GHOST RIDER 0 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Da li policija trazi da motor ima retrovizore,i da li sledi kazna onome ko ih ne poseduje? >>>licno,ja ih imam na motoru,ali cuo sam da ih ''traze'' >>> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da mora da poseduje bar jedan (levi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja na skuteru nemam nijedan... na motoru imam oba... nikad mi nisu pravili probleme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ja na skuteru nemam nijedan... na motoru imam oba... nikad mi nisu pravili probleme... stavi ti ipak makar levi na skuter....ebes ti sta ce policajo da kaze,nego sto tebi puno koristi makar jedan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan godinu dana sam vozio bez oba retrovizora i nisam imao problema sad imam jedan,cisto zbog moje sigurnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8906 Napisano Januar 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne umem da vozim bez retrovizora. Stavi ti retrovizore, nije skupa stavka, a mnogo znaci u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6471 Napisano Januar 23, 2008 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam godinu dana vozio bez oba i vrlo je zajebano bar meni. Vozis 100km/h iza auta, hoces da ga preteknes, moras da se okrenes da vidis da li neko iza tebe vec nije zapoceo preticanje, za to ti treba bar sekunda, ako ovaj ispred tebe zakoci u tom trenutku, sigurno se zakucavas u njega. Bas je nebezbedno voziti bez retrovizora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pare sam potroshio na opremu... A ionako ne vozim preko 70 tako da mi necce trebati... sad sam navikao da se okreccem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da moraš da imaš bar jedan, a to što ih niko nije tražio do sada je verovatno (ne)poznavanje propisa naše policije, u svakom slučaju puno će ti značiti u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8906 Napisano Januar 24, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pare sam potroshio na opremu... A ionako ne vozim preko 70 tako da mi necce trebati... sad sam navikao da se okreccem. pa meni su i najpotrebniji u gradskoj guzvi pri manjim brzinama kada se provlacim i prestrojavam iz trake u traku. kada bih stalno okretao glavu levo-desno da vidim da li ima nekog iza mene, poludeo bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pare sam potroshio na opremu... A ionako ne vozim preko 70 tako da mi necce trebati... sad sam navikao da se okreccem. pa meni su i najpotrebniji u gradskoj guzvi pri manjim brzinama kada se provlacim i prestrojavam iz trake u traku. kada bih stalno okretao glavu levo-desno da vidim da li ima nekog iza mene, poludeo bih. Verujem... Isto bi meni bilo na motoru.... Ali kazzem na motoru imam oba retrovizora... Drugo je skuter od 75 kg i motor od 160 ili 200 kg. A Kraljevo je znatno manji grad, tako da i nema neke guzzve. Sad imamo chak 2 obilaznice :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne moram da se okrecem...znam da iza mene nema niko :D Salim se, pozeljno je imati bar jedan retrovizor...ako nemas, moras da se naviknes da stalno ides minimum 20% brze od saobracaja, pamtis gde je ko bio i koga si obisao, i stalno se okreces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne radi se samo o preticanju. Desava se da moras naglo da promenis traku, iz desne u levu, zbog rupe ili istrcalog pesaka, tu nema vremena za okretanje. A uz retrovizore sve vreme imas pregled situacije iza sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Januar 25, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram kako neko može da vozi bez retrovizora. ??? A tek ne kapiram zašto bi hteo da vozi bez njih. ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2902 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 2784 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da li policija trazi da motor ima retrovizore,i da li sledi kazna onome ko ih ne poseduje? >>>licno,ja ih imam na motoru,ali cuo sam da ih ''traze'' >>> Nikada mi nisu trazili. A ni zmigavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 26, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U Atini,kada smo proshle godine bili Pablito i ja, svi Rove voze sa sklopljenim retrovizorima!!! :o Ja pitao Zashto? Mislio neka moda...svi znamo da su Rashi..onako...na svoju ruku! Kad odgovor koji me je fascinirao...kazzu da im je lakshe za provlachenje kroz atinske guzzve! Eto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da znate, po nasem zakonu, (iz bog-te-pita-koje godine) motocikli uopste ne moraju imati retrovizore niti pokazivace pravca! Iznenadjeni? I ja sam bio, zato su me na polaganju za A kategoriju terali da se osvrcem i pruzam ruku kad god bi trebao da skrenem, iako je motocikl na kojem sam polagao imao i retrovizore i zmigavce. Vrhunac je bio kad (prilikom objasnjavanja rute kojom cu voziti) je doslo do toga da treba da skrenem levo prilikom kretanja iz mesta sa semafora. Pitao sam "kako to da izvedem sa ispruzenom levom rukom?", a SUP-ovac mi odgovori "Snadji se... Ti gledaj da te ne 'zatvori' semafor..."! :o Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...