beky 1 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Koceljeva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara. Štapovi su prečnika 38mm. Za trouglove moramo da se raspitamo da li su isti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja treba da maznem trougao i heblove od 900rr a rado bih uzeo trougao i korman za sebe. Posle mi je jedina varijanta da prodam ovo sto imam a da kupim ono sto mi treba jer sigurno necu stavljati r-style upravljac. Za dalje pregovore ako hoces imas pp ili na mobilni (ima ga na netu na nekoliko mesta)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mocan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao da je pao sa velike visine sa bajkerom na sebi od 200 kila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moram sebi da napravim jednog strita..imam yamahu fz 750...ako neko misli da bi to bila dobra prerada neka kaze..ja cenim da bi bio odlican,jer ima puno snage,prava zverka..ako se neproda do kraja sezone,ostaje meni i krece prerada ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao da je pao sa velike visine sa bajkerom na sebi od 200 kila ;D +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan prolazio sam danas jednom ulicom i bacio pogleg na ovo kako vam se cini ovaj suzuki....prelepo odradjen....najvise mi se svidja maska...prosto je prelep...a o topovima nemam reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nista posebno,ovu masku od 40e ima svaki drugi SF kod nas...lepo je ispoliran ram i felne...rep od R1 nabudzen i naprso...sve u svemu nista posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moram sebi da napravim jednog strita..imam yamahu fz 750...ako neko misli da bi to bila dobra prerada neka kaze..ja cenim da bi bio odlican,jer ima puno snage,prava zverka..ako se neproda do kraja sezone,ostaje meni i krece prerada ! Fz je po meni malo uzak za fajtera,a i odma planiraj siru zadnju felnu sa gumom,a ne bi bilo lose ni usd viljuska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan nista posebno,ovu masku od 40e ima svaki drugi SF kod nas...lepo je ispoliran ram i felne...rep od R1 nabudzen i naprso...sve u svemu nista posebno. nemoj tako,neko je u ovo ulozio trud,rad i ljubav...tako da mogu samo da pohvalim ,eto bas je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moram sebi da napravim jednog strita..imam yamahu fz 750...ako neko misli da bi to bila dobra prerada neka kaze..ja cenim da bi bio odlican,jer ima puno snage,prava zverka..ako se neproda do kraja sezone,ostaje meni i krece prerada ! Fz je po meni malo uzak za fajtera,a i odma planiraj siru zadnju felnu sa gumom,a ne bi bilo lose ni usd viljuska. bas tako...to sam i planirao da radim,jer bi drugacije bilo bezveze...mada izgleda da ce se prodati ,tako da do daljnjeg,cekam neku drugu masinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 14, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan paznja!!! nikako ne preaviti hibride suzana=yamaha=kawa=honda..... to onda bude ko pekinezer i rot kad se ukrste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan nista posebno,ovu masku od 40e ima svaki drugi SF kod nas...lepo je ispoliran ram i felne...rep od R1 nabudzen i naprso...sve u svemu nista posebno. u bre...pa nisi mora bas ovoliko da ga ocrnis....meni se maska bas svidja bezobzira koliko kosta....ja se nerazumem bas nesto u te streetfight masine pa da sad mogu nesto da pricam...ali se meni na prvi pogled bas svideo...ali to je tvoje misljenje i postujem ga dali je to kritika ili pohvala... a sto je i mohikanac rekao neko je u ovo ulozio puno toga.... pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako izgleda moja kawa,bar malo lici na streetfightera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan nista posebno,ovu masku od 40e ima svaki drugi SF kod nas...lepo je ispoliran ram i felne...rep od R1 nabudzen i naprso...sve u svemu nista posebno. Gde ima ova maska za 40 evra??? Posalji mi PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije 41 evro, imas u svakom kineskom katalogu gde se prodaju kineski skuter,i u svim bojama imas Meni su dojadile te maske kao sto kaze Gavrolini, brate svako ima tu masku... Zato cu ja staviti na moj onaj chrom far od chopera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije 41 evro, imas u svakom kineskom katalogu gde se prodaju kineski skuter,i u svim bojama imas Meni su dojadile te maske kao sto kaze Gavrolini, brate svako ima tu masku... Zato cujastaviti na moj onajchrom farod chopera ;D Ma boli me uvo za to! Bitno mi je da bude lepo i jeftino, da se sklopi masina pa da se prodaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije 41 evro, imas u svakom kineskom katalogu gde se prodaju kineski skuter,i u svim bojama imas Meni su dojadile te maske kao sto kaze Gavrolini, brate svako ima tu masku... Zato cujastaviti na moj onajchrom farod chopera ;D Ma boli me uvo za to! Bitno mi je da bude lepo i jeftino, da se sklopi masina pa da se prodaje! lepo izgleda ali zato nocu ne vidis metar ispred sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga koliko para toliko i muzike... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije 41 evro, imas u svakom kineskom katalogu gde se prodaju kineski skuter,i u svim bojama imas Meni su dojadile te maske kao sto kaze Gavrolini, brate svako ima tu masku... Zato cujastaviti na moj onajchrom farod chopera ;D Ma boli me uvo za to! Bitno mi je da bude lepo i jeftino, da se sklopi masina pa da se prodaje! lepo izgleda ali zato nocu ne vidis metar ispred sebe Ovaj motor ce se prodavati danju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan To to kad budes stavljao oglas napisi doci najkasnije do 18h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ljud imnogo dobrih maski koji vecina nas ne moze da si priusti.. 300,400 pa i do 700 $ se krecu, ali su do 00, cista perverzija :o http://www.streetfightersinc.com/Fairings.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ljud imnogo dobrih maski koji vecina nas ne moze da si priusti.. 300,400 pa i do 700 $ se krecu, ali su do 00, cista perverzija :o http://www.streetfightersinc.com/Fairings.htm au sine ala se ti drogiras....pa sve sto se budzi kod nas daj boze da prelazi cenu od 2000e za ceo motor...a ti bi za masku dao 500e...nije tebi dobro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...