Guest babyboy Napisano Januar 23, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan BRACO, jel ovo tvoja "kobila"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan bogomoljka je moja inspiracija za masku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan moram od tri puta slati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A, video sam ovo već negde!Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Rep je poceo ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A zavrsio ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi jos mocnije izgledao da si malo skratio auspuh i isprati ugao repa ali i ovako je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izgleda, svaka cast za ideje,obradu,kreativnost... Imam jedno pitanje, da li mozes da kazes troskove koje si imao tokom radnje, barem okvirno...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim gde si uglavio stop svetlo i poziciju, ako su montirani uopste sta si radio sa prelivnom bocom , jel si je menjao ili orginalnu montirao i rep? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izgleda, svaka cast za ideje,obradu,kreativnost... Imam jedno pitanje, da li mozes da kazes troskove koje si imao tokom radnje, barem okvirno...? najveca investicija je rad jer sve sto radim na motoru je unikatno tj. ja sam konstruisao i napravio tako mi je i bio cilj od pocetka,skinuti sve fabricko i napraviti vlastito. Znaci rep ti je investicija od nekoliko tabli stirodura i nekoliko kilograma gisa i smola sa platnom ,ostalo sve rad. To je recimo sve 30evra a taj dio ima za mene neprocjenjivu vrijednost. Znaci ovo je najteza varijanta nema rep od ovog maska od onog itd... ali jbg ja sam izabrao tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 23, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim gde si uglavio stop svetlo i poziciju, ako su montirani uopste sta si radio sa prelivnom bocom , jel si je menjao ili orginalnu montirao i rep? Stop svijetlo i poziciju nisam stavio trebao bih ovih dana dok me prodje grip ;D planirao sam diode da usadim u tu plocu tribalnog oblika koja ide po sastavu repa. Bocu sam zadrzao originalnu posto sam ja dizao rezervoar i dogradjivao onako da ne bude ravan (kao sto neko ovde rece da bude "napicen") tako da sam dobio mjesto za bocu ispod samog rezervoava i cak sta vise na 100% istoj visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Svak cast na kreacijama motor je pravi stritfajter,Lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izraz streetfighter je nastao krajem proslog veka kao izraz za motorcikl koji nije legalan (za takve prepravke je potreban atest u Engleskoj ) za voznju po drumu, i ako je iko ikada procitao neki casopis o tome, videce da su tablice zamegljene zbog skrivanja identiteta vlasnika. Prvih pet-sest godina to je bila sacica zaljubljenika i ludaka u razvoju a onda je SPONDON izbacio prve cevaste alu ramove za GSXR1000 Uljaru. Samim ti mozete zakljuciti da se tada prerade nisu pravile od novih motorcikala vec od havarisanih (sto bi inace pravili ram). Iz te firme su nastale jos dve tri vrhunske radionice koje su svoj imidz zasnivale na streetfighter filozofiji. Sada je to ogroman biznis gde sa parama mozes sve. Ostaje jos samo da mi kao siroti entuzijasti probamo da napravimo nesto sto lici, bar malo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan SPONDON ramovi su do jaja skupi. Okacicu par slika kad dodjem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 26, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan SPONDON ramovi su do jaja skupi. Okacicu par slika kad dodjem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan hvala ernesto! evo malo i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan takodje volim strifajtere i ja sada konacno posedujem jedan fabricki a evoga jedan nas strifajter atila iz horgosa ova slika visi kod mene u sobi koju mi je on dao u novom sadu na zatvaranju sezone preneku godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 28, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene da ne bude okacio svoje pa se povukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 28, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan evo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Hardkor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...