bachika 2 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Jako dugo me nije bilo na forumu, u skorije vreme sam kupio jedan lep primerak hondice. I naravno zimsko prenoćište.. U ovoj sezoni sam napravio stotinak kilometara svega (nisam je još registrovao) ali zasad se vidi da je prava mašina i u potpunosti sam zadovoljan. Sad je na redu da se odradi zamena ulja i filtera i lanca i lančanika. Hajde sad jedno pitanje. Gde i koji lanac i lančanike pronaći najpovoljnije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10683 Napisano Januar 2, 2014 Hronični Motociklopata, 7405 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na kupovini Super motorce ima vec jedna tema o ovoj masini pa mozda tu nadjes neke korisne informacije http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96196-vtr-valja-li-to-sta/page__pid__1584054__st__60#entry1584054 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Prelistao sam temu. Sve je to ok, samo sad me zanimaju lanac i lančanici. Gde proći najpovoljnije i koju marku uzeti... Sent from my HTC One X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ovi dana je bila neka zimska akcija u Louis-u, pa proveri. Inace nek ti je sa srecom masina i u zdravlju da se navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću, kakva su iskustva sa regina i ostalim markama? Pošto je Honda kad je stigla bila u uglavnom fabričkom stanju, rešio sam da se malo za početak pozabavim auspusima... Znam, znam, hladan motor se ne turira... Ovo su mali obrtaji u svrhu zvuka. Nažalost telefonom snimano pa nije neki zvuk E sad, posle zahvata popularno nazvanog bafflectomy se zvuk jedino uživo može dočarati kako treba Tako da s proleća na nekom skupu se vidimo i čujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 4, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima na ebayu DID sa lancanicima od 120-ak eura. Ima i raznih drugih sa cijenama od oko 100 do 150 eura (set). Ovdje lista raznih. Ovdje DID za 120 (otvoren ili zatvoren) Sve ovo na brzinu, bez nekog pretjeranog detaljnog istrazivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Čestitiam na kupovini. Ja ti preporučujem DID. Vidi u manualu za tvoj motor koja oznaka lanca ide i poruči iz Louisa. Mislim da ti je to najjednostavnije i najjeftinije. Postoje ljudi sa foruma koji će ti robu iz Louisa za dž. Platiš samo brzu poštu u Srbiji oko 300 din i to je to. Ako već menjaš onda menjaj i lannac i oba lančanika. Nemoj nešto da kalkulišeš tipa samo jedan lančanik... Ako uzimaš preko e-buy onda ti je poštarina mnogo skuplja (oko 30 jura), plus mogu da ti na carini lupe i carinu i porez na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšija DID će i biti, samo ostaje da vidim da li će kum iz beča moći da mi uzme sa ebay-a i donese (da izbegnem carinu) za nekih 100 evra ili drugar koji svaki vikend ide u nemačku da uzme u louis-u za 152 eura. Naravno da uzimam komplet, pa neću posle par hiljada km da se cimam da menjam opet... Jedino želim ako mogu pri kupovini da uštedim. Jer kod nas su preko 20k u prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...