. Dah je prosto ledio u vazduhu. Bilo je pola četiri kad sam otvorio oči. Nakon nekog vremena izležavanja u krevetu, rešio sam da se dignem iz kreveta. Okrećem se oko sebe i vidim na stotine ljudi oko mene, poređani kao sardine, samo im oči vire iza nekoliko slojeva ćebadi. Njihovi skriveni pogledi govore da im se još ne ustaje iz kreveta. Bilo je življa raznog doba, od dece predškolskog uzrasta, do starih baka i deka. Obuvam čizme i silazim do sanitarnog čvora, pre nego što su na stotine ljudi krenuli. Ispostavilo se to kao odlična ideja, jer kad sam se vraćao nazad do platoa, ljudi su u kolonama krenuli ka sanitarnom čvoru. Dok sam se vraćao, čuo sam da treba da se okupimo u pola šest ispred grobnice, jer se već u šest ulazi. Slažem ćebad i zajedno sa sunđerom ih vraćam na njihovo mesto, odakle sam ih i uzeo. Nakon toga sam spakovao stvari i otišao do motora da ih nakačim, i da odmah posle služenja, krenem na put. Koristim priliku da odmah u pola šest stanem među prvima u red. Dok sam čekao u redu, primećujem da još ljudi leži u improvizovanim krevetima. Ne bi se ni meni žurilo da sam udaljen 100 kilometara, a ne ne 500 i nešto kilometara. U šest sati dolazi monah i otvara kapiju, koja vodi do grobnice. Iako sam bio ubeđen da će ljudi poštovati red, grdno sam se prevario. Bilo je kao u megamarketu. Zar moraju da budu nekulturni toliko. Pa ni meni se toliko ne žuri. Ali dobro, nije strašno. Nakon što sam posetio grobnicu sv Vasilija, reših da odmah krenem, dug je put predamnom. Silazim stepenicama do platoa, koji vodi do kapije Gornjeg Ostroga. Ispred kapije se nalazio motor spreman za polazak... Stavljam ključ u bravu, palim motor i povratak kući može da počne. Serpentinama silazim do Donjeg Ostroga, stajem, prekrstim se i nastavljam put prema magistralnom put za Nikšič. Put koji vodi do magistralnog puta za Nikšić je nov, popravljen pre nekih 3,4 godine u isto vreme kad i put kojim sa došao do manastira. Inače ovim putem sam trebao da dođem, ali sam pogrešio na raskrsnici na kojoj se nalazim. Sa magistralnog puta sam trebao da idem samo pravo, ali sam tu napravio grešku i skrenuo levo starim putem, koji vodi do Danilovgrada. Na toj raskrsnci se nalazi restoran "Glava Zete". To mi je reper za sledeći put, kada budem došao. Znači samo pravo. Nedugo zatim, stižem i do raskrsnice na magistralnom putu za Nikšić. Tu skrećem desno i nastavljam put ka Nikšiću. Posle par minuta ulazim u Nikšić i tu obilaznicom dalje idem ka Šavniku. Ubrzo sam izašao iz Nikšića i krenuo ka Šavniku. Put je malo uži i lošiji, nego što sam očekivao. Nailazim na putokaz, na kome piše Šavnik. Dobro je,na pravom sam putu. Kad sam pričao sa bratom, koji je prolazio kroz Nikšić i išao ka Šavniku, reče mi da je put nov novcat, što potpuno drugačije u mom slučaju. Naposletku smo uzeli kartu i ustanovili da sam ja išao starim putem za Šavnik. Nema, veze, sigurno je stari put lepši... Nastavljam dalje starim putem za Šavnik. Put u principu, iako se ne koristi, izgleda sasvim pristojno. Pošto na tom putu nema nikoga (nedelja je i pola sedam je ujutru), koristim priliku da malo opuštenije vozim. Kako se put polako uspinje, postaje malo svežije, pa sam digao vizir, da me jutarnja rosa rasani i osveži. Sve je to propraćeno Suncem, koje se rađa iza okolnih brda. Trenutak, koji sam poželeo da malo duže potraje. Priroda polako počinje da se smenjuje. Kamenita podloga prelazi u polukamenitu podlogu i postaje sve malo pitomije. Put je i dalje za uživanje voziti. Vozeći se dalje, primećujem da ima par pravaca. Na trenutak sam pomislio da će na kraju svakog pravca biti lakat krivina, baš kao i kod mene u ravnome Banatu. Ali nije na svu sreću. Narednih 50-tak kilometara skoro sve je, pa isto. Stajem u par navrata da slikam po nešto zanimljivo. Nailazim na Bubu parkiranu usled ničega. Okolo je sve ravno, nema nikoga. Imam i ja Bubu kući, pa mi je bilo zanimljivo je videti. Vrhovi okolnih planina su magli i po koji se uspe videti. Iako sam na malo većoj nadmorskoj visini, prijatno je voziti. Nisam imao potrebu da uzmem zimsku postavu ili pak zimske rukavice. Opet nailazim na jedan pravac i tu stajem da napravim "mini fotosešn"... Nakon što sam završio sa slikanjem, nailazi jedan auto i staje pored mene. Mladići neki stali, pitali se, kažu da mi baš zavide što vozim. Rekoše oni konzervirali motore do sledeće godine. Tako sam i ja hteo, pa vozio do decembra. Odoše oni svojim putem, ja još malo zverao okolo, pa sam i ja polako. Dok sam slikao, ne videh da mi se upalio efekat "crno-belo", jer mi je sunce išlo direkt u ekran, tako da je par slika pogođeno ovim efektom. Na sledećoj slici je baš lepo čučnuo efekat "crno-bele" boje... Polako izbijam na taj put pred Šavnik. Put je mnogo bolji, asfalt se crni. Par kilometara posle počinju serpentine. Malo sam se uživeo u vožnju. Posmatram okruženje, koje je primilo jesenje bolje. Lišće počinje da pada na put, stvarajući gomile, koje vetar raznosi na sve strane. Kao da sam u bajci. Nekoliko minuta kasnije desilo mi se nešto, što sam mogao da sprečim. Još kada sam krenuo od kuće, primetio sam da mi je poluga zadnje kočnice bila visoko podignuta i bila je previše osetljiva na dodir. Pošto sam već krenuo, rekoh, kad dođem u kamp na Adi Bojani, tamo ću je spustiti. Kao što znate, kasno sam došao u kamp i bilo mi je u glavi samo da razapnem šator i legnem. E tu je bila greška. Pre Šavnika su krenule malo oštrije krivine. Iako je put bio previše idealan, ja sam se uživeo i kao takvog sam ga i posmatrao. Ispred mene krivina u krivini. Prebacujem u niži stepen, zadnji točak odskače od neku grbu na putu, mene malo podigne i odvojim se nogama na trenutak od fuzastera. Priliko ponovnog vraćanja (sve se to desilo u 100-tinkama sekunde), stajem svom težinom, ne na fuzaster, već na polugu zadnje kočnice i točak blokira. Gubim kontrolu nad motorom i padam sa motora. Brzina je bila negde oko 40 na sat. Drljam 3.4 metra po asfaltu i zaustavljam se. Istog trenutka ustajem i idem do motora da ga podignem. Jedva dižem motor, koliko su mi se ruke tresle i stavljam ga na ćopavu. Gledam po sebi da li imam neku ozledu, nemam, čak nema ni tragova na pantalonama kako sam drljao. Oprema je odradila svoje. Gledam motor. Nije loše prošao, samo je pukao vizir (veliki vizir i dodatak), za ostalo je zaslužan kreš bar. Gledam da li ima nekih oštećenja još, nema. Pravim pauzu od pola sata da se smirim. Da pušim cigare, sigurno bih kutiju popušio. Nakon pola sata rešim da polako krenem. Sedam na motor i idem 50 na sat par minuta, čisto da vidim da li je sve u redu. Sve je u redu. Dosta vremena sam razmišljao o tome kako sam na glup način pao, jer sa svo teđinom stao na tu polugu. Ali dobro je sad, važno da je glava na ramenima. Stižem i polako i do Šavnika. Iako više nisam slikao, jer mi je i baterija bila pred izdisajem, a i nije mi se više stajalo, jer sam već odavno omašio tajming. Stajem na trenutak u Šavnik da popijem vode i odmah polazim. Dolazim i do Žabljaka. Ovde sam trebao da noćim negde. Nailazim i tablu za taj kamp, gde sam trebao levo da skrenem i nekih kilometar ima do kampa. E sad nešto razmišljam. Prvobitni plan je bio da od Ade Bojane idem sve isto, samo što bih produžio put od Ostroga do Durmitora u istom danu. Sva sreća da to nisam uradio, jer bi me sigurno mrak uhvatio u ovim nedođijama. Ko zna zašto je sve to dobro. Prolazim i most na Đurđevića Tare. Nisam stao, samo sam usporio da malo zveram. Sledeća pauza mi je tek bila u Pljevlji. Imam nešto sitnine, ali mi se ne da potrošiti. Sipao u Danilovgradu i odatle nisam puno potrošio. Više su koštale čokoladice koje sam kupio, nego gorivo koje sam sipao. Šta ti je mali potrošač. Pauza od 10 minuta i ubrzo sam bio na granici. Na crnogorskoj granici ispred samo dvoje kola, nema gužve. Dolazim i ja na red, brzo me legitimišu i u roku od dva minuta sam već bio na srpskoj granici. Predajem dokumenta i čekam. Vidim carinik me nešto mrko gleda. Pitam ga da li je sve u redu, kaže pa nije. Šta je sad?! Kaže, moraš da skineš kacigu i naočare, da vidim da si to ti. Dobro nije problem, i skinem ja kacigu. Vraća mi dokumenta i odmah sam krenuo. Opet sam u Srbiji. Htedoh da se javim mojima odmah posle granice, ali ajde, javiću se kod Nove Varoši. I tako i bi. Prolazim Prijepolje i stajem malo pre Nove Varoši. Kažem sve je u redi, uputio sam se kući. Nisam hteo da kažem da sam imao pad, gde da ih sekiram. Posle razgovora sa mojima, zovem buraza da se i njemu javim. Njemu kažem da sam pao, i kad sam mu rekao gde sam pao, on ne veruje. Kaže pa tu te najbolji put, gde tu da padneš?! Rekog, jbg sad, pta da radim. Upozorio me je da uvek ima patrole u Novoj Varoši. Ok kađem i završavam razgovor. Odmah sam krenuo i pre nego što sam ušao u Novu Varoš, patrolna kola. Idem 50 na sat svakako, tako da ne brinem. Ulazim istom brzinom, i negde u centru blicaju mi kola u susretu. Reko, znam video sam. Ne, patrolna kola su bila i na izlazu. A zato su mi blicali... Idem ka Užicu. Put od Nove Varoši prema Užicu je odličan. Ovaj put i put Kraljevo-Raška su najbilji putevi u Srbiji. Ne vozim sporo, a u istom trenutku uživam. Ne mogu baš brzo voziti kao što sam vozio, jer ubi vetar bez vizira. Prolazim Užice i idem dalje prema Valjevu. Put od Užica prema Valjevu je nešto lošiji, dosta kolotraga ima, ali može lepo da se vozi. Od Kosjerića do kuće se prebacujem na autopilot, jer sam ovim putem išao dosta puta. Posle Valjeva stajem u Koceljevo da sipam gorivo. Dok sam sipao gorivo, čujem ja neku V mašuinu kako prolazi. Ko bi drugi nego kapetan Kepo. Ode čovek prema Kosjeriću. Sipah gorivo i krenuh dalje, nema više pauze do kuće, u tom trnutku sam pomislio. Kod Iriga mi pukne sajla kvačila. E reko jbg sad. Stajem menjam sajlu i nastavljam dalje. Prolazim kroz Novi Sad, natempirao sam se na zeleni talas i kroz deset minuta sam bio na Zrenjaninskom putu. Tu vozim daleko od ograničenja, i ubrzo sam ušao u Zrenjainin. 10 minuta posle stajem ispred garaže svoje kuće i ulazim u nju. Parkiram motor, skidam opremu sa motora i odlazim da nešto jedem. Pozdravljam se sa mojima, keva po obećanju pile ispekla , jedoh i odoh da malo odmorim. Kako sam skinuo opremu sa sebe, bacio sam se na krevet. Okrenuo sam se tako da gledam ka plafonu. Misao ovog putovanja, kroz slike, mi se oslikavala na plafonu. Sabiram utiske, u većini slučajeva dobre i memorišem ih u moždanim vijugama. Jednog dana ćemo se opet prisetiti svega ovoga... KRAJ Slika, zbog koje sam i otišao na more... Ja sam ovaj u sredini. 41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 22, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha koji si ti car a slike su ti fenomenalne! Hvala! Ajde, ceka se nastavak! Inace, nema veze sto je mnogo njih opisalo put do CG, svako prozivi i preprica svoj put na poseban nacin i uvek je interesantno Znam. Jedan od razloga da odem na Adu Bojanu je Sinketov i Tvoj putopis. Vi ste pobedili sa duhovitošču u tom putopisu... Хахахахаха врло духовит момак а пре свега елоквентан... свака част на овом путопису!!! Већ два дана са великом пажњом читам и ишчекујем наставак .. пролазио сам кроз Лазарево када смо ишли мало до Темишвара и Вршца моја банда и ја ... ако и даље време послужи долазим да се упознамо ... иначе стварно си ми поставио неке више стандарде у писању путописа и потрудићу се да моји следећи путописи буду тако детаљни као твоји!!! Само тако настави свака част видиш колико си нам свима улепшао ове зимске дане!!! Hvala! Nikom ne škodi da se malo nasmeje i drago mi je da sam nekome ulepšao ove zimske dane. Imaš svakako moj poziv za piće i, Bože zdravlja upoznaćemo se, bilo bi mi veoma drago! Živ bio! :Mina:Prava avantura...lepo, bas lepo... zamisljam se u prolece na motoru i putevima... Hvala kolega. Sada zamišljaj, u proleće realizuj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Mapa 3. dana Pređeno nešto preko 550 kilometara za nekih 9 sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1219 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, procitao u jednom dahu! Malo bedak za pad ali nije nista strasno, bitno je da si se ti dobro proveo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 22, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ...јер ко није пао,није ни возио ... хвала богу да ти није ништа ,а није ти ништа због опреме,а и чувао те драги Бог!!! Путопис свака част !!! А за кафу се још договарамо ... ако потраје ово време видимо се ускоро или ако си некад у НС јави се!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mlad i lud enduras. Bravo Cedo, i jos doooosta ovakvih avantura da prozivis!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan steta za pad odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ne da pises kao njegos nego i fotografises profi !!! A putopis ti je do j....a!!! Steta je ne poznavati takvog motoristu , ako te put nanese u Kragujevac javi se pa da se vidimo . 063604467 pedja !!! Pozdrav :care::care::care::care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, bas sam se nauzivao citajuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, procitao u jednom dahu! Malo bedak za pad ali nije nista strasno, bitno je da si se ti dobro proveo! Ma nije strašno puno, dešava se i najboljima. Drago mi je da ti se sviđa putopis. ...јер ко није пао,није ни возио ... хвала богу да ти није ништа ,а није ти ништа због опреме,а и чувао те драги Бог!!! Путопис свака част !!! А за кафу се још договарамо ... ако потраје ово време видимо се ускоро или ако си некад у НС јави се!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Dogovorili smo se za kafu! MAKSI ENDURO POZDRAV! Mlad i lud enduras. Bravo Cedo, i jos doooosta ovakvih avantura da prozivis!! Hvala kapetane. Vašoj (našoj) enduro ekipi posebno zahvaljujem, jer najviše sam i zbog toga ušao u svet motociklizma. Živ mi bio! steta za pad odlican putopis Ma ništa strašno, važno da je glava na ramenima. Motor funkcioniše to je bitno, jedino što još uvek nemam vizir, al´ će da ga kupimo. Ne da pises kao njegos nego i fotografises profi !!! A putopis ti je do j....a!!! Steta je ne poznavati takvog motoristu , ako te put nanese u Kragujevac javi se pa da se vidimo . 063604467 pedja !!! Pozdrav :care::care::care::care::care: Hvala Peđa na pohvalama. Drago mi je da ti se svideo putopis. Javiću se sigurno, kada budem u okolini KG-a! Moj broj je 066/136-692, pa ako bilo kome treba nešto na teritoriji Zrenjanina, da se preveze autoprikolicom ili pomogne nešto, tu sam na raspolaganju. Treba pomoći čoveku uvek. Kao što neko reče, na sebe sam bacio veliku obavezu da sledeći putopis bude još bolji, mada poznavajući sebe, sigurno će biti. Veliki pozdrav svima i vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, bas sam se nauzivao citajuci... Drago mi je da ti se svidelo moje pisanije. Nisam ni sam znao da znam da ovako pišem, ali eto, čovek na ovakvim putovanjima i nauči nešto o sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast mladiću. Dinamično, nadahnuto pisanje, a čitanje je bilo uživanje. Što se tiče pada... svakom se to dogodilo ili može da se (ne daj Bože) dogodi. Dobro bi bilo ako to bude dobar nauk i korisno iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast komšija, odličan putopis! Vidimo se negde u okolini s proleća Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...