nensy 1263 Napisano Januar 13, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dakle iz naslova vidite sta trazim, uslov da nisu peglani stapovi i da su pravi. Ako neko zna nekoga ko moze to da ima, neka pusti br pa cu ja zvati. Kontakt na pp ili na 066209258 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 13, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi od koje do koje godine odgovara, posto se u oglasima obicno napise godina motora sa kojeg je viljuska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 13, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih brojeva telefona pa nazovi: 063/219-100, 062/715-130, 063/592-404, 063/520-249 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 13, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan @ Stendovac, hvala, okrenucu vec ukoliko sutra ... @Mile provericu sa majstorom pa cu napisati i to u temi...hvala za pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 13, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stavi od koje do koje godine odgovara, posto se u oglasima obicno napise godina motora sa kojeg je viljuska. Taj Nensijev model mislim da se radi od 1991-1997 god sa jednim diskom napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes original ili zelis da malo modifikujes motor imam upside-down vile sa mostovima i felnom sa diskovima bez kocnica od suzukija 1100 1990-1994.trenutno su na jamahi fz 750 1990g. i pasuju bez problema pa bi verovatno i tebi odgovarale. Nisam ih slikao ali ovakve su iste : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 14, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti telefon na pp.Covek prodaje celu jamahu sa dva diska napred za 250e a moze i manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 14, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Daj vidi koliko je debela.Ne ti vec viljuska..Imam nesto,mozda moze da se upotrebi.Za tebe dz.Ti si moj drug.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 14, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan @ bmb hvala,zaista, ali ne zelim modifikacije. @ Peco evo merim za 10-tak min pa ti saljem, hvala drugar! Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 14, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan 12cm je obim viljuski, a duzina viljuski od prilike je 76cm od vrha do dole Samo razlika postoji...nosac kandzi na ovim je mnogo nisko, kod mene je na sredini donjeg dela... Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 14, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kazi Revoluciji da je precnik ovih stapova 37mm.Ako moze da upotrebi neka me zove ili javi.Ako ne,trazimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes original ili zelis da malo modifikujes motor imam upside-down vile sa mostovima i felnom sa diskovima bez kocnica od suzukija 1100 1990-1994.trenutno su na jamahi fz 750 1990g. i pasuju bez problema pa bi verovatno i tebi odgovarale. Nisam ih slikao ali ovakve su iste : koja je cena za ovaj set? i u kakvom su stanju delovi koje pominjesh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes original ili zelis da malo modifikujes motor imam upside-down vile sa mostovima i felnom sa diskovima bez kocnica od suzukija 1100 1990-1994.trenutno su na jamahi fz 750 1990g. i pasuju bez problema pa bi verovatno i tebi odgovarale. Nisam ih slikao ali ovakve su iste : koja je cena za ovaj set? i u kakvom su stanju delovi koje pominjesh? Vile su odlicne,mostovi i semerinzi takodje,nisu udarane niti krive samo par sitnih ogrebotina.Felna malo baca ali moze da se ispravi,levi disk je dobar dok desni ima luft u biksnama,inace imaju solidnu debljinu.Na felni se nalazi odlicna skoro nova guma Pirelli Corsa sa sarom 3mm. Sve komplet 180e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 28, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/prednjja-vila-sa-tockom-od-yamahe-10139483-oglas.htm?filter_id=7506 vidi dal ti ovo valja, nema veze samnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 30, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kupila sam vec...cekam dostavu... hvala GhostMile-tu na cimanju! Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...