ivicat13 48 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @kvile ER-6f: lep je ;D. Evo ti poredjenje ER6f i ER6n Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je pravo otkrovenje bilo kad sam cuo i video 1000RX, taj spoj mase, zvuka, ubrzanja. Odmah nakon njega dosao je i zx10 model, i u to vreme krajem 80' kad nas su to ljudi uglavnom vozili bez kaciga i bez opreme, mislim da je jedina oprema bila kozna jakna i cizme. Jednostavno sam zastajao na trotoaru i pogledom ih ispracao kad god su prozujali. Bilo je tu i konkurencije uglavnom suzuki gsxr750 i poneka cbr1000 ali su kawe bile najbrojnije. Postojalo je ubedjenje da hondama cesto odlaze radilice ali se na kraju ispostavilo da je to bilo zbog loseg ulja, dok su kawe gutale sve zivo. Meni se u to vreme najvise svidjao gpx750r on je bio kompromis u vidu izlomnjenih linija i manje glomazan. I dan danas ih volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Kawa ...sinonim za brzinu za sve koji su 80-ih poceli da voze ili gledaju makine a oni koji su vozili novu 10 znaju sta on stvarno moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @kvile ER-6f: lep je ;D. Evo ti poredjenje ER6f i ER6n Pozdrav Evo sada sam procitao link i stvarno su ga autori super odradili...svaka cast, sada cu mirnije da ga cekam:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan !Cenom i još pokojim parametrom modela, kao što su Versys, ER-6n i ER-6f, ozbiljno drma kavez konkurenciji iz Japana. Hoće li izbaciti Versys u trail varijanti, da šamar bude kompletan? Apsolutno si u pravu Ja bio dugogodišnji i veeeliki Uamana frik al' kad prvi put videh OVO promenih se iz korena - motorče brez adekvatnog konkurenta (ok, tu su Strom itd), i jedino mi fali pokazivač brzina sa suze pa stalno šaltujem u VII ;D ;D što se tiče novije varijante izgleda će biti i tako nešto : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad neko spomene kawasaki,ja se setim vica"ko ima vaki kavasaki".Lep jeste na oko, i to samo ninja.Vozio sam je nije lose,al i dalje ostajem veran hondi i zameni suzukiju. Kao sto rekoh samo NINJA 636. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 23, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova mala ninja 250 od 30-tak konjica i to u crnoj boji, najverovatnije ce biti u garazi do kraja godine, idealna za grad i za moje svakodnevne potrebe, lepa i ekonomicna, usput nikada nisam posedovao kawasaki duze od jednog dana pa cu cim stigne napisati utiske, vrline i mane i sve sto ide uz to. Iako Hondu vozim(moje mezimce) trenutno i odusevljen sam njome , ponekad Kawasaki ume da izbaci neki prelepi model i prosto te natera da ga kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem sta sam procitao. ;D aki samo napred, krenuo si putem duhovnog prociscenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Maj 24, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav prema kawasakiu i ta famuozna zelena boja me je opcarala kao klinca i jos uvek mi je kawa u srcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...