miinja 1570 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju nov prsluk veličine xl-xxl može da se podešava - cena 100eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Decembar 16, 2013 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Cena??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 16, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan MAGNUM - ti danas ne izlazi iz kuće... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Decembar 16, 2013 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta valja, kupice ovaj Drazin prsluk. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Decembar 17, 2013 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan MAGNUM - ti danas ne izlazi iz kuće... Što brate?Misliš nisam video cenu pa ne vidim gde ću,u pravu si skroz,nisam video. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan MAGNUM - ti danas ne izlazi iz kuće... Što brate?Misliš nisam video cenu pa ne vidim gde ću,u pravu si skroz,nisam video. swe ok , nisam cenu ni postavio prvo ,zaboravio , a prsluk je odličan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 17, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan MAGNUM - ti danas ne izlazi iz kuće... Što brate?Misliš nisam video cenu pa ne vidim gde ću,u pravu si skroz,nisam video. Ma miinja izvršio diverziju sa dopunom posta A prsluk izgleda odlično ! Deluje da traje doživotno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan MAGNUM - ti danas ne izlazi iz kuće... Što brate?Misliš nisam video cenu pa ne vidim gde ću,u pravu si skroz,nisam video. Ma miinja izvršio diverziju sa dopunom posta A prsluk izgleda odlično ! Deluje da traje doživotno ! veruj da traje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan je li prsluk skup ili vam se ne swidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan nikom se ne swidja prsluk li cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 15, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne sviđa nam se prsluk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ok to je zato što nije pravljen za vitezove :'( :' već za baykere - vozače motora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17440 Napisano Januar 15, 2014 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3711 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan ok to je zato što nije pravljen za vitezove :'( :' već za baykere - vozače motora Mnogo dobar prsluk i baš greota što ne "pasuje" uz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se lično sviđa prsluk i treba mi ali mi je skup. Znam, znam, novo je novo...ali opet, skup mi je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se lično sviđa prsluk i treba mi ali mi je skup. Znam, znam, novo je novo...ali opet, skup mi je... Proletos smo narucivali ovakve prsluke i cena je bila 135 evra jer smo uzeli tri komada, a za samo jedan cena je 150 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudama , od zamena može nešto od dodatne opreme za hondu shadow 750 aero 2006 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se lično sviđa prsluk i treba mi ali mi je skup. Znam, znam, novo je novo...ali opet, skup mi je... Proletos smo narucivali ovakve prsluke i cena je bila 135 evra jer smo uzeli tri komada, a za samo jedan cena je 150 evra. Znam bratac, nije problem u ceni niti u prsluku. Problem je što sam ja sirotinja Otići će to već verujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan prodat prsluk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...