Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, miholjsko leto je samo po sebi dovoljno da nas izvuče iz kuće. Tako u organizaciji Libera i Busmana ispade predivna ničim izazvana vožnja... čekali smo da neko od njih otvori temu al ispade da smo suviše nestrpljivi Naziv teme će Busman da objasni a mi da krenemo sa slikama... Okupljanje na OMVu ... tradicionalno Ček samo nešto da vidim <br> A kolko ovo može da razvije Hmmmm Preko Uba.... prva pauza <br> <br> <br> <br> Stižemo u Valjevo <br> <br> <br> Krenula je prva vožnja... preko budućeg veštačkog jezera... <br> <br> <br> <br> Đe je ba zapelo :D <br> <br> "Lovačke" priče :D <br> <br> <br> <br> 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta učini od sebe crni Vlajko :D kao gorska vila Čeda se pita šta mu je ovo trebalo Eto šta rade afrikanci... sramota :D Ovde dok se nismo navukli na sam vrh nismo se smirili :D Eve ga kamen ispod :D 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan priprema za večeru... ja ne bi bio ja ako ne bi okačio neku mutnu... tj. više njih Kako to misliš kako je? pa pogodi kako je :D Vlajkov snikers Posvećeno Jageru i ova :D At vs ST.... still going strong da je bilo grmljavine preko noći bilo je.... al je zato jutro bilo vedro :D Tornička bobija i momenat da svi opet pokaćžemo svoje zmijska tela :D 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Predeli su... 'nako :D to je taj osmeh :D povratak kućama :D 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6160 Napisano Novembar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To ste se telefonom dogovorili za vožnju? Lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, care.... svaka ti čas'!!! Jes da ti je povremeno zadrktala ruka dok si fotkao, ali ima baš lepih prizora. Bravo, planinari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 2, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posvećeno Jageru i ova :D A zato sam ja štucao "ko manit'"!!! Eeeeeeeeee, baš vam zavidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, mislis 26-27.10.2013 :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Страва..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, mislis 26-27.10.2013 :zdravo: pa mislio sam... al odkud znaš... možda bude i u novembru vožnja :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Лепа вожњица, браво! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 2, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lenja bubo pisi malo tekst, a ne copy-paste sa telefona i kao imas putopis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lenja bubo pisi malo tekst, a ne copy-paste sa telefona i kao imas putopis ću da pišem., čekam da se ostali učesnici jave... pa ćemo onda da radimo objašnjenje nekih slika... kao što je , :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne moze bolje da opise od iskrenih reci majke: "Bogam` Bobane oovdje ti je `ebeNNo!" (sa kratkim e i jos kracim J) Ovaj citat je trebalo da bude naslov teme, ali je malo modofikovan u skladu sa kucnim redom. Pozdrav za majku i naseg druga Bobana u nadi da cemo se jos jednom sresti do januara. Sa druge strane, jedva cekamo da nam ukaze cast i premijerno za 5-6 meseci predstavi Afriku Twin model 2014 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan To ste se telefonom dogovorili za vožnju? Lepe slike Da li bi to nas predobri drug Arakis malo u planine, jer tamo neeeeema zime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6160 Napisano Novembar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...niko me nezva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tajna večite mladosti snajke Frike tWin je u redovnom kupanju i održavanju kože mladom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...niko me nezva Evo zovem te prvo na visinske pripreme u Glindzu, sutra?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6160 Napisano Novembar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A nemerem sutra, obećao sam drugarima TDM-ovcima da ćemo da se družimo Biće dana, dobri moj Rade , mlađahni smo mi još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A nemerem sutra, obećao sam drugarima TDM-ovcima da ćemo da se družimo Biće dana, dobri moj Rade , mlađahni smo mi još Jeste DA, vreme kao da stoji. Aj` cimaj kad` ti se prihoce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne moze bolje da opise od iskrenih reci majke: "Bogam` Bobane oovdje ti je `ebeNNo!" (sa kratkim e i jos kracim J) Ovaj citat je trebalo da bude naslov teme, ali je malo modofikovan u skladu sa kucnim redom. Pozdrav za majku i naseg druga Bobana u nadi da cemo se jos jednom sresti do januara. Sa druge strane, jedva cekamo da nam ukaze cast i premijerno za 5-6 meseci predstavi Afriku Twin model 2014 Šteta da se nije naslov teme nije tako nazvao... Drago mi je što sam prisustvovao ovoj vožnji i što sam ponovo video Bobana, Ja se nadam, ne poslednji put... Nego kada čemo Jopet?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 3, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I džaba smo mi popovali Popadiću.. opet je uradio select all.. Odlično proveden vikend.. Don BoBAn 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 3, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka ka mojim fotkama.. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.553709858035319.1073741834.100001889282436&type=1&l=0e3b250f8e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 3, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislis kako je? haha Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...