FJCharlie 2322 Napisano Octobar 10, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Shta bi ste vi uradili da na vashe zeleno u raskrsnici proleti tip kroz crveno i time vas iseche i pukom srechom ne odvali za sva vremena? zaustavljam se, ne znam ni sam kako u sred raskrsnice, snimim da je leva ruka laktom na prozoru i da melje u telefon, okrechem se prema semaforu, i dalje stoji moje zeleno... pochinjem da se tresem i stajem sa strane da dodjem sebi.. shta bi ste vi uradili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 10, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tehnika brojanja od 1-10,lagano disanje,pa brzo iz raskrsnice,dok mi je jos zeleno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da podsticem ljude na mrznju i nasilje, tako da, verovatno kao i u vecini slucajeva do sada, zahvalio se Bogu sto sam ziv i zdrav, a onda poceo da psujem vozacu sve redom do 7og kolena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 10, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozelis mu isto, samo njemu neki kamion to da uradi..ne mora da ga udari samo da ga isece tako da za sva vremena gleda sta radi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih stvari uvek usporavm pred raskrsnicom bez obzira da li imam zeleno ili mi znak daje prednost. Nikada ne znaš na kakvu ćeš budalu naleteti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih stvari uvek usporavm pred raskrsnicom bez obzira da li imam zeleno ili mi znak daje prednost. Nikada ne znaš na kakvu ćeš budalu naleteti. Upravo tako ja sam pre 5 meseci imao saobracajku bas na raskrsnici i ako sam neku lekciju naucio to je da usporim iako je zeleno svetlo za mene! I obavezno pogled u stranu u koju ne idem cisto za svaki slucaj zbog ovakvih tipova sto voze na crveno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je pre neki dan na uglu bulevara i trscanske na semaforu (koji nije radio tog dana) lik takoreci isekao da nije trepnuo, isto lakat kroz prozor ne jebe 2% obisao sam ga jedva jer nije imalo poente da kocim ne bih zakocio sigurno, isti dan me je neki matori u nekim besnim kolima"proganjao" u kralja nikolaja do crvenog krsta covek nije hteo da me obidje bukvalno mi se non stop lepio uz zadnji branik i svirao, mislio sam svakog trenutka kako ce da me nacepi na zadnji tocak, krecemo i ja po gasu odmaknem malo posto sam malo startniji od auta pogledam u retrovizor covek mi se priblizava neverovatnom brzinom i kad mi pride naglo zakoci i svira ali mi nije bilo jasno sto nije hteo da me obidje posto sam vozio desnom stranom trake tako da je lagano imao mesta jer nije bilo guzve, jednom trenutku dok sam pokusavao da se "sklonim" od budale izvalim da sam u 4. i da vozim 60 na sat i da me konstantno juri i bukvalno gde god usporim mi pridje toliko da samo ocekujem udar uvatim priliku dok je trola stajala na stanici obidjem je, on nije mogao, ostane iza i stanem na crvenom krstu sidjem sa motora, tresem se nista mi nije jasno stanem onde da ga vidim kad nailazi da vidim u cemu je problem, medjutim izgleda je skrenuo u neku od poprecnih ulica haos kakvih ljudi ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Licno sam protiv fizickog obracuna sa ljudima , osim u krajnjoj nuzdi. Zato bih izlupao auto, ne boli mnogo ako imas cizme i rukavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 10, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zapišem mu broj tablice ako je vidim, ako mi promakne - krenem za njim dok je ne ugledam. Onda odem kući, prebacim snimak sa kamere ( imam malu kameru na motoru )u računar, narežem disk pa onda sa svim tim u policiju i prijavim skota ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam krenuo za njim, ali nakon 2 semafora sam poceo da si postavljam pitanja tipa kuda ja to idem i zasto... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da mu zapamtis tablice pa ga prijavi, moguce da postoje kamere tu. Realno, takav kreten je da ga izubijas, ali mnogo je lakse to pisati po netu nego uraditi u stvarnosti u takvom trenutku. Mene kada je lik isekao sa kamionom, iskreno bio sam srecan, a i pogubljen jer sam super prosao da mi nije ni palo na pamet da ga bijem i ako bih u suprotnom bio siguran da bih ga polomio... ali u tom trenutku ume da bude malo drugacije. Tako da ovo prvo mi deluje nekako "najrazumnije". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 10, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Možda najpametnije otići prvom prilikom u neku crkvu i zapaliti sveću kad se nešto ovako desi. I meni danas čiča izleti - gleda u mene i ne staje - sistem ja sam jači ti koči. Idem Zlatiborskom u Zemunu, on izlazi iz jedne poprečne-Milana Uzelca, imao je trougao. Sva sreća što sam išao skuterom laganica i nisam zverao okolo i snimim ga i osetim da neće stati da me propusti. Sreća da sam išao nekih 50-60 i kočnice odradile posao. On, kao da sam ja imao stop, nastavi da skreće u levo. Obiđem ga i krenem da se derem na vozača kad vidim neki penzos sav se usrao i govori izvini, izvini. I ja šta ću po gasu i zahvalim bogu što sam bio priseban. U takvim situacijama nisi pametan kako da reaguješ, šta ako je u kolima neki nadrogirani šištavac sa pištoljem za pojasom ili neki pandur ???? Ja od ove godine kako se crna hronika pojačala vodim računa kad ulazim u raskrsnicu kad sam na 2 točka bez obzira što imam prednost i ne udaram po gasu kad se upali žuto već sačekam zeleno dobro osmotrim i krenem lagano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa ZEMZEM-om. Ludo vreme. Zapalite sveću za svoj život, i pamet ( ako Bog da ) za budale. Nažalost, tamo gde je državni aparat skup - život pojedinca je jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 573 Napisano Octobar 10, 2013 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Meni su se jos kao klincu urezale reci mog oca da na nekom krajputasu pise 'OVDE LEZI ONAJ STO JE IMAO PRAVO PRVENSTVA", tako da su mi te reci nekako uvek u podsvesti.trudim se da defanzivno vozim i na dva i na cetiri tocka,imao sam takvih izletanja,ali sam uspevao da uspesno odreagujem.e sad strah koji dodje kasnije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasilan..ali zbog toga sam zalio i to puno puta..bas. Zasto ga ne stici i obracunati se..pa par minuta pre toga je mogao da te ostavi mrtvog na asfaltu a ti da ga iskuliras?!!!Zato sto je "zajeban lik"..ili zbog nekog svog problema?!Aj i da te cukne pa ne bude nista ozbiljno (ako je covek pogresio) ili nesto slicno...a zamisli da si u autu sa zenom i malim detetom a on te udari..i da mu oprostis! Ako imas svojih problema idi prosetaj..provozaj biciklu,ako nisi za saobracaj.Milon puta sam zazalio sto nemam stanglu u kolima da izadjem i bup..ali ja nisam takav..ali ako se ja trudim maksimalno da te ispostujem u saobracaju..pa brate ispostuj i ti mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 10, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni, Heleni i Chehu se to desilo pre koju godinu...malo je falilo da nas poshalje u vechna lovishta, proleteo je svetlosnom brzinom kroz debelo crveno, ludu srecu smo imali... Mi smo ga pojurili, bili smo besni ko risevi svo troje...medjutim na kraju se zavrshilo malo drugachije od planiranog (ima negde i tema na forumu, zatrpana jelte davno bilo)...ispostavilo se da je tip kada smo ga zaustavili presladak tako da smo Helena i ja balavile na njega, a Cheh je pokushao kao da se svadja neshto i da mu skrene paznju... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze to i da se pogleda ovako: Steta je, kad vec ludom srecom za dlaku izbjegnes smrt, da te taj isti oladi pistoljem par minuta kasnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ne možeš mu ništa, taj ima advokata koji zna "caku", paziš i praviše se lud. ipak je takvih sučajeva manje od promila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 11, 2013 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Posle tvog oko puta za Rumuniju, onako solo, sta da ti kazem. Deo mene posle x tuca i godina treninga boxa stigao bih ga i jebo mu kevu uzduz i popreko. Ali kao otac dva mala deteta iskulirao bih ga najace i otisao negde da zapalim svecu. Eto.. Bojim se da bih mu otkinuo glavu za sve one nevolje o nastradalim drugarima... cest la vie. Bitno je da si tu, mada batina iz raja izasla , ali uvek je kukavica gori protivnik od onog hrabrog...sta da te upuca zato sto se usro!?,,,, Jbg nije uvek supermen pobednik.... nikad necu zaboraviti kad je tip hteo da me mlati ispred skupstine i otvorio mi vrata od auta......jadnik nikad nije bio blizi hororu..a ja..treba da montiram reklamu i da idem kuci.. ako izadjem, ovaj ide u bolnicu. a ja u aps... da zaboravio sam nesto ti si barmen!? Ako ti sad izgori licna ( zica) ...nema nazad...shibaces se vazda....dok ne naletis na stativu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 11, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan iskreno.. postupio sam ispravno, ne zato shto sam hteo, vech zato shto nisam mogao dochi sebi. ceo sam pulsirao, osechao sam glava kako mi se uvechava i smanjuje u sekundi. pa trnu ruke, znoj obliva, knedla u grlu, hladan znoj... zhelim mu da mu se ovako neshto desi, pa ako prezhivi srchku. al po njegovom stilu vozhnje pitanje je vremena kad che ga brzi voz stichi. hvala na vashim odgovorima Posle tvog oko puta za Rumuniju, onako solo, sta da ti kazem. Deo mene posle x tuca i godina treninga boxa stigao bih ga i jebo mu kevu uzduz i popreko. Ali kao otac dva mala deteta iskulirao bih ga najace i otisao negde da zapalim svecu. Eto.. Bojim se da bih mu otkinuo glavu za sve one nevolje o nastradalim drugarima... cest la vie. Bitno je da si tu, mada batina iz raja izasla , ali uvek je kukavica gori protivnik od onog hrabrog...sta da te upuca zato sto se usro!?,,,, Jbg nije uvek supermen pobednik.... nikad necu zaboraviti kad je tip hteo da me mlati ispred skupstine i otvorio mi vrata od auta......jadnik nikad nije bio blizi hororu..a ja..treba da montiram reklamu i da idem kuci.. ako izadjem, ovaj ide u bolnicu. a ja u aps... da zaboravio sam nesto ti si barmen!? Ako ti sad izgori licna ( zica) ...nema nazad...shibaces se vazda....dok ne naletis na stativu. odlichno recheno. jesam barmen, shto? ma nije mi izgorela licna, nego sam demoralisan, ja jedva izvuche glavu a on kao da se nishta nije desilo, pitaj boga dal je taj mene i primetio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma u današnje vreme nikko ne možeš da znaš kakva budala sedi za volanom i da li kod sebe ima neko oružije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene jutros cuknu zenska u dzipu i slomi mi bocnu plastiku. Istina, vozim kineza ali ipak ne mora da bude izlomljen ako je jeftin. Stala i gleda ogrebotinu na braniku i kao "izvini" (a misli, kud bas sad kad mi se zuri) i krece prema kolima, kao sve je uredu. Uzeo sam joj na kraju 30 EUR na licu mesta. Nisam ni ja imao ceo dan da cekam uvidjajnu ekipu i mlatim se sa njima i osiguranjem. Ta plastika nova kosta oko 20 EUR. Nego me iznenadilo koliko je hladna i bezobzirna. Sreca pa sam podigao nogu inace bih dobio branikom po kolenu i verovatno gips na duze vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan šta da radiš sa budalama, budi srećan što te nije uradio........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan U raskrsnicama prvenstvo prolaza uvek ima budala. Prema tome treba paziti i za budale , i ostale ucesnike u saobracaju da bi se prezivelo. Jeste smorno, ali na pravcima preglednim mozes da se izduvas.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5449 Napisano Octobar 16, 2013 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Gvozden je sve lepo objasnio , i kao neko ko ima predispozicije za prevaspitavanje bahatih ali i kao neko ko je odgovoran i ima malo više iskustva. Jbg , nadaj se da će ta budala dobiti šta zaslužuje a ti smatraj da si imao sreće . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...