brera 29 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nema motora ali ima alfe Inace dobro si me nasmejao i na kraju rastuzio i dobro se zamislio posle citanja ove avanture. Svaka cast druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se i slatko ismejao i na kraju rastužuo... Odličan putopis i mada sam se dvoumio da li da počnem s čitanjem-sad mi je loše što nije bar 5x opširniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas si me oraspolozio. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je definitivno avantura ......samim tim što si ALFOM krenuo na put od 1000km :D:D:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je definitivno avantura ......samim tim što si ALFOM krenuo na put od 1000km :D:D:D:D Znam o cemu pricas. Ja idem 4 puta mjesecno na takvu "avanturu" od 1000 km sa Alfom i uvijek je nekako neizvjesno...hoce li me negdje uslikati ili ne. @Gargi Stvarno imas talenta za pisanje. Otkino sam, izmedju ostalog, na "šencu" ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Дивна прича. Што се Плитвица тиче, жао ми је што у последњој подели карата нису нама припале, ал' опет, да јесу, вероватно би смо их упропастили. Можда је овако и боље. Жив био и да те служи та глава и та Алфа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_NS 2 Napisano Januar 29, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Balavurda Kamo sreće da su ostale naše (odnosno da nije bilo nesrećnog rata) naravno, ne bi se sigurno desilo ono što se upravo dešava tamo: prevelik broj turista, krenula izgradnja apartmana na sve strane (naročito u selu Plitvica u samom srcu nacionalnog parka, bukvalno par stotina metara od jezera), pronašli su nedavno čak i fekalije u vodi velikog plitvičkog slapa. UNESCO preti da će ih izbaciti sa liste zaštićene svetske baštine.... Užas. Ili, što bi rekli - da parafraziram malo: došli divlji, isterali domaće (pitome)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 10/4/2013 at 2:54 AM, Gargi said: l Svaka čast za pisanje i kakva avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eventum 3 Napisano Februar 13, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Zagreb Motocikl: R1200 GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Krasna avantura i izvrstan tekst! Nego, imaš li možda koordinate iz GPS-a da se može pronaći Paju i odnijet čovjeku pivo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 25, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 13.2.2018. at 9:25, Eventum je napisao: Krasna avantura i izvrstan tekst! Nego, imaš li možda koordinate iz GPS-a da se može pronaći Paju i odnijet čovjeku pivo? Obavezno daj neke slike kad budes išao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Februar 25, 2018 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovu priču promašio,evo sad procitah... Crkoh od smeha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 25, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan On 2/13/2018 at 9:25, Eventum je napisao: Krasna avantura i izvrstan tekst! Nego, imaš li možda koordinate iz GPS-a da se može pronaći Paju i odnijet čovjeku pivo? He he.....da je bila avantura to jeste. Tačne koordinate ne znam ali selence se zove Donja Brusovača, kuća je tik pokraj puta onako usamljena . Drvena kućica onako malo podignuta mislim da je ispod nekad bila štala, vrata u sredini i po prozor sa leve i desne strane ima jedna velika lipa ispred kuće i jedan veliki senik tj šaer kako ga tamo zovu. Ako ikad nadješ Paju pozdravi ga .....sigurno će se setiti ako mu kažeš. Slika nažalost više nema, kadprebaciš slike na komp i misliš da ce trajati večno, al kur....ode komp ode i gomila dragih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Februar 25, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo sjajno i veeeoma slikovito... Steta za los tajming pod jorganom. Ko zna sta bi jos bilo da je 'bilo'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heldon 44 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan He he.....da je bila avantura to jeste. Tačne koordinate ne znam ali selence se zove Donja Brusovača, kuća je tik pokraj puta onako usamljena . Drvena kućica onako malo podignuta mislim da je ispod nekad bila štala, vrata u sredini i po prozor sa leve i desne strane ima jedna velika lipa ispred kuće i jedan veliki senik tj šaer kako ga tamo zovu. Ako ikad nadješ Paju pozdravi ga .....sigurno će se setiti ako mu kažeš. Slika nažalost više nema, kadprebaciš slike na komp i misliš da ce trajati večno, al kur....ode komp ode i gomila dragih slikaNa Goole street-u je sad glavni put kroz selo asfaltiran... jel tako bilo i za vreme tvoje avanture?Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 27, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se odavno isplakao od smijeha kao sada... Čisto toliko... srećan sam da natrčah na ovaj zapis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 27, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan eto jos jedan dobar nacin da se nateraju suze na oci, a da nije tihomir u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 27, 2018 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago što so ovo vaše krasno, poučno I emotivno iskustvo podijelio s nama. Hvala ti!!!!!Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Februar 28, 2018 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan sjajno, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Mart 15, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan On 2/25/2018 at 22:20, Heldon je napisao: Na Goole street-u je sad glavni put kroz selo asfaltiran... jel tako bilo i za vreme tvoje avanture? Gesendet von iPad mit Tapatalk da....tuda je bio asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Mart 15, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Evo koordinate za eto one koje prolaze tuda..mada ne znam zasto bi neko isao tuda bez razloga elem....latitude 45.212712 longitude 15.722083 https://www.instantstreetview.com/@45.212681,15.721933,185.36h,-17.57p,0z po secanju skoro pa sasvim siguran da je ovo ta kuca, .....ima dosta slicnih , ali po pravcu dolaska i izgledu ovo je ta siguran sam. Nadam se da je stari jos uvek ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...