novajlija064 4 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i sto sam naziv kaze, trazim zimske rukavice velicine xl ili xxl. Nove ili polovne(dobro ocuvane), a da cena nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 6, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko imas kozne moto bez postave mozes ispod navuci one tanke obicne kao vunene ali skroz tanke kupis bilo gde i onda kozne preko. To ti je skoro pa za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Steta, nemam kozne, ali hvala na savetu svakako nikada mi to ne bi na pamet palo! Bar tih vunenih imam 2-3 para! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 6, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto sto koriste skuterasi u Trstu,Vrlo malo koriscene.Sutra stavim slike.Ja probao..Toplo..Ali mi ne trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto sto koriste skuterasi u Trstu,Vrlo malo koriscene.Sutra stavim slike.Ja probao..Toplo..Ali mi ne trebaju. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...