Pandur 2 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me misljenja o ovom motoru, potrosnja, max. brzina, prednosti i mane. Molim sve koji poseduju ovaj motor ili su imali susret sa njim nek napisu sve sto znaju. Takodje hocu da znam da li moze na zadnji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 7, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ništa o narečenom modelu, al znam da svaki može na zadnji, sve zavisi kolko si jak u ruke što bi se reklo. Znači malo mu ga daš ono disciplina izbačaj ako me razumeš. Nači ono kreneš prvom kao ništa te ne interesuje gledaš svoja posla i onda posle jedno pet metara daš mu po gasu i jedan masivan cim, al da to izvedeš da se ne vidi sa strane. Ono kao nemam pojma šta mu je sam se otima a ja ga tu kao nešto filigranski kontrolišem. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo se, meni nije bitno dal' ko gleda, bitno je da moze da ide na zadnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Octobar 7, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo se, meni nije bitno dal' ko gleda, bitno je da moze da ide na zadnji Moze i biciklo na zadnji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ima o ovom motoru više tema na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo se, meni nije bitno dal' ko gleda, bitno je da moze da ide na zadnji Moze i biciklo na zadnji... Vrlo smesno, ne komentarisite ako nemate pametan komentar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11831 Napisano Octobar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4437 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti stvarno pandur? Sent from my Nokia 3210 using Dial-up 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti stvarno pandur? Sent from my Nokia 3210 using Dial-up Nisam, bio sam do 2000. godine. Pandur me zovu zato sto se prezivam Pandurevic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko nista da kaze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Octobar 16, 2013 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti izgleda nisi baš... ili ti smrde noge Imaš temu na forumu, rečeno ti je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad nebi toliko jeo..., nego malo cutao-sve bi bilo bolje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 18, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @pandur : Samo je trebalo ukucati ime motora u pretrazivacu na forumu i zavrsiti posao , ali tebi ocigledno nije stalo da saznas nista cim se nisi malo potrudio http://forum.bjbiker...chs-x-road-125/ http://forum.bjbiker...x-road-fy-125g/ http://forum.bjbiker...40#entry1109240 PS. Skyrunner je u pravu. Dosao si na forum da bi dobio savet , dobio ga ( savet ) i nisi ga poslusao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno nisi baš bistar, a da bi meni doskočio treba ti baš puno više Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 18, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno nisi baš bistar, a da bi meni doskočio treba ti baš puno više Jel se ovo odnosi na mene ili ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego na drugara koji kvari reputaciju organa čije ime nosi kao nadimak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...