Zeksius 116 Napisano Jun 12, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2024 at 4:13 PM, Vasilijeknezevix said: Dali ima neko ololina novog sada da radi citave grane i top posto trazim godinu dana nmg naci Procitaj samo par postova iznad, imas Darka iz Maglica i Dragon Ada. Maglic je blize ali Dragona vise hvale. Meni je Darko krpio karbonski auspuh i stvarno sve pohvale za njega, e sad kakve topove i grane pravi to ne znam. Razmisljam se i ja da odradim celu granu pa mi javi iskustva molim te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Sreda u 21:26 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel pravi neko izduvne grane za yamahu t-max 500 2007? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2741 Napisano Sreda u 22:07 Drug član, 1337 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Custom welding belgrade CWB, deluje mi da mogu da naprave šta ti srce ište, isto tako ne deluje da su baš jeftini, s obzirom da im radovi deluju kao umetnine, makar meni :-) Zovi pa pitaj, javi šta si saznao :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3288 Napisano Četvrtak u 05:54 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nema ih vise, jedan je Pera, pa s obzirom da su cene svega sad otisle moze se reci da je skupa rabota al treba ga pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano Četvrtak u 06:05 Drug član, 923 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put kad sam pitao Dragona rekao mi je oko 380eur top sa ugradnjom i da se sece izduvna grana. Otisao sam i kupio homologovani auspuh sa sve granom za slicne pare i zavrsio pricu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 332 Napisano Četvrtak u 08:22 U prolazu, 74 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da preporucim Pecu CWB, znamo se preko nekih ranijih prica dobar je lik a radovi su mu opasni. Radio je mid pipe na TA. Decko se kolima uglavnom bavi, ozbiljnim turbo granama itd ali hoce i poneki motor u medjuvremenu da pecne. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1185 Napisano Četvrtak u 10:57 (promenjeno) Zainteresovan, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš moju temu na Service Shop Reviews, pa baci pogled. Mislim da sam obuhvatio sve žive opcije Promenio Četvrtak u 10:57 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...