StariRatnik027 16 Napisano Novembar 26, 2013 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koji je ovaj zeleni motor na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 26, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan bem li ga meni lici na nindzicu 250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na neki ping pong 50. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 26, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan bem li ga meni lici na nindzicu 250... Није Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Novembar 26, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 26, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Rieju RS2, sad da li je 2t 50cc ili 4t 125cc, to vec ne vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Rieju RS2 50 matrix , Spanska jurilica od 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Novembar 26, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Rieju RS2 Matrix 50 http://www.bikez.com...pro_50_2010.php 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 26, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan A hoce li mi neko odgovoriti, koji je motor vozio Djenka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je Zundapp ili Bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Novembar 26, 2013 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Rie%(*&$ WTF? Prvi put cujem za tu marku. Inace ovo je slikano u Kymco salonu ,Novi Sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 27, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan To svi misle, ali niko nije siguran, u tome i jeste zackoljica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Novembar 27, 2013 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Đenka je vozio italijanski SERTUM 500 i taj motor sam video u Rakovici pre 10-ak godina, cekao je na restauraciju u jednom dvoristu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 27, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike kad vec nisi stavio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Novembar 27, 2013 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Rieju je otkupio pravo od Malagutija da proizvodi jedan od najpopularnijih (barem u Italiji) skutera...Phantom f12. Mozda i neke druge modele za to nisam siguran, njihovu varijantu Fantoma sam video. Na prvu loptu velika vecina ljudi, sto zbog imena, sto zbog dizajna, ima asocijacije na daleki istok, ali grese. Ova spanska firma prilicno ozbiljno pravi svoje proizvode i u velikom broju slucajeva je ugradjen Minarelli agregat, poznat kao izuzetno pouzdan. Plus za njega postoji i gomila "budz" opreme pa se moped (bilo koji od 50ccm) lako napravi da bude mnogo brzi. Cena se shodno tome bitno razlikuje od cena kineske sabrace. Prosto receno skuplji su...ali i bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Rieju se proizvodi u Spaniji i u to sam 100% siguran jer sam radio u jednom lokalu pored kog su se prodavali bas ti skuteri.Sto se kvaliteta tice nisam bas siguran ali mi deluje da nisu nista bolji od kineskih varijanti,bar po kvalitetu maski,guma,amortizera i zavrsne obrade.O masini ne mogu nista da kazem jer neznam nikog ko ga je imao ali znam da su cesto dolazili na servis ili popravku.Konkretno ovaj sportski model nisam video uzivo osim na jednom sajmu u BG-u ali sto se tice skutera nebih nista posebno ocekivao za cenu od 550-600e (nov) koliko je kostao jedan od najprodavanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 27, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Đenka je vozio italijanski SERTUM 500 i taj motor sam video u Rakovici pre 10-ak godina, cekao je na restauraciju u jednom dvoristu. Video taj Djenkin SERTUM 500 proletos u Rakovici.... jos uvek nije restauriran. Nije u dvoristu vec u jednoj radionici valjda jos uvek ceka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...