Marphi 1138 Napisano Decembar 29, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam naisao na raskrsnicu gde se desila saobracajna nesreca,ucestvovali su auto,opel suza i motor ,aprilia,auto koji je izlazio iz sporedne ulice nije ustupio prvenstvo prolaza motoru,koji je udario u auto...Vozac automobila je bio toliko pijan da nije mogao da stoji....Vozac motora je pao na nekih 30ak metara od motara...A motor se zaustavio tako sto je udario u drugi ,parkiran auto..Motorciklista nazalost nije imao kacigu i pitanje je kako ce proci s obzirom da je bilo krvi svuda slike ce vam docarati neke stvari.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 29, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt.... Ovo mi lici na ulicu Maksima Gorkog ? Pa kada se ovo desilo ? Koliko vidim negde oko 16h verovatno,sudeci po svetlosti,tacno kada su se bajkeri vracali verovatno sa deda mrazijade I ajde sad nek vrate dozvolu tom idiotu ! Bitno da se za pojas plati 5000 din,a koliko jedan zivot kosta ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Maksima Gorkog... taj tip zivi tu, gde saobracajci stoje, ne znam njega, ali znam mu auto... valjda ce biti sve okej sa kolegom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 29, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi zelim sve najbolje!!! Kakav je to udarac bio kad je felna otkinuta i nema rupa kojima se pricvrscuje za glavcinu...?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 29, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se bas najbolje na slikama, ali ova raskrsnica izgleda kao ukrstanje puteva iste vaznosti, a auto je udaren u lijevu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 29, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Maksima Gorkog je glavna ulica I svaka ulica koja se seche sa njom je sporedna, osim 2 krajnje ulice na pocetku I na kraju jedino su one "jace" tj imaju prvenstvo prolaza. Kako god to ovde nije slucaj. Drzimo fige kolegi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Decembar 29, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Auto je izlazio iz sporedne i kad ga je motor udario tako ga je izokretao da je auto dobio taj polozaj.... grozan prizor...a kolega...nadam se da ce preziveti,mada ljudi koji su tu prvi stigli kazu da mu je curela krv iz uveta,a to uopste nije dobro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 694 Napisano Decembar 29, 2013 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ih juce u Pa,izazvali su opste simpatije ljudi onako u deda-mraz odelima ,deca su se slikala sa njima,a onda ...JBG Javite sta je sa kolegom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko kako je motociklista?Nema nista u novinama..nadam se da je ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Decembar 29, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan juce su ga direktno odvezli za bg u urgentni...samo to znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio zesci udarac... Jel se zna nesto novo o kolegi? zelim mu brz oporavak a pijanom govedu da se uzme dozvola trajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Decembar 30, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... samo da se kolega oporavi kao da nista nije bilo... a za pijanca... nemam komentar sem da ce ih biti sada za praznike koliko hocete... tako da se treba cuvati... bolje spreciti nego leciti... oci sirom otvorene, puna koncentracija i to je to... Treba voziti kao da ce svako da nas ubije.. nigde nemamo prvenstvo.. cak ni na zelenom svetlu.. jer ko nas cukne... gotovi smo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan sa slika bih rekao da je kolega malo prekoracio brzinu, ne verujem da brzini do 50kmh moze da se ovako otkine felna.. inace kolegi zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Muka me spopadne kad gledam ovakve prizore...magarac se nalizao u po bela dana i zaboravio da nije sam na putu i da ipak postoje neki propisi iako zivimo u Srbiji...takvima bih ja stavio onaj krst na kucnu kapiju da svi znaju kakvo govedo tu zivi!!! Ispadne da moras da trubis na svakoj raskrsnici za svaki slucaj jer drugacije je pitanje dal ce te primetiti...bolje da misle vidi ga ovaj sta svira ko blesav nego da citaju o tebi u dnevnoj stampi u rubrici crna hronika...strasno je koliko svaki dan primetim ljudi u saobracaju koji voze a vidis im na faci da su skroz odsutni, teska mehanika u glavi, i kako taj da primeti sta se dogadja oko njega? A sto pricaju na telefon i voze, o tom je suvisno diskutovati...ja sam sebi naredio - kad sednem u auto, pre nego krenem pod obavezno telefon u auto nosac, bluetooth u uvo pa polako...nema vise zezanja dok se vozi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Najgori su oni koji kucaju poruke dok voze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Decembar 31, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja.... preminuo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 31, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uf sranje !!! Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 31, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan oooo ! užas! užas! užas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 31, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao meni tata juce,ali nisam mu verovao. Reko dok ne napisu na forumu znam da nije istina... Eto sad znam da je istina,e sad cekamo da vidimo sta ce to pametna drzava da uradi po ovom pitanju. Njemu je sigurno laka crna zemlja,ali nama je mnogo teza spoznaja sto kolega vise nije sa nama.Ako nista bar sada moze da krstari bez bojazni. Neka pociva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 31, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto ako nekoga zanima... Gospodin koji je poginuo je bio starosti oko 50 godina.Kada je poginuo izasao je iz kuce da proba akumulator na motoru verovatno da li se ispraznio ili da li mu puni motor.Sve u svemu izasao je na 10min i vise se nije vratio... Ako se ne varam zivi u toj ulici ili blizu te ulice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Моје саучешће продици... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Strasno.... Nek mu je laka crna zemlja i nebeski putevi cisti... Saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Decembar 31, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.Tragedija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel istina da je bio bez kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...