shomsi 133 Napisano Petak u 21:13 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @dule2812 ne znam u koji deo austrije ides, ali obrati paznju da ova regularna vinjeta ne pokriva neke tunele i planinske prelaze tako nesto, to mora dodatno da se naglasi ili kupi na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3505 Napisano Petak u 21:16 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U SAT emisijama gde su putovanja u inostranstvo, objasne kako se sve mogu kupiti vinjete za zemlje kroz koje prolaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17503 Napisano Petak u 22:06 Misbehave Responsibly, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam išao za Mađarsku. Ima više sajtova koji izgledaju .... zvanično. Cena za 7 dana išla je od 23 do 27 EUR. Kupio sam posle granice na kiosku za 6900 HUF što mu dođe 18 EUR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6254 Napisano Petak u 22:12 Drug član, 2576 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan https://ematrica.nemzetiutdij.hu/en/vignette-purchase/vehicle-data-vignette-selection oficijalni sajt za kupovinu madjarske vinjete, najjeftinije mesto. Za AT prva pumpa sa desne strane. Sajt im baš dugo ne radi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13722 Napisano juče u 06:05 Ne silazi, 1408 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan U Mađarskoj kupujem na pumpi kod njih i najjeftinije je. Pre sam kupovao kod nas na Mol pumpama ali od prošle godine nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1615 Napisano juče u 07:10 (promenjeno) Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Tedybear said: Za Avstriju je možes kupiti u 90% benzinskih stanica u Sloveniji, tako da sam siguran, da se isto može i u Mađzarskoj. Zvanicna stranica za A vinjetu: Vinjeta za Austriju - Vrijedi odmah DIGITALE-VIGNETTE-ONLINE.AT Vinjeta za Austriju brzo i jednostavno online: Motocikli ✓ Automobili do 3,5 tona ✓... Хвала ти за инфо, али из неког разлога ми не дозвољава да платим картицом, да ли се некоме то дешавало? @shomsi Идемо до Беча, не планирамо на планину Сад видим да сајт нешто не ради. Хвала свима, купићу на киоску, јбм ти 21 век Promenio juče u 07:14 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 884 Napisano juče u 11:34 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Sajt za AT vinjetu radi, ali ne radi za drzave izvan EU. Ako imate VPN, odaberite neku od drzava EU (recimo DE ili AT) i radice Ako nemate VPN, onda mislim da mozete da kupite AT vinjetu preko DEKRA-inog sajta ili ADAC-a, ne mogu da se setim trenutno. Jednodnevna bi trebalo da je 9,6 eur , a 10-dnevna je 12,8eur. Vinjeta pokriva SVE auto-puteve u Austriji. Takodje, postoje sekcije na odredjenim auto-putevima koji se dodatno naplacuju, kao i odredjeni tuneli. Za to ne morate da kupujete vinjetu unapred, jer postoje rampe, kao kod nas, na kojima naplacuju taj specificni deo puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2685 Napisano juče u 12:08 Mr., 649 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan D1 - 1 day vignette WWW.HUNGARY-VIGNETTE.EU D1 - 1 day - Hungary motorway vignette purchase instantly, by credit card. Prije par dana podigli cijene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3157 Napisano juče u 13:09 Drug član, 1037 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Što se Austrije tiče, iz pravca Mađarske imaš Shell pumpu nekih kilometar posle granice. Kada uđeš u pumpu ideš skroz levo i tu imaš kontejner gde na šalteru prodaju vinjete, a nekih 20ak metara ranije sa leve strane imaš kioske za samoposluživanje. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Ako insistiraš da uzmeš online, ja sam sebi za motor uzimao preko ADAC-ovog sajta, pošto austrijski Asfinang ne radi van zemalja EU, kao što kolega već reče. Buy vignette Austria online - with immediate validity WWW.ADAC.DE Buy digital vignettes for Austria quickly & easily online. Valid immediately and free of charge. 1-day vignette for €9.60, 10-day vignette for €12.80. Za Mađarsku uvek uzimam na OMV-u nekih 2-3 km posle granice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1615 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Узете вињете у технокопу са наше стране, пре уласка у мађарску на самом прелазу. Мађарска 24е, за Аустрију 17е, обе на по 10 дана. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3157 Napisano pre 21 sati Drug član, 1037 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Mađarska inače košta oko 18,5€ a austrijska 12,8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2203 Napisano pre 10 sati Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovo vintrica Mobility - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM All-in-one: Vignettes, toll box & roadside assistance for Europe. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6254 Napisano pre 8 sati Drug član, 2576 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vidakn said: Ja koristim ovo vintrica Mobility - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM All-in-one: Vignettes, toll box & roadside assistance for Europe. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Ovo je lakše jer imaš sve države na jednom mestu, ali ti uzima otprilike 5e po vinjeti za proviziju sto ti je "olakšano" sve. Been there done that Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...