Boba1990 129 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel ima neko da pomogne, hteo bi potkapu da kupim, koju i koji proizvodjac je dobar i gde je provereno uzeti? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan oj motoring,najbolje sto sam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Носим ону обичну за 400дин, има да је купиш на брдо места, обавља посао. Не треба пуно компликовати око тога. Ставим, кад закопчам и налепим ону чичак траку на крагни јакне и држи је. Мени служи за то да ме не удара ветар у врат између јакне и кациге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan imas u delmax prodavnicama odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio par ovakvih komada u Louis-u. Nosim stalno zbog higijene kacige. To mi nekako dodje kao donji ves. Za malo hladnije obavezno koristim ovu varijantu sa wind-proof dodatkom ispod brade na dole. Neuporedivo je ugodnija voznja kad padne temp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 22, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Носим ону обичну за 400дин, има да је купиш на брдо места, обавља посао. Не треба пуно компликовати око тога. Ставим, кад закопчам и налепим ону чичак траку на крагни јакне и држи је. Мени служи за то да ме не удара ветар у врат између јакне и кациге. Upravo, nema mnogo filozofije, samo gledaj da je pamucna, da nisu neki sinteticki materijali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan na bubanj potoku sam nashao potkapu 400din, preko puta onog restorana odmah posle rampe neki chicha prodaje.. ne znam dal sam bolju potkapu skorije probao. al za zimu chu uzeti potkapu sa produzhetkom do grudi. u polu je 20E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Octobar 22, 2013 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probao jednom pre 5 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Octobar 22, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan za hladnije vreme PROBIKER Balaclava je keva takodje uzeo u Louis-u, cena smesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 22, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za prodaju tu iz Louisa, duboka,windstoper, extra je, ako si zainteresovan pusti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2580 Napisano Octobar 22, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio 2 kom. običnih pamučnih, platio oko 500din/kom koliko se sećam. Uvek je stavljam ispod kacige jer mi se znoji kosa ma kakva god bila ventilacija čim je temperatura preko 15C. Smanjuje mi buku, štiti od vetra i ne prljam kacigu. Planiram da kupim još koju jer ih često perem. Ja sam zadovoljan i do nekih +5 mi vrše posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 23, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne stavljam kacigu na glavu bez potkape. Leti koristim obične pamučne a zimi je Balaclava neprevaziđena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam dainese silk za nekih 20 i kusur e... DObra je al iskreno posto sam probao i neke jeftinije, nema neke razlike koja opravdava vecu cenu... Samo gledaj kako su savovi odradjeni , najbolje da su "nevidljivi" jer tu ume da zulja.... Naravno svila je letnja opcija, za zimu imas one sa nastavcima za grudni kos, stite od vetra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1689 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 995 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uglavnom koristio obicnu, ali ova je odlicna! - http://www.louis.de/_20328fb525925c733e5ac6b2ccff3e5f3c/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209725 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bobo, a da me pozoves? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na pomoci, odlucicu se za neku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bobo, a da me pozoves? Zbog cega i na cega.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 23, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Bobo, a da me pozoves? Zbog cega i na cega.. :-) ima opreme boga oca, a ima potkape kake ochesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...