kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji kupiti fatbar, 28 m? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ako Ti nije hitno "fat bar"-ovi će biti početkom sledećeg meseca na ponudi u našim prodajnim centrima. Kupcima će biti ponuđen veći izbor modela i to u dve boje, pa ako imaš posebnu želju nije kasno da dodam u porudžbinu. Kad kažem "želja" mislim na visinu dizanja kormana, izmeštanje nazad, boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam se loze izrazio, ali meni treba duboki guvernal 28 mm malo se pokrivio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imas poruku! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ga pokrivio. Kormane još uvek nemamo a SW-Motech-ovi izgledaju ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Novembar 12, 2013 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je taj SW Motech za putne motore, za kros/enduro nije, za cas bi mu poispadali srafcici Kepo, imam original od drz-a ako ti vrsi posao tvoj je, ali je dosta plitak zato sam ga i promenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ako Ti nije hitno "fat bar"-ovi će biti početkom sledećeg meseca na ponudi u našim prodajnim centrima. Kupcima će biti ponuđen veći izbor modela i to u dve boje, pa ako imaš posebnu želju nije kasno da dodam u porudžbinu. Kad kažem "želja" mislim na visinu dizanja kormana, izmeštanje nazad, boja... Fatbar jeste volan, a ovo sto cete imati u ponudi su 'handlebars risers' odnosno podizaci kormana. Mene interesuje u kojim veličinama cete ih imati? Boja nije bitna... Da li ce biti 1cm, 2cm ili cete ići po porudžbini i koja im je cena? Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 12, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam se loze izrazio, ali meni treba duboki guvernal 28 mm malo se pokrivio Au Kepo... Imam samo isti model, ali u srebrnoj boji. Vicma 752PL. Ako ti odgovara javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da, to je taj! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 12, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hebote kako si ga iskrivio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 12, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad si ga vec nasao, da se ne baci tema, zasto fatbar? Mislim, da li ima jos nekih prednosti u odnosu na 22 mm stangu, ili je samo dizajn u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam se loze izrazio, ali meni treba duboki guvernal 28 mm malo se pokrivio Imas varijantu skoro ravan za kros i blago zakrivljen za enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ako Ti nije hitno "fat bar"-ovi će biti početkom sledećeg meseca na ponudi u našim prodajnim centrima. Kupcima će biti ponuđen veći izbor modela i to u dve boje, pa ako imaš posebnu želju nije kasno da dodam u porudžbinu. Kad kažem "želja" mislim na visinu dizanja kormana, izmeštanje nazad, boja... Fatbar jeste volan, a ovo sto cete imati u ponudi su 'handlebars risers' odnosno podizaci kormana. Mene interesuje u kojim veličinama cete ih imati? Boja nije bitna... Da li ce biti 1cm, 2cm ili cete ići po porudžbini i koja im je cena? Poz Odigrao sam na "prvu" i pomislio da Kepi trebaju risers-i...U ponudi su 20, 25, 30, 50mm, mogu se poručiti i koštaće oko 40€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad si ga vec nasao, da se ne baci tema, zasto fatbar? Mislim, da li ima jos nekih prednosti u odnosu na 22 mm stangu, ili je samo dizajn u pitanju? nemam pojma, verovatno je drugacija poluga, lakse skretanje, ako se deformise ne opterecuje kacenje na trouglu viljuske, ne znam. ko zna nek prokomentarise prednosti ako ih ima. kad sam resio da podignem korman ovaj guvernal zajedno sa distancerom koji ujedno prelazi sa 22 na 28 mm, mi se ucinilo kao dobra komnbinacija dostupna kod nas u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam se loze izrazio, ali meni treba duboki guvernal 28 mm malo se pokrivio Imas varijantu skoro ravan za kros i blago zakrivljen za enduro. ovaj je ravan, nije zakrivljen. nasao sam kod Markonea. ovaj predhodni je isto kupljen kod njega, pa smo se najlakse sporazumeli sta mi treba. jebes korman, nego mi se dete prestreavilo kad je video kako tata leti, a trebao sam samo da mu pokazem kako se muški vozi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je taj SW Motech za putne motore, za kros/enduro nije, za cas bi mu poispadali srafcici Kepo, imam original od drz-a ako ti vrsi posao tvoj je, ali je dosta plitak zato sam ga i promenio. Posle Kepine slike mi je jasnije šta i za čega mu treba. Ovaj SW-Motech nije za kros/hard enduro, a primenjuju ga u nekim lakšim enduro varijantama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ako Ti nije hitno "fat bar"-ovi će biti početkom sledećeg meseca na ponudi u našim prodajnim centrima. Kupcima će biti ponuđen veći izbor modela i to u dve boje, pa ako imaš posebnu želju nije kasno da dodam u porudžbinu. Kad kažem "želja" mislim na visinu dizanja kormana, izmeštanje nazad, boja... Fatbar jeste volan, a ovo sto cete imati u ponudi su 'handlebars risers' odnosno podizaci kormana. Mene interesuje u kojim veličinama cete ih imati? Boja nije bitna... Da li ce biti 1cm, 2cm ili cete ići po porudžbini i koja im je cena? Poz Odigrao sam na "prvu" i pomislio da Kepi trebaju risers-i...U ponudi su 20, 25, 30, 50mm, mogu se poručiti i koštaće oko 40€. Hvala na odgovoru. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ako Ti nije hitno "fat bar"-ovi će biti početkom sledećeg meseca na ponudi u našim prodajnim centrima. Kupcima će biti ponuđen veći izbor modela i to u dve boje, pa ako imaš posebnu želju nije kasno da dodam u porudžbinu. Kad kažem "želja" mislim na visinu dizanja kormana, izmeštanje nazad, boja... Fatbar jeste volan, a ovo sto cete imati u ponudi su 'handlebars risers' odnosno podizaci kormana. Mene interesuje u kojim veličinama cete ih imati? Boja nije bitna... Da li ce biti 1cm, 2cm ili cete ići po porudžbini i koja im je cena? Poz Odigrao sam na "prvu" i pomislio da Kepi trebaju risers-i...U ponudi su 20, 25, 30, 50mm, mogu se poručiti i koštaće oko 40€. hoces da kazes da da ce ovi sa zadnje dve slike da kostaju 40e? na tvom mestu bi proverio cenovnik pre nego napisem cenu ili bi pazio koje slike kacim 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pusti coveka da daje svoje cene 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan hoces da kazes da da ce ovi sa zadnje dve slike da kostaju 40e? na tvom mestu bi proverio cenovnik pre nego napisem cenu ili bi pazio koje slike kacim "gosa", DjordjeWr je bio konkretan i ja sam mu konkretno odgovorio. Na zadnjoj slici su "pivoting handlebars risers" i neću da kažem da oni koštaju 40€, cena im je 100€. Na tvom mestu bi pazio na času pa onda kritikovao. Izvinjavam se Kepi zbog off-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan zasto bi ja morao da znam kako se koji prizvod zove? (slucajno znam i znam koliko kosta) dali je djordje bio konkretan ili nije, ni to me ne zanima, zanima me samo to da si ti okacio slike (od 6 si stavio tri pogresne, ako si hteo da konkretno odgovoris na konkretno pitanje) i napisao da ce kostati oko 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nastavite na pp, idemo dalje .... ako ima neko da nam objasni razliku izmedju obicnog i debelog guvernala, nek prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Novembar 12, 2013 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobri tehnicari kazu da debljina nije bitna, ovi koji imaju debele kazu da i te kako znaci 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji kupiti fatbar, 28 m? Hvala Karlo je u Guevari skoro kupio 28mm, srbrnasti i malo siri, Mislim da ga je kostao oko 3,500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 12, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja pitam u stvari malo kasno, posto sam prosle nedelje vec kupio "tehnicara", ali samo zato sto nije bilo takvog seta sa debeljkom. Meni licno je debeljko nekako ljepsi, ali me malo kopka da li je moguce da je to jedini razlog postojanja istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...