Jump to content

Moto Zajednica

Potkapa, ne moze se bez nje..??

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 248 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6

Drugari jel ima neko da pomogne, hteo bi potkapu da kupim, koju i koji proizvodjac je dobar i gde je provereno uzeti? hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Носим ону обичну за 400дин, има да је купиш на брдо места, обавља посао. Не треба пуно компликовати око тога.

Ставим, кад закопчам и налепим ону чичак траку на крагни јакне и држи је. Мени служи за то да ме не удара ветар у врат између јакне и кациге.

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Tracer 9

Kupio par ovakvih komada u Louis-u. Nosim stalno zbog higijene kacige. To mi nekako dodje kao donji ves. Za malo hladnije obavezno koristim ovu varijantu sa wind-proof dodatkom ispod brade na dole. Neuporedivo je ugodnija voznja kad padne temp.

• Zainteresovan, 618 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Носим ону обичну за 400дин, има да је купиш на брдо места, обавља посао. Не треба пуно компликовати око тога.

Ставим, кад закопчам и налепим ону чичак траку на крагни јакне и држи је. Мени служи за то да ме не удара ветар у врат између јакне и кациге.

Upravo, nema mnogo filozofije, samo gledaj da je pamucna, da nisu neki sinteticki materijali 0takoje.gif

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

na bubanj potoku sam nashao potkapu 400din, preko puta onog restorana odmah posle rampe neki chicha prodaje.. ne znam dal sam bolju potkapu skorije probao.

al za zimu chu uzeti potkapu sa produzhetkom do grudi. u polu je 20E

• ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Kupio 2 kom. običnih pamučnih, platio oko 500din/kom koliko se sećam. Uvek je stavljam ispod kacige jer mi se znoji kosa ma kakva god bila ventilacija čim je temperatura preko 15C. Smanjuje mi buku, štiti od vetra i ne prljam kacigu. Planiram da kupim još koju jer ih često perem. Ja sam zadovoljan i do nekih +5 mi vrše posao.

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Ja ne stavljam kacigu na glavu bez potkape. Leti koristim obične pamučne a zimi je Balaclava neprevaziđena.

• Svrati ponekad, 155 postova

Uzeo sam dainese silk za nekih 20 i kusur e... DObra je al iskreno posto sam probao i neke jeftinije, nema neke razlike koja opravdava vecu cenu... Samo gledaj kako su savovi odradjeni , najbolje da su "nevidljivi" jer tu ume da zulja....

Naravno svila je letnja opcija, za zimu imas one sa nastavcima za grudni kos, stite od vetra....

• Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6

hvala ljudi na pomoci, odlucicu se za neku.

Bobo, a da me pozoves?

Zbog cega i na cega.. :-)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja