srrdjan 315 Napisano Januar 17, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Био тамо пре пар година видим да ограду нису поправили прилаз иза кућице па прескачи преко каналчића за млин онда опет прескачи на козију стазицу . Зато када дођеш код пећине све заборавиш тамо је време стало , вреди отићи јер је природа нетакнута . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E momci svaka vam čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 19, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ako malo bolje pogledate predhodnu sliku, ta mala tačkica izmedju šina je čovek Setih se nekog starog spota Željka Samardžića, kad on ide po tramvajskim šinama i peva dobar dan tugo :D odličan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 19, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ide Mile (Lajkovačkom) prugom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Januar 19, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo napisano i slikano. Čestitam! Pitam se, koji bi trebao da bude redosled izleta/putovanja svakog bajkera: 1) prvo poznate destinacije pa kasnije odkrivanje lokalnih lepota 2) ili obrnuto 3) najbolje mix u svakom slučaju dolazi se do zaključka, da su putopisi neodkrivenih lokalnih ruta isto tako interesantni kao putopisi po čuvenim svetskim destinacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 19, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju 3) najbolje mix ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Sale, samo sledeci put , nemoj toliko da cekas. Putopis cista 10-ka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 615 Napisano Januar 20, 2014 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, letos sam bio do Petrovca na malvi i Banje Ždrelo pa sam se malo vozio tamo lokalnim putevima.... meni na T-cat su bili totalno mučenje....... predeli su lepi ali su samo i isključivo za enduro motore nažalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da bi trebalo da se organizuje mnogo vise voznji po Srbiji, da malo bolje upoznamo nasu zemlju Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima. @VladaSD Bio sam odsutan za vikend pa nisam mogao da završim putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo dalje jer nas je ovaj restoran samo podsetio kojim poslom smo krenuli ( a i malo smo ogladneli). Primetićete da se predeli smenjuju kao po nekom šablonu ali to uopšte ne umanjuje doživljaj vožnje. Nemojte misliti da je sledeća krivina takva zbog GoPro kamere, ona je stvarno tako "kriva". Ovakve situacije "braća" Amerikanci opisuju kao " near miss". A u stvari ima mesta da se prodje kolk'o 'oćeš. Kvalitet puta je promenjiv pa samo treba biti malo obazriviji. Da smo išli onim DOSADNIM putem, na ovoj raskrsnici bi bili pre 4 sata i propustili bi izvanredne predele. Nailazimo na skretanje za Resavsku pećinu. Nije daleko ali dan je kratak tako da odustajemo od posete pećini i nastavljamo pravo. I iznenada nailazimo na restoran. Izgleda lepo, uredjeno, ima sopstveni uzgoj pastrmki... ...ali to nije TAJ restoran. Ka samom vodopadu se skreće levo... ... pa se prolazi pored još jednog restorana koji izgleda izvrsno ( parking je popločan kamenim pločama pa obratite pažnju ako vas put tamo navede a pada kišica)... ...da bi konačno stigli na odredište. Ja sam opet u problemu. Parking je tako mali a Honda je taakoo veelikaa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan - Jeli, a šta to slikaš? - Pa vodopad!!? Mislio sam da je mnogo veći... - Ne zaj.....j !!! Ajde za mnom. - Vodopad je tamo... - E, tu stani da te slikam... Poziram ja, smeškam se a razmišljam da više vode ide u komšijino dvorište kada perem motor nego što je ovo vodopad, al' dobro... - Eno ga... - Vidi molim te, pravi vodopad... Konačno da vidite i vodju puta, glavnog kamermana i producenta... ...koji nije ispuštao kameru iz ruke. I na tome mu hvala. Vraćamo se na ono da fotografija ne može da dočara osećaj koji čoveka obuzme kada se nalazi u ovakvom okruženju. Imali smo sreću što je već bio kraj sezone pa nije bilo gužve, koja je inače tokom leta poprilična, tako da je uživanje bilo potpuno. Krenuli smo da obidjemo okolinu vodopada. Preko mostića se dolazi do restorana "Lisinski raj". Pre ulaska u restoran morao sam opet da slikam... ...MOSTIĆ Restoran "Lisinski raj" je izgradjen uz stenu. Tako da ima jedinstven séparé. Kada prodjete kroz restoran, izlazite u "dvorište"... Ako želite da bolje vidite vodopad i okolinu: Od ovolikog šetanja, snimanja i slikanja mostića smo se baš umorili i došlo je krajnje vreme i da sednemo i odmorimo. Opremu smo ostavili u restoranu "Vodopad" čiji je i parking na kome smo vezali konjiće. Bio je i red da u tom restoranu klopamo. ( Parking za goste restorana"Vodopad". Svi ostali plaćaju1.000,00 din) Ja bih vam sada nabrajao šta smo jeli i kako je bilo, ali trenutno sam na strogoj dijeti pa ne smem. Ono što smo nas dvojica poručili i pojeli, tri Engleza bi jeli nedelju dana. Nakon pre-obilnog obroka, malo smo još posedeli, sveli utiske, došli do odredjenih zaključaka ( kako su nam oči gladne, kako nismo normalni - ko će sada da vozi do Beograda kada bi se najradije izvrnuli na travu pored potoka i odspavali dok nas glad ne probudi) i polako krenuli ka kućama. Taj deo puta je stvarno bio najdosadniji za svakog poštenog motorciklistu.Pravac je bio jednostavan : Despotovac- auto put - Beograd. Na prvim kilometrima auto puta već je bio potpuni mrak ali tako smo i planirali. Verujem da je to jedna ( vožnja noću ) od možda dve povoljnosti vožnje motora auto-putem. Stigli smo do Mimijevog lokala živi,zdravi ali žeedni, žeedni... Daca nas je sa čudjenjem gledala dok smo joj objašnjavali kako smo jeli neki Smoki i baš slan kiki-riki... Ovo bi bio kraj mog prvog putopisa u kome ste, nadam se, uživali. Trudio sam se da vam prenesem raspoloženje koje smo imali tokom cele vožnje i da vas upoznam sa putevima i destinacijama o kojima možda niste razmišljali. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Januar 20, 2014 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale! Bio više puta na Lisinama ali svaki put se oduševim lepotom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sam putopis nisam želeo da opterećujem linkovima. Ako neko želi da vidi samu vožnju od - do , izvolite: Ovo je moje prvo angazovanje oko montaze videa pa bih vas zamolio da komentarisete sta vam se svidja/ne svidja. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 20, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se nesto bio udubio u ovaj lep putopis, pa bih da pitam nesto. Kada ste krenuli, kada ste stigli i koliko ste, bre presli. Ovako nesto se ne pita, jer covek ide na ovakav put da uziva, ali sam nesto isplanirao pa su mi bitne ove informacije. Inace, krajnje lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se nesto bio udubio u ovaj lep putopis, pa bih da pitam nesto. Kada ste krenuli, kada ste stigli i koliko ste, bre presli. Ovako nesto se ne pita, jer covek ide na ovakav put da uziva, ali sam nesto isplanirao pa su mi bitne ove informacije. Inace, krajnje lep putopis. Krenuli u 8h, prešli 505 km, stigli oko 19h. Od Majdanpeka do Žagubice ima oko 58km koje smo vozili 1h 40 min zbog lošeg puta. To nas je malo iznenadilo ali tu se radi o ne više od 10-15min. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,isao sam vise puta na tu stranu i uvek se odusevim lepa priroda a putevi lepo je proci i preko brestovacke banje i bora i svartiti do borskog jezera ali naravno leti kada je sve puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 30, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što smo nas dvojica poručili i pojeli, tri Engleza bi jeli nedelju dana. Sale, ovu konstataciju moramo provjeriti sljedece godine . Svaka cast za avanturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 573 Napisano Januar 30, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je ekstra ,slike mi se dopadaju,narocito one sa mostica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...