redAlert 10 Napisano Januar 18, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi preporucujete za poliranje hroma a da ima u Bgd-u da se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Purol pasta, meka krpa i jaki misici i volja. Tuba purola je 110 din, ispoliras ceo motor bar 2 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti preporucim Turtle Wax-silver chrome pastu,odlicna je.Ja sam je kupio u Lav autu u Krusevackoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan od purola boljeg nema a jevtin je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 23, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan od purola boljeg nema a jevtin je. Polira i aluminijum ko bog.......a hrom do visokog sjaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da ti preporucim mog brata koji se bavi poliranjem pogledaj www.myspace.com/polishingpredator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...