dboss 14 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Pripremam motor za faranje,pomozite u odabiru boje . Farbao bih ga metalik al se dvoumim ,mislio crven isa crnim,sta bi mu najbolje cucilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna sa mat crnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan bio je crn sjaj,pre pripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tazmanija 28 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: Aprilia Rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Nebi bilo lose masinu isterati vani montirati ostale delove i onda napraviti par slike u celosti.Tako je lakse doci na neku ideju za farbanje.Slikas i probas na Fotoshopu ili slicnom programu.Koja boja mu najbolje odgovara itd ili pogledaj http://www.bikepics.com/ mozda ima nesto interesantno za tebe.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 22, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mada uvek mozhe i da izgoogla i pogleda shta ima od boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mat crn sa mat crnim detaljima bi izgledao ko STEALTH autobus Volim i ja mat crni finiš, ali sve mat je previše, osim toga i ovako smo nevidljivi u saobraćaju, još ti samo fali da ti je motor neke totalno neupadljive boje. Zamisli samo koliko bi ovaj na slici bio manje upadljiv bez crvenih detalja Drugo, žeMske će te pitati što nije ofarban Meni se sviđa ovaka šara, možeš da je kombinuješ u različitim bojama, a čini motor upadljivijim i šara ga vizualno djeli pa ne izgleda toliko masivno Ili prostija varijanta, sa istom svrhom, ali ne izgleda toliko dobro ko prva Nadjoh i crveni sa sivim detaljima, koji su malo bezveze, barem meni, možda da probaš u fotošopu kako bi mu ležali crni detalji uz crni ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto sam i ja planirao,bio je crn i nocu je bas nevidljiv,gledao po guglu . crveno sa crnom po meni cuci ,samo pravi odabir nijansi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan A ram je niklovan pa ga ne bi farbao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika farbanja..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje mi da će biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sa sklapanjem.i zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13241 Napisano Februar 10, 2014 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...