Jump to content

Moto Zajednica

Čančar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    93
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Čančar

  • Rođendan 01.01.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šamac, Republika Srpska, BiH
  • Motocikl
    Yamaha XJR 1200

Contact Methods

  • Skype
    bojan.cancarevic

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Čančar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

41

Reputacija u zajednici

  1. Ja idem iz Šamca, za sada sam. Možda se možemo iskombinovati?
  2. Pozdravljam projekat, samo jedna mala ispravka. Napisao si: Kretanjem ka jugu iz Jasenovca ne ulaziš u Federaciju BiH nego u Republiku Srpsku. Kozara je u Republici Srpskoj a Mostar u Federaciji u koju prema tvojoj ruti ulaziš neposredno prije Jajca.
  3. Svaka čast Crnogorci! Meni su veoma zanimljivi vaši predjeli tako da ću biti slobodan da se javim. Pozdrav!
  4. E svaka čast momci vama i Kinezu, šta više reći... Imam jedan prijedlog za vas. Mislim da bi vam jastuk koji polako stiče planetarnu popularnost mogao pokriti troškove putovanja na način da na njega zalijepite ili odštampajte sledeće "MJESTO ZA VAŠU REKLAMU"!
  5. Dobro nam došli! A da se svi okupimo? Zašto da ne? Ajde da se čujemo kad budete otprilike znali kada ćete na ovu stranu pa da se dogovaramo oko detalja.
  6. Peglacemo mi to i dogodine.I Bosnu i Hrvstsku detaljno.Narocito Bosnu Ako vas put nanese u moj kraj (Šamac ili Bosanski Šamac i okolina) bilo bi mi drago da se javite da se upoznamo. Svakako sam na raspolaganju za bilo šta što vam zatreba u ovom dijelu Bosne. Pozdrav, Bojan +387-65-577-761
  7. Bravo momci! Podsjetili ste me zašto volim motore!
  8. Svaka ti čast zemljače što radiš na promociji naših krajeva. Kažem naših, ja sam iz Šamca u Posavini, ali cijelu Republiku Srpsku smatram svojom. Foča i okolina su prelijepi i zaista imaju mnogo toga da ponude, prolazio sam nekoliko puta motorom putujući na more i svaki put se oduševim. Bio sam na raftingu 2012 godine, ne znam da li je uopšte potrebno reći koliko je to dobar provod. U svakom slučaju kao gost tih krajeva mogu da potvrdim sve što je NikolaRS napisao i da preporučim te krajeve kao moto i nemoto destinaciju. NikolaRS tebi upućujem veliki pozdrav. Mislim da je veoma dobro što radiš na promociji svoga kraja, i smatram da bi svi mi sa lijeve strane Drine trebali da krenemo tvojim primjerom...
  9. Dođite do Nevesinja, pa ovdje prespavajte i u subotu idemo zajedno... Hvala ti na informacijama, u naredna dva dana ćemo definitivno znati kuda idemo pa ako se odlučimo za Nevesinje javljamo se. Pozdrav!
  10. Znači ipak ima dobrog makadama. Imamo čopera u ekipi tako da ta varijanta otpada, mada i sama ideja da noćimo na Boračkom je upitna jer kako smo danas dobili informaciju od tamošnjih ugostitelja u toku je nekakvo generalno renoviranje i pripremanje za sezonu tako da nemaju smještajnih kapaciteta, a šator nam zbog vremenskih uslova nikako ne preporučuju.
  11. Evo i ja da prijavim jednu manju grupicu iz Šamca i Modriče i da iskoristim priliku da postavim jedno pitanje. Pošto mi volimo da putujemo okolo planiramo da krenemo u petak i da preko Jajca i Bugojna dođemo na Jablanicu (zna se šta se tamo radi ) i odatle na Boračko jezero gdje planiramo spavanje. E sad, u dilemi smo šta dalje. Da li produžiti za Nevesinje ili ići na Mostar pa na Nevesinje? U kakvom je stanju put od Boračkog jezera do Nevesinja? Ima li makadama i koliko? Poznavoci tih predjela šta predlažete? Pozdrav!
  12. Hvala prefesore. Dugo nisam dobio 5 u dnevnik Hvala i ostalima naravno! Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja