Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki zzr 600 , 97 god , malo igranja...

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7424 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom

ja masinu cistim sa sredstvom "Akra K2" to ima na NIS pumpama, namenjeno je za pranje agregata, dobro odmascuje, skida zapeklu prljavstinu-ulje, nije agresivan prema plastici farbi i gumi, i koristi se na hladno, uduvas, sacekas pola minuta, isperes sa mlazom vode i ko novo je :takoje:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1686 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

molim kolege sa vecim iskustvom da mi nesto razjasne.... na ovoj slici... unutra je jedan lezaj (lezaj koji stiti ovaj nandzarasti semering) , mislim da ima oznaku 601a .. e sad , kolike su sanse da tej lezaj nema strane tj , otvoren je , vide se kuglice unutra ...znaci , lezaj nema ni lufta , niti je u losem stanju , samo je "otvoren".. dal je moguce da je to fabricki ili je neki pametnjakovic pre mene stavio takav lezaj u nedostatku mozga da kupi normalan ?

post-27256-0-07428900-1390472764_thumb.jpg

a evo sad mi jedan drugar javlja , na njegovom KLE-u isto otvoren... moracu da pogledam na nekom zzr-u bas, ili ako se javi neko od kolega majstora koji je bas siguran kako je kod zzr-a ... mogu da ga zamenim dok je lose vreme sad ako treba zatvoren .. mislim , i mogao sam dok je su felne bile na farbanju , nego tek sad sam se setio i zapoceo ovu temu s jednim drugom koji mi je ubacio rovca da treba da bude zatvoren lezaj 0zbunjen.gif

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

Vrlo je moguće i da je otvoren ležaj ako ima semering preko njega... Možda je to neko menjao na mojoj hondi pre mene pa stavio zatvoren...pa te sad samo zbunjujem :-D

• Svrati ponekad, 312 postova

Najbolje su zasticeni lezajevi sa oznakom 2RS. Oni imaju svoj semering integrisan u kuciste lezaja. To su oni sa crnim bokovima.

Ustvari, verovatno postoje neki sa jos boljom zastitom za posebne namene ali od komercijalnih - 2RS. Zato su i najskuplji.

Nabavi slobodno 2RS, neces pogresiti.

Mislim da nema problema da se stavi i taj bez zastite (bez ikakvih slova iza brojeva) jer svakako preko njega ide dodatni semering koji ga stiti od prljavstine i drzi mast unutra.

da ,da , i na ovom otvorenom sto je sad dolazi semering sa spoljne strane , ali ne mogu da ocenim s druge strane , prema tocku , dal tu moze da udje neko djubre pa da malo napravi haos...ako nekad budem skidao opet zadnji tocak stavicu zatvoren sigurno , jer ne moze da bude gore od ovoga, samo bolje , nego gre'ota sto to nisam odradio sad kad je vec sve bilo rasklopljeno...

PS: te lezajeve sam i kupio , malo su skuplji al su dosta bolji 0takoje.gif

• U prolazu, 5 postova

KONACNOOOOO.... stavljeni novi semrinzi , lezajevi , gume namontirane , izbalansirane ...evo kako mu dodje to sve sad ...popodne/pridvece montaza

Dare baš si bio vredan,još ako je neka devojka iz benda pomagala.1zvizduk.gif

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Kymco Super 9

Gde se nalazi taj farbar sto je vario plastike, Maricka ulica ali koji deo i da li se vidi radnja? I kod koga si farbao felne? Hvala ! :)

uf , druze , izvini sto kasnim , nije mi stiglo obavestenje da si pisao , ne znam zasto....

maricka sad nisam siguran , broj je neparan , moguce 45-47 tu negde , ne vidi se radnja , na glavnom je putu ,ali se ne vidi , prolazi se kroz prolaz izmedju zgrade i prodavnice.... ali kad dodjes do 45 pitaj za Gorana plasticara i svi ga znaju...

a felne sam farbao kod mog drugara Dekija ispod mosta u Rakovici , dole pored crkvice... farbar , plasticar i slicno...

Rajkoooo , evo sta sam pronasao .... sad gledam , pa ovo je 1.5w ...slabasno je.... pozicija je ok , ali stop je lagano jaca obicna sijalica...ali da je fenseraja - jeste .. ahhahahahahah

IMG_20140906_124042.jpg

IMG_20140906_124838.jpg

IMG_20140906_124846.jpg

• Podržavam 1

ovako , posto je jedan od scenarija da mi motorce ne ode , verovatno cu ga tockati i sledece sezone , pa eto prilike da se uradi jos par korisnih stvari preko zime...

1. diskove prednje - ako neko cuje da neko ima dobre , povoljne diskove - javite

2.nosac tablice kao na slici ako neko ima neka javne , hocu da ga dovedem u sto fabrickije :P stanje

13602233430384_dscn3008.jpg

3. na jedno cose skaj na sedistu je malo pukao , pa mi ulazi voda , pa ako imate neki dobar predlog gde bih mogao sediste da sredim...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja