Jump to content

Moto Zajednica

GILERA 50 - Polini 70 - POMOC!!!

Recommended Posts

• 2T tuner, 170 postova
  • Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250

I dalje mi je neverovatno da je tolika maksimalna brzina sa delovima koje si naveo. Nemam nameru da te omalovazavam ili vredjam, ali ja u to ne verujem.

@SHOKLA

Koliko vidim na gileri je taj nazovi "K&N" sportski filter. Pogledaj boju elektrode na svecici, trebalo bi da bude braon boje. Ne znam koliko su se momci od kojih si skuter uzeo potrudili da ga usteluju. Potrosnja bi trebala da bude dosta velika sa tim filterom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

I dalje mi je neverovatno da je tolika maksimalna brzina sa delovima koje si naveo. Nemam nameru da te omalovazavam ili vredjam, ali ja u to ne verujem.

@SHOKLA

Koliko vidim na gileri je taj nazovi "K&N" sportski filter. Pogledaj boju elektrode na svecici, trebalo bi da bude braon boje. Ne znam koliko su se momci od kojih si skuter uzeo potrudili da ga usteluju. Potrosnja bi trebala da bude dosta velika sa tim filterom.

Zato sto je trziste preplavljeno tim nazovi;KN; filterima, u ovom oglasu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97334-gilera-dna-50/ nisam ni napisao KN, vec sportski filter za vazduh. U stvari, kada sam danas poceo da ceprkam (najzad) po motorcetu, video sam da u fabrickom kucistu filtera za vazduh postoji standardni, sundjerasti filter vazduha, a da je ovo stavljeno na mesto usisa u kuciste, kao predfilter. Svecicu jos uvek nisam skidao, ali cu to uraditi ovih dana, pa cu pogledati i boju iste. Jos uvek sam u fazi otkrivanja tajni, i upoznavanja sa ovim motorcetom.

Kod mene uvek vazi parola "Sredjuj kao da ce godinama ostati kod mene, a oglasi i ponudi cenu kao da ga sutra udajes". Zar vas, nesto starije, ne podseca na ono: "Zivimo i radimo kao da ce hiljadu godina biti mir, a budimo spremni kao da ce sutra poceti rat"??? :D :D :D

• Drug član, 755 postova

Na DNA je digitalni sat,i ne bi trebalo da laže....Tjunirani skuteri se teeeeško prodaju.1.mora da ti mnoogo gori pod nasadom,jer pare koje uložiš(a ulaže se Bogu hvala)nemože da se vrate.Što ne prati samo tjuning,već svaku sferu života.2.Onaj ko se iole razume neće ga kupiti-jer ga nije on razradio.3.Ma koliko kvalitetan bio aluminijumski kit ne toleriše greske,koje jedan junoša pun kinte pravi iz dana u dan.

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Na DNA je digitalni sat,i ne bi trebalo da laže....Tjunirani skuteri se teeeeško prodaju.1.mora da ti mnoogo gori pod nasadom,jer pare koje uložiš(a ulaže se Bogu hvala)nemože da se vrate.Što ne prati samo tjuning,već svaku sferu života.2.Onaj ko se iole razume neće ga kupiti-jer ga nije on razradio.3.Ma koliko kvalitetan bio aluminijumski kit ne toleriše greske,koje jedan junoša pun kinte pravi iz dana u dan.

Nisam ga ja tjunirao, tako da ne znam sa sigurnoscu koliko je to tacno kostalo, a u sustini me i ne zanima. Znam da te igrarije nisu nimalo jeftine, i da je nebo pri tjuniranju samo dubina dzepa onoga ko sve to finansira. Mene je ovo motorce u kombinaciji/zameni ostalo ovoliko, koliko za njega i trazim, i mislim da povoljnije cene za ovaj model na nasem trzistu nema. Pogledajte slobodno, uporedite i proverite na MojAuto, MotoBerzi, PolovniAutomobili, KupujemProdajem...... Tim pre sto je ovo legalno motorce, sada se ja vodim kao vlasnik, u ispravnom je i voznom stanju, sa potrebnim ulaganjem od nekih 100-nak evra.

U oglasima je da bi se prodalo, ako naidje kupac sa novcem, ili korektnom ponudom za zamenu, a ova tema ovde postoji da bih se ja informisao i sve doveo u cakum-pakum stanje ukoliko odlucim da ga zadrzim. To bi vec trebalo nesto da govori o ukupnom stanju samog motorceta.

POZZZ!!!

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: nemam vec duze vreme

Moj APN nema nista od toga sto ste naveli ali po originalnom tomosovom satu ide i preko 120km/h, tako da se mozete sakriti u misiju rupu obadvojica :moto3:

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: Honda Cbr 900 RR

@SHOKLA

Nisi me uvredio , rekao sam ti koliko je isao mereno autom i motorom,ako njima laze sat to je onda drugo :) ,ulozio sam bio preko 1000e u taj skuter,imao sam 3 razlicita 70ccm cilindra (hebo manston replica,airsal kit 70cc,motoforce racing) ,neko je spomenuo gore MHR TEAM 2,nek pogledaj po netu koliko idu skuteri sa tim kitom,i do 160kmh..

Ovo je moj klip ubrzanja sa Hebo 70 ccm koji je slabiji od Motoforce alu racinga ,tabla je malo urnisana ali vidi se..

http://www.youtube.com/watch?v=_YwqXK9pVsI&feature=youtu.be

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Aprilia Tuareg 125cc

uh uh uh, sta to moze naterati mali tocak od skutera da se okrene toliko puta?

160km/h je oko 55m/s

guma 120-70/12 ima obim oko 1,5m sto daje fascinantnu cifru od 36 obrtaja tocka skutera u sekundi... 1care.gif

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: Honda Cbr 900 RR

uh uh uh, sta to moze naterati mali tocak od skutera da se okrene toliko puta?

160km/h je oko 55m/s

guma 120-70/12 ima obim oko 1,5m sto daje fascinantnu cifru od 36 obrtaja tocka skutera u sekundi... 1care.gif

MHR team kit sa oko 30 konja..da ne trazim dalje,5.8s do 149kmh

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja