Jump to content

Moto Zajednica

BSB Brands Hatch - finale

Recommended Posts

• Integrisan, 13018 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Mislim da će Brookes da nategne Byrne-a sledeće g. do maximuma. Nisam neki ljubitelj A. Lowes-a ali moram da priznam da je cool as cucumber! Možda ću da ga stavim na spisak za poster radionici. Easton i Seeley su se zacementirali na istom spisku.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5004 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Kako to da PBM nije ponudio Byrneu to mesto na CRT (jos i prosle godinu umesto sto ga je dao Lavertyju) ?

Verovatno su išli na opciju da Šeki postane najveći ikada u BSB-u, mislim na četiri titule. Sledeće godine neće imati konkurenciju, sem možda Brooksa i donekle Ellisona i Tommy Bridewella.

Zaboravio sam na http://www.crash.net...bm_in_2014.html

• Zainteresovan, 666 postova

Ako se dobro sećam, Šejkiju su prošle godine nudili da pređe na CRT, rekao je da neće, jer neće da fenjeraši u gp-u, bolje da se bori za titule tu gde jeste.

Iston je pre neku godinu bio odličan, bio u Kavasakiju, tamo gde je Šejki sad (ovaj bio na Hondi). Čak je bio u priči za titulu, redovno na trkama u prva tri, odlično je vozio. Onda je imao udes, pa pauza, kad se vratio više to nije bilo to. Odličan vozač.

A Hil je mogao da ima još jednu titulu, ali je kiksnuo poslednji vikend, čini mi se tri pada na tri trke, pa je Kijonari bio šampion. A vladao je Hil cele sezone, nešto kao Šejki ove. Prednosti i mane BSB finala...

• Ducatista, 2904 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

aj da mi neko pojasni sistem bodovanja u Showdown-u.

Pravila: http://www.britishsu...and-points.aspx

Ispravi me ako gresim jer nisam bas siguran. Sampionat se vozi standardno i onda se 3 vikenda pre kraja prvoplasiranoj sestorici brisu svi poeni, dodaje im se 500 i po bonus 3 za svaku pobedu, 2 i 1 za drugo i trece mesto. Posle toga svaka trka im se boduje normalno ?

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Ako se dobro sećam, Šejkiju su prošle godine nudili da pređe na CRT, rekao je da neće, jer neće da fenjeraši u gp-u, bolje da se bori za titule tu gde jeste.

Ovo nisam znao,pametno. rosao bi u najboljem slucaju kao Laverty.

Al Djusi ulazi u materiju 1zvizduk.gif

Kad smo vec kod vozaca,ne znam zasto ali ja Kyonaria nikako da svarim. Osim onog kruga na superpolu u SBK na Hondi.

.

Inace je mnogo dobra ekipa u BSB. Brooks pogotovo i OO za TT

Al Djusi ulazi u materiju

A to što će Djusija da kastrijaraju jer celu nedelju gleda samo trke nema veze a ? :lol: :lol: :lol:

Tek malo pre primetim ovog lika u garazi Swan Yamaha dok su se sorali Hill i Hoper :)) ..... Ianeeeefeg6.png

Zar nije napisao neko da će Hačinson voziti sa Bruksom sledeće godine u Milvoki Yamasi ili sam ja nešto prezubio :stabre:

Ovo je slika iz 2011 dok je bila Swan Yamaha. Gledao ponovo trku pa video tihog u garazi. Bez veze te bacam u rebus 1zdravo.gif

Ma ne bacas me ti u rebus vec MOTOM

Priča se da je Josh Brookes viđen u Milwaukee Yamaha timu sledeće godine zajedno sa Ian Hutchinsonom.

Glasam da je on kriv :lol:

• Ne silazi, 5004 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Ovo je slika iz 2011 dok je bila Swan Yamaha. Gledao ponovo trku pa video tihog u garazi. Bez veze te bacam u rebus 1zdravo.gif

Ma ne bacas me ti u rebus vec MOTOM

Priča se da je Josh Brookes viđen u Milwaukee Yamaha timu sledeće godine zajedno sa Ian Hutchinsonom.

Glasam da je on kriv :lol:

To je isti tim samo su tada imali drugog sponzora. Inače Hutchinson neće voziti BSB nego samo RR, Tommy Bridewell je takođe siguran još očekujemo Brookesa koji bi vozio i BSB i RR (NW200 i IOM)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja